House M.D.

silent

aljasib
Хреновый эпизод, я думал он себе ногу отрежет, а тут эта кадди опять, шопопало
 

Ганнусик

Неуёмная жажда жизни
не понравилось. мало того что морально тяжело было смотреть весь эпизод, так ещё и дежавю, которое скорее всего ни к чему не приведет.
 

|APOSTOL|

New Member
Відповідь: House M.D.

угу было не интересно,в нете вычитал что Кемерон вернётся в 7м сезоне
 

|APOSTOL|

New Member
Відповідь: House M.D.

Как думаете 7й сезон долго ждать прийдётся? и будет ли он вобще?
 

love

ищу жертву
А я б с удовольствием 1-2 сезон пересмотрела:))) Больше всего юмора и сарказма Хью Лорри ИМЕННО ТАМ!!! не знаете - есть в сети?
 

Karnten

я - барашка
есть
на крайняк мон связаться с теми, кто выкладывал
 

|APOSTOL|

New Member
Відповідь: House M.D.

На початку сьомого сезону «Доктора Хауса» глядач побачить Хауса (Хью Лорі), який веде себе як «підліток» - він вириває Кадді (Лізу Едельштейн) з роботи і влаштовує їй ідилію далеко від всього буденного. Так розповідає про першу серію нового сезону «Доктора Хауса» виконавчий продюсер Кейті Джейкобс: «Чим далі від Прінстон-Плейсбор тим їм легше один з одним», - говорить Джейкобс: «Почнеться все з того, що Хаус і Кадді уявлять себе одними в усьому світі. Але протягом дня Кадді зрозуміє, що кожне місце, яке вони відвідують, має прихований сенс».

Зрозуміло, закохані не можуть вічно ховатися від реальності. «Доктор Кадді не може провести цілий день так, як ніби її дочки та роботи не існує. Може бути, Хаусу в даному питанні трохи легше, тому що він сам ще як дитина», - говорить Джейкобс. «Саме важлива тема сьомого сезону - це спроба Хауса зав'язати з наркотиками і побудувати нормальні відносини. Ми не хочемо поспішати. Ми йшли до цього шість років, так що постараємося розтягнути розв'язку довше, ніж на три серії»
 
Зверху