АФИША

backyard

Member
«Бруно», який став відкриттям світового кінематографу цього року, заговорив українською!

Комедія «Бруно», що стала безумовним відкриттям цього кіно сезону впевнено крокує по світових кінозалах. Ставлення в Україні до цього фільму неоднозначне. Так як, до цього моменту експерти та нечисленні глядачі мали змогу ознайомитися лише з іншомовними копіями картини, «Остання Барикада» вирішила заповнити цей пробіл.

«Остання Барикада» українізувала нашумілу комедію «Бруно», тобто здійснила власний авторський україномовний дубляж картини.

В озвучування стрічки взяли участь відомі українські митці: Артем Полежака, Лірник Сашко, Леся Добрий-Вечір, Сашко Недоній.

Звукорежисером дубляжу виступив відомий майстер з аранжування та звукорежисури Григорій Лук’яненко (гурт «Рутенія»).

Переклад та озвучування були здійснені в таємній студії «Останньої Барикади».

Презентація українського дубляжу світового хіта кіносезону стрічки «Бруно» відбудеться в м. Гуляйполі в рамках четвертого літературно-музичного андерграундового фестивалю «День Незалежності з Махном», 23-24 серпня.

P.S. Автор ідеї: Сашко Недоній

P.P.S. Роль головного героя Бруно «Остання Барикада» довірили озвучувати відомому поету-слемеру Артему Полежаці.

P.P.P.S. Переклад та озвучування фільму «Бруно» схвалено та затверджено Громадською Комісією з питань захисту суспільної моралі.
 

backyard

Member
Українську книжку-українським Сходу і Півдню !

Чи мають можливість українці Сходу і Півдня нашої країни ознайомитися з сучасною українською літературою? Чи вистачає книгарень? Чи є надходження до бібліотек?

Мистецьке об’єднання «Остання Барикада» ініціює культурно-громадську кампанію «Українську книжку-українським Сходу і Півдню!»

В ході кампанії українські книжки безкоштовно передаватимуться бібліотекам південних і східних регіонів.

Мистецьке Об’єднання «Остання Барикада» звертається до українських літераторів та видавництв з проханням підтримати цю ініціативу.

Перша акція кампанії під назвою «Українську книжку - Гуляйполю!» відбудеться в межах четвертого літературно-музичного андерграундового фестивалю «День Незалежності з Махном», що проходитиме 23-24 серпня в м. Гуляйполі, Запорізької обл. Літератори-учасники фестивалю власноручно передаватимуть свої книжки гуляйпільській бібліотеці.

P.S. Ідея: Олесь Доній

P.P.S. Культурно-мистецька кампанія «Українську книжку - українським Сходу та Півдню» вже підтримана видавництвом «Смолоскип».

Генеральний медіа-партнер: 5 канал;

Головний медіа-партнер: «Главред-медіа»,

Головний Інтернет-партнер: «Мобус»;

Медіа-партнери: УНІАН; «Профіль», «Главред», «Український тиждень»; «Новая», Сіті, ТВІ, 34 канал, «Україна Молода», «Лівий берег», «Коментарі», «Днепр вечерний», «Свое мнение», «Популярная газета», «Друг читача», «Субота плюс»; «Буквоїд», AZH, «май бенд», київський рок клуб, «Сумно», «Арт-вертеп», Майдан, АКОЛАДА, «Сейчас», Diyclab, «Афіша всіх фестивалів», «Дурдом», «Фокус».
 

backyard

Member
Про погоду домовлено...


До відома відвідувачів фестивалю "День незалежності з Махном": внаслідок важких та виснажливих переговорів з українським гідрометцентром було догягнуто домовленостей по забепеченню відповідної тематичної погоди над територією міста Гуляйполе на 23-24 серпня 2009 року. Отже, параметри навколишнього середовица будуть такі:

23.08.2009

День, ясно +22°, Атм. тиск, мм рт.ст. 752, Вологість повітря,% 27, Вітер, м/сек. 4 Пн.Зх.

Вечір, слабка хмарність +20°, Атм. тиск, мм рт.ст. 751, Вологість повітря,% 53, Вітер, м/сек. 4 Пд.

24.08.2009

День, ясно +25°, Атм. тиск, мм рт.ст. 753, Вологість повітря,% 25, Вітер, м/сек. 3 Зх.

Вечір, слабка хмарність +19°, Атм. тиск, мм рт.ст. 750, Вологість повітря,% 66, Вітер, м/сек. 2 Зх.

 

backyard

Member
Шалена подушка!

«Останній Барикаді» не спиться спокійно! Мабуть, учасникам не вистачає для ночівлі предметів білизни, бо сьогодні від цієї мистецької структури надійшло офіційне звернення до громадян з проханням…. - поділитися подушками!

Мистецьке Об’єднання «Остання барикада» звертається до учасників, глядачів та слухачів четвертого міжнародного літературно-музичного андеграундового фестивалю «День Незалежності з Махном» із пропозицією приїжджати на фестиваль з власними подушками.

