Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Применение Смертной Казни по отношению к чиновникам и их семьям. Вероятнос
По темі, так а що, прокоментуєте про того сумського можновладця, що відхопив ділянку на Криничній без належних підстав?:mrgreen::mrgreen:
Чи може забудемо? :mrgreen:
Отакої. Коли Ви маєте бажання побалакати особисто ц якоюсь особою, то для цього є ПП. А форум, коли не помиляюся, передбачає, що в вашу розмову може підключитися ще кілька дописувачів. Це Вас так обурило? Даремно. Я ж теж задав запитаня: "Чому це у пана Штайна думка коливається від одного поста до іншого?" Ви ж коли вже взялися тролити, то робили б це послідовно, на однакових тезах, а не заперечуючи самому собі. :mrgreen:Я задал человеку вопрос. В чем проблема?
Та невже? А до цього Ви "співали" про піраміди та фараонів, про генералів, які увійшли в історію і про солдат, яким написано на роду загинути, щоби возвеличити цих генералів, врешті про те, що "хрєн з ними втратами, зате ми виграли війну"?Да, жизнь не стоит как такая. Но это не значит, что ею нужно разбрасываться бессмысленно. Суть не в потерях как таковых, суть в потерях, не имеющих реального смысла.
Як бачимо є сумніви у багатьох. Я сам не розумію, чого це принципово україномовний пан Штайн, раптом змінив мову написання постів і зовсім геть нічого не пам'ятає зі своїх попередніх дописів?Тот самый.
По темі, так а що, прокоментуєте про того сумського можновладця, що відхопив ділянку на Криничній без належних підстав?:mrgreen::mrgreen:
Чи може забудемо? :mrgreen: