Український дабстеп! Наталя Земна - Dance for Health! (2012)

  • Автор теми DFH
  • Дата створення

DFH

New Member
Шановні сумчани та гості міста! Хотілося б дізнатися, що Ви думаєте про цю роботу.

Дебютний сингл Наталі Земної «Dance for Health!» створено за участю італійського дабстеп-продюсера Hangm_n. Трек являє собою відому українську народну пісню «Цвіте терен» у класичному стилі дабстеп. Наталя Земна співає приспів у вільному виконанні: «Те-терен-терен цвіте» разом із хором у класичному виконанні. Пані Земна англійською мовою закликає усіх танцювати, а також декламує рядочки російською мовою. Стилістично композиція нагадує трек Вєрки Сердючки «Dancing Lasha Tumbai».

Офіційне відео:
[YOUTUBE]CXNXyR5ktI0[/YOUTUBE]



Буйним цвітом

Чернігівська травниця Наталя Земна продовжує розпочату в минулому році кампанію оздоровлення користувачів Всесвітньої павутини.
У новому ролику, що супроводжується дабстеп-варіаціями на тему української народної пісні «Цвіте терен» , цілителька закликає глядачів приєднатися до оздоровчих танців.
«Dance for Health!» - ласкаво говорить Земна, прогулюючись в полі з оберемком лікарських трав. І прямо не знаєш, танцювати, співати ... або трав'яного відвару сьорбнути.
 

DFH

New Member
Вас вітає Наталя Земна!
[YOUTUBE]UuXGG_vIuh8[/YOUTUBE]
 

DFH

New Member
Наталья Земная представляет "Dance for Health!" на телевидении!
[YOUTUBE]fvUBEFgER98[/YOUTUBE]
 

DFH

New Member
"Dance for Health!" - це тизер циклу фільмів "Земна стихія". Здоров'я Вам!

[YOUTUBE]W9vneQc5dxs[/YOUTUBE]
 

DFH

New Member
Насолоджуйтесь! Нова міжнародна версія добре Вам відомого відеокліпу "Dance 4 Health!". А Вам яка версія "Dance for Health!" до душі?

[YOUTUBE]mMMdLInSm5Y[/YOUTUBE]
 
Зверху