Солдати Фараонів

Slavkora

New Member
Спека.
Країна,яку зараз ведуть як Давній Єгипет.
Рівно 2012 років тому.
Країна пропала вмить.
Країна,якою успішно правили Фараони 5500 років знищена.Все зрушено.Все падає,все рветься.
Фараони,скоріш за все,позаземляни,які прилетіли з Сиріусу(тому і Сірія,тому Асірія).Такі ж білі блакитноокі дюди,тільки з меншою щільністю кісток.Більш чутливі,вродливі,тонкі і розумні,але хворобливі.Звідси пішла назва «біла кость».Можливо,Фараони мали блакитну кров.Звідси,назва справжньої аристократії.Жінок вони називали Фаріон.Фараон і Фаріон-означають-ті,шо несуть світло.Українці-означає-люди тих,хто несе світло.Україна-по Рунам означа-Там Світла(чого,а не колір) Богіня.
Чомусь Фараони ввійшли в зносини з антами(давня назва українців)і ті виділили кремезних козаків для захисту і охорони прибульців в обмін на знання,які ті запропонували,визнавши в них Верховних жерців і Монарха.Чомусь вони нас вибрали.Їм видніше.
Ми-Фараонообрані!
Так виникла дивовижна країна,яка нині ведеться як Давній Єгипет,але,логічно,що вона в дійсності називалась або Україна або Украян,згідно біполярних космологічних уявлень давніх.
Не виключено,шо в Ценральній країні,а тим паче, на околицях жили інші народи.Але керували Вищі люди космічного походження,а гвардію складали особи з оселедцями в шароварах і дулею в кишені.Такий ось сімбіоз вийшов.
.В єгипетській Україні були різні Боги в т.ч. український Птах(лелека-?).А може навпаки,Фараони принесли українську мову і Птаха,ми її прийняли.Сталося.Нил називався Ра-рікою.Символом і Фараонів і козаків був Троян,нині Герб України.Кольорограмою держави були блакитний та золотий.Це відомо.
Менш відоме інше.
Хто і як знищив Давній Єгипет?
Існують дві версії.
1.Ті,кого зараз в історії умовно називають джуди,ввійшли в довіру до Фараону,викрали зброю масового ураження або небезпечні технології,які були у Фараонів,і здуру або з далекоглядними намірами застосували їх
2.Іншопланетяни,які ставили за мету знищення людей або щось викрасти у Фараонів,завербували серед землян агентуру,яка виконувала їхні завдання ,а зброю застосовували самі .Цих інопланетян називали сари.Що означає-з туда,де нема Сонця,мешканці темряви.Він був сар,вона-сара.Звідки прилетіли,мені невідомо.
Існують припущення,шо іншопланетяни або іновиміряни не тіко вербували агентуру,але і клонували її.Використовували або мінерали(глина за біблією),або біомасу,або і те й інше.Вживили їм прграму,шо вони суперособливі,бо їх обрав сам бог.А всі інші богу не потрібні.Ім*я цьго бога відоме -іншопланетяни Ягве,Єгова,Саваот та інші.Ще єврейський жрець Ієшуа-Іісус казав,батько ваш-диявол(не наш,поганий інопланетянин).
Подивіться на багатьох уважно-у них немає облич,того шо є образом.Багато є з одинаковими головами,як близнюки з однієї пробірки.Кажуть,шо клонів можна розрізнити по генам,навіть самі нитки ДНК закручені в іншому напрямі,ніж у людейАле все приховується.
На перший погляд,вирізняється всього 3-5 типажів клонів з одинаковими фізіями перших клонів.По числу клонаторів.Такби мовити,авторські розробки зовнішності.А може з себе ліпили «подобіє».
Мабуть,такі дії чужинці втілювали і в інших місцях,але тут хвакт доконаний,а там припущення лишень.
