Там написано "допомогти" а не "зробити все замість мене" - читайте уважніше, шановний.Кандидатом від опозиції по Сумах висунуто Медуна.
І що пише цей товариш у своєму блозі?
Такого нахабства я ще не бачив. Людина мало того, що хоче просунутись до депутатства - то вона ще хоче на цьому й грошей заробити!
Коли інші кандидати розриваються роблячи подарунки, "благодійну допомогу", щось облаштовують, ремонтують і т.п. аби хоч якось задобрити виборця... Даний товариш вирішив піти кардинально іншим шляхом:
"Ви придумайте там собі чогось, походіть за мене поагітуйте, повозіть на своїх машинах мене, надайте рекламних площ, надрукуйте мою рекламу, забезпечте юристом... ще й дайте грошеняток! А я потім, за вас подепутатствую!"
Ну звісно ж "допомогти" - депутатствувати то буде сам Мєдун. :mrgreen:Там написано "допомогти" а не "зробити все замість мене" - читайте уважніше, шановний.
Він же сам написав:А хто вам сказав, що Медуниця на передвиборчій кампанії грошей хоче заробити?
Ну от зкинитесь ви йому, і якої "звітності" ви потім "вимагатимете", і хто вам її дасть?7. Гроші на кампанію.
регионы уже отчитались .деньгами скинулись или распил бюджета.Він же сам написав:
Ну от зкинитесь ви йому, і якої "звітності" ви потім "вимагатимете", і хто вам її дасть?
Да конечно, а как же ваши на 100% идентичные посты с "КрасивымУмным" даже в одной теме, и перепалки "тихо сам с собою"?Этот посту тут в тему. Тогда тему делать не хотелось, но раз уж кто-то сделал - то обсуждение темы следует производить здесь, уважаемый товарищ бот Медуна.
параноик.Да конечно, а как же ваши на 100% идентичные посты с "КрасивымУмным" даже в одной теме, и перепалки "тихо сам с собою"?
П.С. Никогда БОТом не был, ни в какой партии не состоял, никому не подтирал.:lol: