не пали теорию свежего заговора:lol:очередной тайный заговор для непросвящённых?
А Вы себя относите к коммунякам, перелицованным коммунякам или к посткоммунистическим индивидумам?Саме так.
С подвязкой на суть темы надо немного переиначить: почему японцы (маленькая страна на островах, бедная земля, радиоактивные очаги и т.д.) гордо ездят по всему миру с фотиками, а украинцы стыдливо прячут свой паспорт на таможнях?А на часописах "Наука и жизнь" які комуняки друкували, а японці скуповували, а от комуняки не двали ходу своїм винахідникам. Чому?
Да у меня-то навалом друзей и товарищей сложившихся именно здесь, им не надо было ни к москалям на стройки (или обводную) ездить, ни в польши-италии "санитарами". А вот Вам мерещится что Москва, например, только и озабочена порабощением населения Украины.Не я, а Ви. Будьте чесні перед собою.
Интерпритация оппонента:Уважаемый, Вы не поверите, но национальная культура это несколько больше чем вышиванка или набедренная повязка под пиджаком от кутюр (с сэконда, другие варианты).
Да уж...Сообщение от Vic_51
Уважаемый, Вы не поверите, но национальная культура это несколько больше чем вышиванка.
Это вважают "патриоты" различных мастей. Вы поищите в Гугле: а) культура, б) история, в) родственные связи, потом я Вам постепенно буду дальше подсказывать.Може Ви вважаєте, що об'єднувати здатна косоворотка, або кімоно, но не як не вишиванка?
Наши на выборы не ходят.Вам час погодитися з ПР та Януковичем, що наш вибір Європа. Ви їх вибирали.
Вы шпунтик окружающего механизма? Напомню что ночь самое творческое время, неприродный Вы наш!Писати повідомлення у 4 години 3 хвилини це не природньо.
Да и со штатами не было.Чому між українцями й білорусами не було жодного військового конфлікту?
Всё тайное становится явным(с):очередной тайный заговор для непросвящённых?
Ресрект відвідувачам 21h, та Фокс Малдер.
Виявляється правий був пан 21h, "полку джаггера прибиыло".я с фашистами не общаюсь.
жаль, сколько людей попадётся на такую беспросветную пропагандисткую ложь.
"Кст", "чо"... Яка колоритна і насичена у Вас мова. Щодо князів... Скажімо так, що їх норманське походження - це лише припущення. За іншими версіями - Рюрик був слов'янином, а ще є теорія, що цей персонаж скоріше легендарний, аніж реальний. Ось лише не зрозумів Вашого питання. А до чого тут князі?кст, те же князья Олег и Игорь Рюриковичи - викинги, и чо? какое наследие оставили.
Зрозуміло, що математика не Ваша спеціалізація, бо Ви фахівець по "фошистах". :mrgreen:нимкеня были принцессы - жёны русских царей.
Так Ви і скажіть проавду про те, що в свій час виснажена війною, зруйнована атомними вибухами, деморалізована і зломлена Японія піднялася лише тому, що вони вірили в свою ідентичність і свою унікальність, Японці згуртувалися навколо того, що їх імператор - син Сонця, а вони його піддані. Саме тому вони вистояли і дали приклад всьому світові. І чхати вони хотіли на те, що європейці (не всі) вважають тупими архаїзмами їх національний театр, їх національні вірші, їх національний одяг... До речі, дуже я сумніваюся, що японці дозволяють чужинцям паскудити на себе, свою країну, свою культуру, зокрема на свій національний одяг кімоно.:mrgreen: Там би моментально вигнали б у три шиї. Слід взяти на озброєння, кажуть, метод дуже дієвий. :mrgreen:С подвязкой на суть темы надо немного переиначить: почему японцы (маленькая страна на островах, бедная земля, радиоактивные очаги и т.д.) гордо ездят по всему миру с фотиками, а украинцы стыдливо прячут свой паспорт на таможнях?
"Поработить?" Не треба так голосно. Лише повернути Україну в орбіту свого впливу. Зараз в Росії ідея-фікс - побудова нового утворення (нової імперії), митний союз чи євроазійський простір - називайте як бажаєте, в якому вона (Росія) буде домінувати. А без України така імперія не відбудеться, як неможливою є Великобританія без Шотландії.Да у меня-то навалом друзей и товарищей сложившихся именно здесь, им не надо было ни к москалям на стройки (или обводную) ездить, ни в польши-италии "санитарами". А вот Вам мерещится что Москва, например, только и озабочена порабощением населения Украины.
Зате "ваші" на форумах "заливають" про самого правильного кандидата та його політичну силу.Наши на выборы не ходят.
А це Ви розкажіть своєму ситуативному союзникові, такому собі джаггеру. :mrgreen:Вы шпунтик окружающего механизма? Напомню что ночь самое творческое время, неприродный Вы наш!
Слова, які не мають під собою достатнього підґрунтя. Адже відомо, що характер людини складається з виховання і темпераменту. Виховання - це те, що закладає в людину навколишній світ (як казали раніше "сім'я і школа"). А ось темперамент - він передається саме у спадок, з генами. І виховання на нього мало впливає. Якось так.если уж начали про "кровопримесь", так проведём аналогию: не та мать, которая родила, а та, которая воспитала.
разжёвывать стОит?
Так работайте на идентичность и уникальность, пусть другие народы зауважают (тех, кто просто треплется про это, не зауважают)!Слід взяти на озброєння, кажуть, метод дуже дієвий.
Значит будет "газ по писят"?А без України така імперія не відбудеться
Линк?Зате "ваші" на форумах "заливають" про самого правильного кандидата та його політичну силу.
Да я и Вам расскажу что детей, в основном, делают ночью, самый яркий секс тоже по ночам (конечно если Вы не работаете водопроводчиком или чистильщиком бассейнов), замечательные стихи и песни пишут ночами, даже войны начинают под утро!А це Ви розкажіть
При этом она ПОЛНОСТЬЮ ЗАВИСИМА на 100% от США. От продажи им энергоносителей, сырья, АЭС, нефти, пластмасс, древесины... Хоть один косой взгляд японцев на своего истинного хозяина, и всё это прекратится! И что тогда станет представлять из себя япония?Фокс Малдер,
Так Ви і скажіть проавду про те, що в свій час виснажена війною, зруйнована атомними вибухами, деморалізована і зломлена Японія піднялася лише тому, що вони вірили в свою ідентичність і свою унікальність, Японці згуртувалися навколо того, що їх імператор - син Сонця, а вони його піддані. Саме тому вони вистояли і дали приклад всьому світові. І чхати вони хотіли на те, що європейці (не всі) вважають тупими архаїзмами їх національний театр, їх національні вірші, їх національний одяг... До речі, дуже я сумніваюся, що японці дозволяють чужинцям паскудити на себе, свою країну, свою культуру, зокрема на свій національний одяг кімоно. Там би моментально вигнали б у три шиї. Слід взяти на озброєння, кажуть, метод дуже дієвий.
Зато регулярно жгут чужие флаги и устраивают танцы на костях. Имеют территориальные претензии к трем странам и "силы самообороны" то ли пятые в мире то ли третьи или около того. Одна из сильнейших армий мира.До речі, дуже я сумніваюся, що японці дозволяють чужинцям паскудити на себе, свою країну, свою культуру, зокрема на свій національний одяг кімоно. Там би моментально вигнали б у три шиї