Також на Землі застосована генетична зброя-вживлено клітини рудизни,хворі на клітинному рівні.Білі і шатени перетворюються в осіб з однаковими безвиразними рудими фізіями.Ця хвороба невиліковна і передається в спадок.Заражено нею більше половини білих людей,які вимирають.Нічого не робиться для обмеження розповсюдження хвороби і порятунку Білої Раси.Багато клонів,які тримають владу в різних країнах,і самі мають гени хвороби рудізни.
Раніше за цим жорстко слідкували жерці.Але їх винищили.
Ген рудизни є причиною багатьох воєн насправді.Білі знищували своїх рудих і не пускали чужих.А руді були озлоблені,а також намагалися відмити кров.Літописи знищили.
Не можна одружуватися не тіко з вираженим рудим,а й,з так званими,білуватими,з ледь помітною плямуватістю шкіри.Вони є носіями тяжкої спадкової хвороби.Військовий гуманізм називається.
Катастрофа в Єгипті описана,як термічно-хімічна.
Із скипілої води і землі почало вилазити все живе,животи надувались,очі вилазили,все навкруги кричало.Шкіра лускала і злазила .
Вся ця трагедія описана в біблії в гигикаючих тонах,мовляв,бог так покарав людей і тварин і рослин,яких сам же перед цим створив,бо він створив не їх,а інших,які втекли.
Спалили найбільшу в світі бібліотеку,де були рукописи за багато тисяч років,можливо,і неземні.
І мільйони українців на все це молються з подачі влади,як на найвищу справедливість та разум!!!Це в яке бездонне розумове провалля впав наш народ!!!
Саме в результаті цієї диверсії утворилась пустеля Сахара.Так закодували це явище наші жерці.Шоб всі пам*ятали.Са-ха-ра-результат дії-ха прибульців сара.Те ж саме і Самара.Місцезнаходження матки істот сара.Учіть українські єрогліфи.На те їх і знищили.
Камінь і земля перетворились в пісок,який не тримає воду.За кілька тисяч років земля не може відновитись.
Так шо голодомори і вибух Чорнобильської були далеко не першим геноцидом щодо українців..
Спека.
Неймовірна спека.
Радіяція на сотні років вперед.
Прийняте рішення покинути Єгипетську Україну і перебратися на Дніпро.
Ми рушаємо.
Ми йдемо.
Ми назавжди лишаємо нашу Родіну-Північну Африку,таку таємничу і прекрасну Африку,створену в формі серця.
Шоб через віки не забути,звідкіля ми-одягаємо ритуальні намиста з морських коралів.
Залишаємо свої піраміди.Своїх улюблених бегемотів. Галицьких левів.Свою Трою,в яку,як завжди,по необачності запустили своїх ворогів.І ті.як завжди,нас винищили.А ми,як завжди,не розрахувались.
Свої,непотрібні вже гроші, копи та копійки.Свій улюблений окіян.Свої кораблі,якими мандрували до Америки.Вони нам вже не знадобляться.Ми йдемо в степи.На край землі.Край родючої землі.Край цивілізації того часу.Подалі від радіяції.Садовити свої улюблені кавуни та гарбузи,які встигли закинути до Америки до наших друзів Майя.
Частина не змогла розпрощатися з морем і поплила на північ, осівши на Балканах і започаткувавши Країну.
Частина поплила з Майя.
Але ми йдемо.Нас ведуть жерці.Неможна вивезти майно-падають коні зі спухлими від отруєноє трави животами і кричать.Наші освячені коні.Малі лошати не розуміють,шо коїться і відмовляються іти.Вони залишаються вмирати біля впалих матерів.
Але ми йдема.Нескінченний ланцюг людей,тварин,птахів,які облишають свою Родіну.
Падають люди.Нема води,нема їжі.Нема сил їх підняти.Нема сил іти самим.Спека.Але треба рухатись.І ми йдемо.Ми повземо.Хто як може.Рух-життя,зупинка-смерть.Ніхто не хоче вмирати.Да і не треба.Треба врятувати головне-жерців,книги,генофонд з дітей,насіння і худобу,яка добреде сама.Дойдуть не всі.Найбільш витривалі та міцні.Але таки дойдуть.Козаки.
