Відповідь: Олег Медуница - кандидат в народные депутаты Верховного совета по Сумам от
Той же Медуниця отримав квартиру пропрацювавши на посаді в ОДА 2 роки. Цікаво, всім в ОДА за 2 роки квартиру дають? Це вам до "нічого не крали".
Нинішня система ніколи працювати на благо народу не буде. Ви хоч 450 кришталево чесних туди засадіть - нічого не зміниться. Треба ламати структуру, організацію, принципи функціонування. На корню ламати і будувати правильні. До того - можна лише збивати якісь блага на виборчих кампаніях.
Хоча, що стосується конкретно Єпіфанова - я взагалі не розумію нащо він туди іде. Він же навіть розмовляє ледь-ледь, куди там йому в парламент... Сидів би вже на пенсії споцкійно.
Волков був "куратором Батьківщини" на Сумщині досить довгий час.
Волков їздить весь в символіці Батьківщини и за підтримки місцевих лідерів ВО "Батьківщина". Я відео тут вже викладав.
ОО не підтримує єдиного "офіційного" опозиційного кандидату по тому округу від Удару.
Тож "самовисуванство" Волкова - лише "відмазка".
Якщо політична сила веде з собою негідників, то той, хто йде під прапорами цієї сили знаючи це і підтримуючи її - і сам є негідником.Однакові? В свій час Щербань пройшов до парламенту, як геносе Ющенка. Нагадати, які кнопки він після цього натискав?
Той же Медуниця отримав квартиру пропрацювавши на посаді в ОДА 2 роки. Цікаво, всім в ОДА за 2 роки квартиру дають? Це вам до "нічого не крали".
А проти кого ставити похначку на 158-му окрузі.Ото ж і весь плюс виборів, що можна хоч якийсь жалюгідний відсоток повернути від них до громади. Кивати головою з розумінням. Приймати всі їх "подарунки" та інші благодійності, а на дільниці поставити позначку за кого треба.
Я особисто ні за кого не голосую (з тих що зараз ідуть). Але електорату краще здерти з Єпіфанова огорожу для мосту, вибити за його допомогою ремонт в будинках, інші "ніштякі" і зрештою дати йому пройти в парламент, аби на наступних виборах так само збити ще "ніштяков". А толку з Медуниці? Сьогодні грошей йому дай, в парламент пусти, завтра на наступних виборах також прибіжить "грошей дай, в парламент пусти". З точки зору користі для громади - обирати тих, хто щось робить вигідніше ніж тих, хто лише говорить.Скажіть, а Ви і справді вірите, що голосувати треба за тих, хто більше викине подачок еЛОХторату?
Нинішня система ніколи працювати на благо народу не буде. Ви хоч 450 кришталево чесних туди засадіть - нічого не зміниться. Треба ламати структуру, організацію, принципи функціонування. На корню ламати і будувати правильні. До того - можна лише збивати якісь блага на виборчих кампаніях.
Хоча, що стосується конкретно Єпіфанова - я взагалі не розумію нащо він туди іде. Він же навіть розмовляє ледь-ледь, куди там йому в парламент... Сидів би вже на пенсії споцкійно.
Волков іде як "самовисуванець" саме задля введення таких як ви в оману.Товариш номер два йде, як самовисуванець. А товариша номер один висуває саме ОО. Про це казав і А.Шевченко, коли перебував в Сумах. Чому Волков раптом став прихильником Юлі - для мене загадка.
Волков був "куратором Батьківщини" на Сумщині досить довгий час.
Волков їздить весь в символіці Батьківщини и за підтримки місцевих лідерів ВО "Батьківщина". Я відео тут вже викладав.
ОО не підтримує єдиного "офіційного" опозиційного кандидату по тому округу від Удару.
Тож "самовисуванство" Волкова - лише "відмазка".