Звернення ректора Національного аерокосмічного університету ім. М.Є Жуковського "ХАІ"

  • Автор теми KHAI
  • Дата створення

KHAI

New Member
Звернення ректора Національного аерокосмічного університету ім. М.Є Жуковського «Харківський авіаційний інститут»
до старшокласників


Шановний друже!

Настає час обрання Вами шляху в майбутнє. Ваше успішне навчання в середній школі дає усі підстави для продовження навчання в вищій школі України та за кордоном. Оскільки світова економіка базується на сучасному машинобудуванні, новітніх інформаційних технологіях та інших досягненнях людства, звертаю Вашу увагу на широкий вибір відповідних напрямів вищої освіти в нашому університеті – одному з провідних аерокосмічних університетів Європи.
Для якісної підготовки до вступу, успішного подальшого навчання та плідної професійної діяльності запрошую Вас на підготовчі курси ХАІ, які розпочинають роботу з жовтня та працюють за вечірньою та заочною формами навчання. Провідні викладачі ХАІ не тільки ліквідують прогалини а Вашій фізико-математичній освіті, а й підготують Вас до зовнішнього незалежного тестування та подальшого навчання в ХАІ. Успішне закінчення навчання дасть Вам змогу одержати суттєві додаткові бали до сумарного рейтингу при вступі до ХАІ в наступному році.
Я запрошую до навчання на підготовчих курсах усіх учнів 9-х – 11-х класів, які мріють стати висококваліфікованим інженером та працювати на провідних аерокосмічних та машинобудівних підприємствах нашої країни та за кордоном, бо у Вас є змога отримати одночасно диплом ХАІ та одного з європейських університетів.
Чекаємо на Вас у стінах Національного аерокосмічного університету ім. М.Є Жуковського «Харківський авіаційний інститут».
Телефони для довідок: 788-45-57, 788-47-93
сайт ХАІ

З повагою,
ректор ХАІ, професор Кривцов В.С.
 
Зверху