Ми біжимо,наскільки можемо теліпатися.
Жерці не кажуть.
Старі і слабі козаки і козачки знайуть свій обов*язок.Вони просять не звертати на них уваги і не уповільнювати ходи.Вони залишаються вмирати.
Ми йдемо.Ми чвалаємо.
Добре шо в нас є сура.Наша таємна сура.Жерці наварили нам сури,нашої рятівної сури.Дві доби ми не будемо відчувати жажду і голод.
За дві доби треба відійти якдалі.
Ми йдемо.Ми чимчикуємо.
Кремезні дядьки в шароварах,завширшки з море,з горами м*язів раптово падають від зневоження.
Але йдуть інші.Психічна атака.Всі не перепадають.
Ми спішимо.Ми змагаємося в швидкості з радіяцією.
Наша улюблена гра.
Умови прості.Хто перший?.Ми чи смерть.
Сафарі по пісчаному бездоріжжю.Відстань не обмежена.Обмежений час.Дві доби.
Змагання проходять і вдень і вночі.Забіг на дальню дистанцію.Швидкісна ходьба.
Український марафон з вибуванням.
Ми місимо цей пісок.Перетираємо в порох.
Місимо впереміш з волами.Всесвітньовідомими українськими волами.Навіть більшими за наших улюблених бегемотів.Воли йдуть мовчки.Вони нас розуміють.Вони дуже розумні.Воли це перевтілені українці.Наш зодіякальний знак у Всесвіті.
Тільки не падать.Не зупинятися.
Попереду жерці.Вони знають,куди іти.Як завжди,в білих туніках,вишитих блакитним, і з золотим Трояном в Ра на грудях быля серця.
Треба чвалати.Треба спішити.Поки є сили,треба дійти до першої неотруєної води і трави.
І вони дійшли!
Мені невідомо,чи існувала одна великаУкраїна від Дніпра до Африки і на яких засадах,чи були дві окремі України,чи просто перенесли на своїх плечах неньку-Україну на береги Дніпра,як ті цигани карб свій.
Але хвакт залишається хвактом.Переселилися.
Тоді і виникли слова,-Ще не вмерла Україна!
На згадку про перебування в Середиземномор*ї за давньою традицією взяли зсобою місцеву земдю у вигляді бурштину і коралю.
Звідти прізвища українців штибу Фаріон.Ще одне українське прізвище африканського походження-Святогор.Той самий. .
Фараонів під час революції,мабуть,вбили.
Вижилих жерців вижилі козаки забрали з собою.
Забрали з собою і місцевих жителів-одновірців,які прийняли українську реінкарнацію,свята і вірування-частину євреїв(а,може, й усіх???!!!Тоді ті,хто позіціонуються зараз як євреї,зовсім не євреї,тільки під них косять,тільки легалізувались під їх!!!???О!),філістимілян,Фінікиян,асирійців,вірмен і ін.,які українізувалися на протязі століть і тисячоліть, і заселили ними Карпати.З нами вийшли фінікияни,які заснували Київ.
Частину Майя,яка пішла з нами(так сказали жерці),оселили на самих вершечках гір,які так полюбляють ці хитрі і пихаті американці з їх трембітами та інкрустаціями.
Якшо десь і є нащадки Крітської цивілізації,то в тіко в Карпатах,якшо хтось з них вижилв,звісно.Бо джерела повідомляють,шо термічно-ядерний удар був такої сили,шо стало видно дно Середземного моря,ну а потім пішла хвилька.
Я гадаю,шо всі ці ідеї з розщепленям матерії,атомної зброї,різних клоайдерів і клонувань сари підкидають через своїх клонів.
