Відповідь: Громкие дела в г.Сумы
І хто по вашому, голова риди директорів що ви його слухаєте і замість того щоб працювати на акціонерів, флудите на форумі?
В загальнодержавному форматі - Віктор Федорович. В одній із філій цього акціонерного товариства в місті Суми - Геннадій Михайлович.
Человеческая просьба к участнику Stein: не ставить себя выше других граждан, в силу звания госслужащего. Это находится на грани нарушения правил форума.
Ну що ви, просто деякі думають, що маючи одну акцію з 45 мільйонів - вони повністю контролюють раду директорів і генеральний директор має особисто звітувати перед кожним з них. Я ж їм намагаюся показати, що вони не контролюють абсолютно нічого.
Це дуже важливе знання, необхідне для існування в демократичному суспільстві.
Так працює бюрократичний апарат. Для чиновника є лише одна людина, яка може видавати йому розпорядження - це його безпосередній начальник. І все. І ніякі мешканці, ніякі виборці йому не указ. В усьому бюрократичному апараті міста виборна лише одна посада - посада міського голови. Всі інші - призначені. І працюють вони на того, хто їх призначив. І годі слухати маячню недолугих журналістів про "слуг народу", про те, що "ви платити їм зарплату", що "вони на вас працюють". Викиньте цю дурь із голови! Апарат міської ради відрізняється від апарату відкритого акціонерного товариства хіба що більшою складністю організації бюрократичних процедур.
Уявіть собі ситуацію: ви приходите в сервісний центр мобільних телефонів і говорите майстру: "я тут вам гроші плачу, з них ваша зарплата нараховується, значить ви працюєте на мене, тому я вимагаю, аби моє замовлення було виконано негайно і з усіма почестями". Куди майстер вас відправить? Отож.
Сходіть, наприклад, в сервісний центр Ельф і спробуйте наїхати на них так, як ви наїжджаєте на чиновників. І обов'язково зніміть це на відео - разом посміємося.
Так чому ви думаєте, що чиновники чимось гірші за працівників сервісного центру?
Настоящая сущность демократического государства в том Штейн, что вы бы вместе с Минаевым и всем вашим шоблом уже раз пять получили пожизненный срок за обворовывание города.
"Так кто ж его посадит?" (с)