Громкие дела в г.Сумы

Glucker

Здесь был статус
Немає ніяких "слуг". Це не більше ніж красива метафора для неосвіченого бидла, аби воно не відчувало себе так уж надто нікчемним.
Быдло в пентагоне получает зарплату с моих налогов, при этом НИХРЕНА не делает, а сидит сутками на форуме и занимается флудом.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Громкие дела в г.Сумы

Быдло в пентагоне получает зарплату с моих налогов, при этом НИХРЕНА не делает, а сидит сутками на форуме и занимается флудом.
Розумієте, демократична держава - це як акціонерне товариство, в якому з 45 мільйонів акцій ви маєте лише одну.
А тепер скажіть мені, кого я, як працівник цього товариства маю слухатись: голову ради директорів, чи якогось там власника нещасної одної акції з 45 мільйонів?

P.S. І да, якщо вам не подобається платити податки в даній державі - чємодан, вокзал... ну ви зрозуміли?
P.P.S. Я хочу, аби до вас нарешті дійшла суть демократичної системи як такої. Справжня суть, а не ті рожеві мрії, які вибудовуються у вас засобами масової інформації.

Glucker

Здесь был статус
Re: Відповідь: Громкие дела в г.Сумы

Розумієте, демократична держава - це як акціонерне товариство, в якому з 45 мільйонів акцій ви маєте лише одну.
А тепер скажіть мені, кого я, як працівник цього товариства маю слухатись: голову ради директорів, чи якогось там власника нещасної одної акції з 45 мільйонів?

P.S. І да, якщо вам не подобається платити податки в даній державі - чємодан, вокзал... ну ви зрозуміли?
P.P.S. Я хочу, аби до вас нарешті дійшла суть демократичної системи як такої. Справжня суть, а не ті рожеві мрії, які вибудовуються у вас засобами масової інформації.
І хто по вашому, голова риди директорів що ви його слухаєте і замість того щоб працювати на акціонерів, флудите на форумі?

VIB

vib : bash
Модератор
Человеческая просьба к участнику Stein: не ставить себя выше других граждан, в силу звания госслужащего. Это находится на грани нарушения правил форума.

krafs

Active Member

Настоящая сущность демократического государства в том Штейн, что вы бы вместе с Минаевым и всем вашим шоблом уже раз пять получили пожизненный срок за обворовывание города.

К сожалению то, что у нас построено в стране, вообще не вписывается ни в какие рамки государственности, блатной сходняк какой то, где сидит госслужащий и даже не скрывает что он считает жителей города конченными скотами. Я хоть тупыми их считаю, но уж никак не скотами. Тупыми потому что терпят таких как вы с Минаевым.

ЗЫ. Кстати, есть очень хороший термин аналогичного госстроя, который был в свое время в Америке ДИКИЙ ЗАПАД. Сейчас ДИКАЯ УКРАИНА.

Fist

Active Member
krafs, выдвигай свою кандидатуру на пост мера.я проголосую

Skel

42
krafs, выдвигай свою кандидатуру на пост мера.я проголосую
+1 а потом если он будет действительно харош, приду, пожму руку, и признаю при всех что был не прав в своих высказываниях в сторону крафса, но а если будет плохим мером, буду поливать его грязью, как он сейчас минаева

vadimv

Well-Known Member
Человеческая просьба к участнику Stein: не ставить себя выше других граждан, в силу звания госслужащего.
Врядли звание шестерки на услужении находится выше. :mrgreen:
если он будет действительно харош, приду, пожму руку, и признаю при всех что был не прав в своих высказываниях в сторону крафса, но а если будет плохим мером, буду поливать его грязью
Во-первых, ему никогда не стать мером (если только по улицам не начнут бегать люди с вилами и накалывать на них госслужащих), а во-вторых, даже если и станет - то долго не проживет. Или же станет такий же сволочью, что и остальные.

Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Громкие дела в г.Сумы

І хто по вашому, голова риди директорів що ви його слухаєте і замість того щоб працювати на акціонерів, флудите на форумі?
В загальнодержавному форматі - Віктор Федорович. В одній із філій цього акціонерного товариства в місті Суми - Геннадій Михайлович.

Человеческая просьба к участнику Stein: не ставить себя выше других граждан, в силу звания госслужащего. Это находится на грани нарушения правил форума.
Ну що ви, просто деякі думають, що маючи одну акцію з 45 мільйонів - вони повністю контролюють раду директорів і генеральний директор має особисто звітувати перед кожним з них. Я ж їм намагаюся показати, що вони не контролюють абсолютно нічого.
Це дуже важливе знання, необхідне для існування в демократичному суспільстві.
Так працює бюрократичний апарат. Для чиновника є лише одна людина, яка може видавати йому розпорядження - це його безпосередній начальник. І все. І ніякі мешканці, ніякі виборці йому не указ. В усьому бюрократичному апараті міста виборна лише одна посада - посада міського голови. Всі інші - призначені. І працюють вони на того, хто їх призначив. І годі слухати маячню недолугих журналістів про "слуг народу", про те, що "ви платити їм зарплату", що "вони на вас працюють". Викиньте цю дурь із голови! Апарат міської ради відрізняється від апарату відкритого акціонерного товариства хіба що більшою складністю організації бюрократичних процедур.
Уявіть собі ситуацію: ви приходите в сервісний центр мобільних телефонів і говорите майстру: "я тут вам гроші плачу, з них ваша зарплата нараховується, значить ви працюєте на мене, тому я вимагаю, аби моє замовлення було виконано негайно і з усіма почестями". Куди майстер вас відправить? Отож.
Сходіть, наприклад, в сервісний центр Ельф і спробуйте наїхати на них так, як ви наїжджаєте на чиновників. І обов'язково зніміть це на відео - разом посміємося.
Так чому ви думаєте, що чиновники чимось гірші за працівників сервісного центру?

Настоящая сущность демократического государства в том Штейн, что вы бы вместе с Минаевым и всем вашим шоблом уже раз пять получили пожизненный срок за обворовывание города.
"Так кто ж его посадит?" (с)

vadimv

Well-Known Member

Уявіть собі ситуацію: ви приходите в сервісний центр мобільних телефонів і говорите майстру: "я тут вам гроші плачу, з них ваша зарплата нараховується, значить ви працюєте на мене, тому я вимагаю, аби моє замовлення було виконано негайно і з усіма почестями". Куди майстер вас відправить?
К менеджеру. А после того, как менеджер вставит фитиль мастеру, тот начнет шуршать гораздо быстрее. :mrgreen:

Зверху