Бачачи з якою падлою мають справу,жерці записали хоч якісь спогади про загиблу українську фараонську цивілізацію в народному одязі,сказав всім жінкам носити бурштинове і коральове намиста певної довжини , хворми ,кольору і складених певним чином.
І ніхто не задається питанням,звідки у людей степолісової землі стільки було тон старожитньої оздоби з Середземного моря,мабуть більше,ніж у самому морі???!!!І чом навіть в часи руїни навіть батрачки босоногі носили такі окраси!!!???Звідки у степового хліборобського народу своя, відмінна назва каменю з екзотичного окіяну,якого вони ніколи не бачили і про який навіть не чули в нашому літосчисленню???!!!Це я сам винайшов.Ніде в історіях цього немає.
Були,мабуть,і записи на дереві і рукописи,але пішли вслід за Александрійською читальнєю.
Але клони стали переслідувати нас.Вони пішли за нами!
Все розповсюдження біблії і християнства в центральній Євразії є результатом переслідування українців клонами насправді,які розповсюджували галіматью про те,шо всі сиділи немиті,голодні у вигляді скотів,поки якийсь бог з якоїсь Палестини нещодавно прислав якихось кривомордих для просвітлення скотів і підняття скотів до свого рівня.
Ніхто не вивчає,а чому колір біблії постійно чорний?Шо це за бог такий чорний?А тому ,юшо це колір того простору,з якого прибули сари,справжні створювачі біблії.З тої ж причини чорні ряси і балахони.Колір смерти і темряви.Всі християнські свята,які ми святкуємо,це свята Фараонів,наші рідні свята,які ми святкували ще на Ра-ріці.Їх просто осарили,наклавши своє трактування і назви.
Клони попали на благодатну землю нових сусідід України,які жили як могли,збирали червячків та мед,сповідували загальнолюдські цінности і не були знайомі зі світовими цивілізаціями і космічними проблемами.Тубільців швидко охомутали,переженив своїх жінок з місцевими вождями.Створили монархію із своїх,назвав головного-царем.Слово цар має іншопланетне походження.Цар-батюшка,тобто інопланетянин сар,який породив так чи інакше цей певний псевдонарод.Не треба сприймати це так,шо царі прилетіли з космосу.Просто клони рахують себе за самих сар,а сар за єдиносвітнього бога.Так їм вклав Оссія.Коли ця куча-мала різних захомутаних племен та народностей розбухла під чутким керівництвои сара-батюшки,кучу перетворили в Імперію і перейменували на честь Оссії,чи то прибульця,чи то головного клону,відомого з повної біблії тим,шо він переформував руйнівників Єгипетської України,з*єднав програми різних клонаторів в одну.В біблії це описується як існування ідиного бога,раніше перебувавшого під різними іменами в різні часи і місцях.І виголосивши нову програму про захопленя нового світу замість частини Середзимномор*я.Прикривається все це різними побрехеньками,такими недолугими,шо про них воліють не згадувати.Нова імперія виконувала ту ж програму,шо і першоклоновані-од нас увесь світ,ми вирішуємо всіма,наша мова від першої мавпи,бог говорив по шашому.Першою людиною був наш клон.Інших знищить.
В новій столиці створили музей різних клонів.Гербом імперії став клонований двоголовий гібрид.
Вам в очі сцуть,а ви-Божа роса.
На цей раз вони вибрали іншу тактику.Як той казав,»ми пойдєм другім путєм».Охомутані сусіди,перетворені в штучний народ з головою клона були подібніші до нас,ніж клони.І вони стали розігрувати карту єдності і об*єднання під їхнім керівництвом і з*данням.Вони навіть клон козацтва створили без атрибутів самого козацтва правда.Для того,шоб шось знищити,його треба очолити.
І почався для українців у 18 столітті етап нового тотального нищення вже під іншим прикриттям.Моральні клони,створені клонами почали нас нищити.
