Чи можна довіряти офіційній історії та релігії?

Slavkora

New Member
В старому,ще рукописному Євангелії оповідається,шо по іншу сторону ріки Йордани починалися обійстя України.
На це не звертають уваги,обходять стороною чи піддають насмішкам,мовляв,не тямили давні,шо писали.
А даремно!
Не все так просто,як нам стараються застовбичити.
Ізраїль раніше називався Палестиною.Давеі Українці колонізували цю землю ще до приходу туди юдеїв.Палестина походить від українського Палений Стан.Палений Стан входив до складу України на правах колонії.До речі,назва гори Сіон походить від українського Сіян-гора,від Вічного Вогню,який постійно палахкотів на всіх капіщах давніх Українців,в т.ч. і на Сіяян-горі в Паленому Стані.
Да і назва ріки Йордану містить ім*я української Богині води Дани,яке присутнє в назвах річок,де жили українці.І зараз в українській мові збереглася назва -ЙорДана-вона.З якого б це дива українці мають свою,відмінну від інших,назву незнайомої їм зараз,далекої ріки?
Є свідчення,шо шестикутна зірка,йменована зараз зіркою Давида,становить не зірку,і не Давида,а знак українського Бога родючості Велеса,символізує об*єднання чоловічого та жіночого.
Таким чином прояснюється наявність шестикуного знака на клейнодах українських Гетьманів,таких же давніх,як і цей Світ.
Так шо ніякої помилки в старому Євангелії,хоч якось зберігшому відгомін старої історії, немає.Це вже згодом,після окупації України масонською Росією,з Євангелії була вилучена згадка про Україну в Палестині,щоби відбити в українців та всього передового люду історичну пам*ять .
В останні 300 років вищенаведений запис в підробних Євангеліях не зустрічається.Так шо,ні про яку канонічність християнських церковних книжок,найперше московських,не може бути й мови.
Наведене твердження вірне,не дивлячися на те,де знаходилася Палестина.бо наразі з*явилися доводи,шо Палестина могла землювати десь інде.
Вячеслав ДілоВій «Альтернативна історія»

Вячеслав ДилоВий «Альтернативная история»
 

nazar_ukr

Member
Що за маячня? У якій психушці ви надибали автора таких прекрасних думок?
 
Зверху