Куда интегрироваться Украине?

До кого б Ви хотіли, щоб приєдналась Україна? (в принципі, а не на теперішніх умовах)


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Куда интегрироваться Украине?

Тем более, ведь "рухатися" придётся возле крыльца ЕС, дальше не пустят.
Пустять. Головне позбутися "якорів", що тягнуть в інший бік і, крім того, лякають Євросоюз. :mrgreen:
Зачем? Ваши творческие всплески, если не угаснут, уже достаточная контрагитация.
В тих малюнках щось не так? Вони не показові? Є підозри, що я їх намалював у Фотошопі? Там не Росія і Європа? Отож...

Мало того, известный индийский учебник Камасутра в оригинале назывался "Кому с утра, а кому с вечора"!
Ну, коли б то був "протоукраїнський" підручник, то він би називався "Кому з ранку...". А так - руССкій. Так що Ви знову не туди поцілили. І коли вже на те пішло, то пригадайте краще Мішу Задорнова. Він дуже вправно чеше, як про тупість "західників", так і про " . :mrgreen:
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?

Только имбецил может заявить подобное о двоповерховых украинских мазанках пятитысячелетней давности.:mrgreen:
Тільки ідіот не вміє нормально читати, і в "трипільських", через свою "галоперідолову ломку", побачити "українських". Будь ласка пост, де я написав "українські".
Вот из-за таких псевдодокторов псевдоисторических псевдонаук и их аудитории весь мир смеётся с украинцев, крутя пальцем у виска. Какая двоповерхова мазанка?
А яка претензія до тих хат? Маєте бажання заявити, що то я їх вигадав? Чи може я повикладав в Інтернет всі згадки про них? Чи то я побудував (сфальсифікував) той двоповерховий макет хати в натуральну величину?
Чи може Вікентій Хвойка був проектом австро-угорського генштабу, щоби своїм відкриттям трипільської культури на території України розірвати "по-жьівому єдіньій руССкій народ і нє допустіть пріходу на царствіє свят батюшкі Путєна"? :lol:
Вероятно ген "меншевартости" спровоцировал укроисторика собрать укро-лего из кизяка и гилочок. При этом он рассмотрел на пятитысячелетней трухе из кизяка отпечатки пальцев древнего укра, который видимо для достоверности утерял на месте находки пачпорт укра и справку БТИ на "мазанку в два поверхи".
Ні. Ген меншовартості за свій народ, що жив у печерах, в той час як інші будували хати, провокує "ісконніка" на подібні істерики. Нічого, знаєте, йому протиставити, ось він і сходить піною. І при цьому найліпший аргумент для нього заперечити титанічну працю справжніх вчених істориків ("псевдодокторов псевдоисторических псевдонаук"), яка визнана в усьому світі. І хто її заперечує? Неук, який плутає "трипільський період", з . :lol::lol::lol:
Жгите ещё пан (панi???) Фоксе.
Ну, навіщо Ви так? Щодо моєї статі ні в кого не виникає питань через аватарку чи нік. Чого про вас не скажеш, містєр (місіс) Льоля. :mrgreen:
 

Vic_51

Миссионер
красное Я НАПИСАЛ?!
И чёрное тоже:
один наряд наложницы с вышыванкой в химическом угаре попутал
Ладно уж, раз не сразу понимаешь, объясню ещё раз: наложница там в ша-ро-ва-рах.
Можешь в следующий раз красным написать правильное.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Куда интегрироваться Украине?

Ладно уж, раз не сразу понимаешь, объясню ещё раз: наложница там в ша-ро-ва-рах.
І? Що з того? Для Вас новина, що тюркського походження. Як і саме слово козак (вільний чоловік). Мабуть така ж новина, як і мазані глиною трипільські хати для Льолі? :lol::lol::lol:
Чи для Вас новина, що бувають мовні запозичення? Нате, ще ознайомтеся:
ЕНЦИКЛОПЕДІЯ «УКРАЇНСЬКА МОВА»