Цей інтимний предмет необхідний учасникам перформенсу «Шалена подушка». Учасники перформенсу братимуть участь у масовому багатоборстві за допомогою означеного предмета. Використовувати даний предмет можна з будь-якої позиції і в напрямку до наступних частин тіла суперників: тулуба, ніг, рук, голови, шиї, сідниць і всього, що ще надибаєте. Масові безчинства кояться до моменту устілання всього поля стадіону Сільмаш пір’ям, пухом, а також іншими м’якими наповнювачами. До участі в перформенсі «Шалена подушка» допускаються всі без винятку учасники фестивалю, які продемонструють наявність власної м’якої подушки. Ніякого мухляжа! Чиста боротьба!

Всі учасники перформенсу «Шалена подушка» будуть нагородженні сувенірами від «Останньої барикади» (за неперевіреною інформацією такими сувенірами можуть бути або фірмові бандани «Останньої барикади», або… презервативи. Хто її знає, цю барикаду?)

P.S. Текст писав Сашко Недоній

P.P.S. До участі в перформенсі «Шалена подушка» не допускаються: Майк Тайсон, Володимир Кличко, Віталій Кличко, Костя Дзю та інші особи, які демонструють надмірну агресію.

P.P.P.S. Перформенс “Шалена подушка» відбуватиметься в межах четвертого літературно-музичного андеграундого фестивалю «День Незалежності з Махном», який відбудеться 23-24 серпня в м.Гуляйполе, Запорізької обл..
 

backyard

Member
Відеосцена VI музично-літературного фестивалю "День незалежності з Махном" 2009. «Двохмегапіксельний Оскар»

Такого не показують по «ящику». Цього ти не побачиш на youtube та навіть на порно-сайті. Кілька вибухових мегатонн андеграундового українського кіно чекають на тебе 23-24 серпня на відео-сцені IV музично-літературного фестивалю "День Незалежності з Махном" 2009.

У програмі

1. Неформатні музичні відео
2. Візуалізація слова - відеопоезія
3. «Кіно-не-з-Голівуду» - аматорські фільми
4. «Двомегапіксельний Оскар» - конкурс мобільного відео.

Відчайдушним талановитим режисерам та операторам:
для участі у програмі або конкурсі потрібно надіслати заповнену аплікаційну форму за адресою helgie.ua@gmail.com до 16 серпня 2009 р.

Зацікавленим та не менш відчайдушним глядачам:
приїхати на IV музично-літературний фестиваль День Незалежності з Махном 2009, запасатись поп-корном пивом, та бути готовими до найнесподіванішого.

Контактна особа: Олег Лимарчук
Телефон для довідок: +380679465490
 

backyard

Member
До нас їдуть москалі!

Окупанти? Нє! Творча дружня місія!

Вперше за чотирьохрічну історію літературно-мистецького андеграундного фестивалю «День Незалежності з Махном» на фестивалі виступатиме музичний гурт з Росії (з міста Санкт-Петербургу).

Фестиваль, який представляє собою вибухову суміш патріотизму та волелюбства вже тішили своїми піснями закордонні гурти. Але в попередні роки іноземці приїжджали з Молдови («Здоб ші здуб») та Білорусі («Джамбібум», «IQ-48»).

Участь російської команди для фестивалю, який організовує мистецьке об’єднання «Остання барикада», що відоме своєю підтримкою української культури та принциповістю, можна стати несподіванкою фесту.

Отже, «Остання Барикада», щоб збільшити інтригу, ще й погрожує тим , що російський гурт може стати хедлайнером в один із днів фестивалю.

А якщо врахувати, що петербурзький гурт зветься не інакше, як «Свобода», то може виникнути інше питання: а чи впустять такий волелюбний гурт після виступу на найбільш волелюбному фесті зворотно у Росію? За останньою інформацією, попри ризик опинитися в статусі політичних емігранті, російська «Свобода» все таки виступить на фестивалі «День Незалежності з Махном».

А «Остання Барикада» гарантує, що це буде музична бомба!

P.S. текст писав Сашко Недоній

P.P.S. З огляду на територіальне перебування гурту «Свобода» в центрі російської культури, завдяки саме цій російській культурі деякі тексти гурту містять у себе ненормативну лексику. Тому МО «Остання Барикада» не рекомендує під час виступу гурту знаходиться на концертному майданчику неповнолітнім.

P.P.S. Попри неординарну лексику пісень гурту “Свобода» виступ гурту все ж таки санкціоновано Громадською Комісією з питань захисту суспільної моралі.
 

backyard

Member
Живий класик готовий відмовитись від відпустки, задля того, щоб провести час у колі своїх прихильників

Приємна новина для всіх любителів укрсучліту – на четвертий міжнародний літературно-музичний андерграундовий фестиваль «День Незалежності з Махном» все ж таки завітає скандально відомий учасник Бу-Ба-Бу, він же Олександр Іранець, Іра, Ірпінець та просто хороша людина. Для нього рішення це було непростим, адже він позбавив себе прекрасної можливості відпочивати на сонячному узбережжі з чудовими пляжами. А замість мальовничих заплавів Дніпра, лісових угідь, які як відомо здавна до вподоби мисливцям і рибалкам, прихильникам вітрильного спорту, просто мандрівникам - відомий український письменник покине неймовірно пейзажну Херсонщину, задля того, щоб зустрітися зі своїми читачами. Живий класик їде до Вас, а Ви ще досі думаєте їхати чи ні? Хм… Здається, тут все очевидно.
 
Зверху