ТЮРКІЗМ. В укр. мові налічується бл. 4 000 Тюрк. (без урахування власних назв). Понад половина з них — загальновживані: гарбýз, ки́лим, кишми́ш, отáра, тумáн, тютюн, штани́, кáрий тощо. Решта — історизми (башли́к, бунчýк, джурá, канчýк, опанчá, осавýл, сагайдáк, яси́р та ін.), діалектизми (байли́к «безплатна примусова робота», бичáк «ніж», гарáм «худоба», кавýк «мішок» та ін.)
УКРАЇНСЬКО-ТЮРКСЬКІ МОВНІ КОНТАКТИ. Сягають часів ранньої східнослов’ян. доби, коли степи Пн. Причорномор’я контролювалися тюркомов. кочовими племінними об’єднаннями гунів (4 — 5 ст.), аварів-обрів (6 ст.), булгарів (6 — 7 ст.) та хозарів (7 — 10 ст.), яких витіснили печеніги (9 — 11 ст.), що, в свою чергу, поступилися кипчакам-куманам-половцям (11 — 13 ст.), а останні — крим. татарам та ногайцям Золотої Орди.

Певний вплив на укр. діалекти старокиїв. доби мали печенізька та половецька мови. Прямим нащадком першої є гагаузька мова. Половецька ж лягла в основу кипчацьких мов. Близькоспорідненість цих мов утруднює послідовне розмежування відповід. запозичень. Проте пам’ятки давньоруської писемності з укр. територій («Повість временних літ», Київський літопис, Галицько-Волинський літопис, «Слово о полку Ігоревім» та ін.) і дані порівн.-істор. досліджень вказують на велику кількість (бл. 1 500 заг. і власних назв) печеніз. та половец. запозичень.
З розвитком козацтва й чумацтва тюрк, вплив на лексику укр. мови ще більше зростає. Запозичення стосуються передусім козацького й чумацького побуту: козак, чумак, товариш, отаман, осавул, джура, кіш, кочувати, бунчук, шаровари, штани, очкур, гашник, калита, кисет, тютюн, люлька, башлик, тарань, чабак, шатро тощо. Завдяки різнобічним взаєминам засвоюються госп. назви, назви рослин, тварин, інструментів, товарів та ін.: саман, отара, Ґирлиґа, гарба, кишмиш, гарбуз, аїр, бузівок, барабан, кармазин, басма, тасьма, сап’ян, атлас, парча, куманець, терлик, килим, копил, буран. Поміт. впливу зазнав укр. ономастикон. Багато козац. прізвищ (за реєстрами 17 — 18 ст. — бл. З 000) — тюрк. походження.

На тлі глобальних укр.-тюрк. контактів розвиваються й локальні мовні зв’язки — із кримськотатарською та ногайською мовами на Пд. України; з кипчацькою в Кам’янціПодільському, Львові, Луцьку, Станіславі (тепер Івано-Франківськ), Могилеві-Подільському та ін. містах, де були колонії кипчакомовних вірменів; караїмською у Луцьку, Станіславі й Галичі; із урумською в Надазов’ї; з гагаузькою в Бессарабії.
А що більше здивуватися, можете почитати про
Так, власне кажучи, а що Вас так розсмішило? А то, знаєте ,сміх без причини - ознака...
С 63-го года москали турков тянут... Вот ведь крепко ухватились!
Ви справді не знаєте, які в ЄС претензії до Туреччини? :mrgreen:
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Куда интегрироваться Украине?

В детсаду Швеции отменили "мальчиков" и "девочек" и называют детей "оно"

В шведском детсаду отменили слова "мальчик" и "девочка" и называют детей словом, не обозначающим пола. Также в саду пропагандируют гендерное равенство и читают детям книги о геях...

 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Куда интегрироваться Украине?

You must be registered for see images
 

21h

Вернулся
Stein, вот реально в городах на 2 порядка чище улицы. И не в гравитации дело. Их елементарно МОЮТ поутрам. Хотя конечно ваше миськраде палевно про такое говорить. Вам бы на "подмести" денег хватило.
 
Останнє редагування:

21h

Вернулся
Re: Відповідь: Куда интегрироваться Украине?

В детсаду Швеции отменили "мальчиков" и "девочек" и называют детей "оно"

В шведском детсаду отменили слова "мальчик" и "девочка" и называют детей словом, не обозначающим пола. Также в саду пропагандируют гендерное равенство и читают детям книги о геях...

Кому что, а Штайну гомики. Да признай ты уже свою особенность, все станет легче. Меньше флуда будет. Тут на форуме есть такие как ты.
 
Зверху