Насадивши серед низів біблійство,натравили низи на освічену старшину.Розв*язали громадянську війну під виглядом видуманої клонами спільної релігії .спалили літописи і вкрали 6500 років історії,змінивши літозчислення.Переписували національности.Планували війни на нашій землі.Вбивали,отруювали наших відаючих і інтуїтивних провідників(Хмельницького,Гонту,Залізняка,Пугачова,Разіна,Шевченка,Франка,Гоголя,Мурашка,Івасюка,Бикова,Тризубого Стаса,Білозіра,Чорновола,Гетьмана,Патріарха Володимира(Романюка).Дві найкращі співачки попали в автокатастрофи і ледь вижили,одна не ходить.Третя раптово померла.А менш відомих-тисячі.Це покривається каральними органами,контрольованими клонами.Примусово одружували з гетичнохворими рудими кацапами.Вивезли заводи імузеї,і забули повернути.Все наше називають своїм.І твоє-твоє,і моє-твоє.Затопили найдавніші міста на Землі під прикриттям необхідності електрики,яку продавали за кордон,а грошики-собі.Виголосили українців турко-татарами для обгрунтування нашого нищення і виселення.Всіх не виселиш-влаштували голодомори.Вимерлі території заселили мігрантами.Ми ж спільні.Зібрали з*їзд кобзарів і всіх знищили.Бо прокляті націоналісти.Тобто співали тисячолітні думи,були живими носіями історії замість знищених літописів.Переписали всіх вчителів і 100 000 за рік покатували трохи для задоволеня і поізали на шматки.Бо простий сільський вчитель міг знати про старий сільський вчитель знав про існування зодіакального українського календарю,тільки не з 12-річним циклом,а з 12 на 12=144-річним.А нашо тим тупим хохлам забивать голову собі таким складним календарем.Нехай працюють собі в шахтах,а ми їм розкажемо,шо до чого,і грошики їх розподілимо.
І все це прикривається створеними штучно пседонауками,в т.ч. історією,якою клони завідують.повністю паплюжаться і сплюндровуються давні цивілізації,знищені клонами,а нові штучні утворення показуються як якийсь природній розвиток людства.
Швидко ми все забуваємо.Всіх прощаємо.Шукаємо привід аби сховатися за спину іншого.Правнуки погані пращурів великих.І тільки ждемо,коли з нами іще шось утнуть.
Аби роботодавець,кут хібари,да шмат побільше.
Вишивки знищували разом з їх носіями.Нашо ті вишиванки,якшо можна кепки носити разом з кацавейками чи кацаповецками.І практичніш-бруду не видно.Прати не треба.А то звикнеш в білому ходити.
А газ?Який клони Кремля продають клонам Німеччини вдвічі дешевше,ніж нам,офіційно родичам.Той же фортель з хлібом був під час голодомору.
А таємні накази в СССР по гвалтуванню українських дівчат.Існували цілі підрозділискладені з нацменів.А дівчат примушувари народжувати під гигикання офіцерів НКВД(в т.ч.тих,хто повинен був боротися з клонами,але сам був фактично клоном клонів),-нате вам чистих українців.Вам про це не казали?Ви про таке не чули?І не хочете чути?Заплющіть очі.Затуліть вуха.
Зараз іде нищення через фіктивні паперові гроші.Шляхом комбінацій нас хочуть залишити без нашої землі.Всі борги України створилися завдяки змові клонів,які сидять в керівництві України з закордонними клонами.Це позики,які беруть вони собі,а навішують на нас.Це ,найперш, нафтогаз,який ми отримували лише на папері,а гроші навісили на нас,це завищення цін і т.ін.
От скажіть клону або клону клона в т.ч. в керівництві українців слова Українці-Козаки-Фараони-Давній Єгипет великі.Їх аж перекосить.Вони починають самознищуватися.Бо їх так запрограмували.Щоби їм вижити,їм треба нас знищити.А нам навпаки.Таке життя.
А закон про мови?Подивіться на морди розробників.Це стовідсоткові клони першого ступеню.Тут ніякої експертизи не треба.
А Чорнобиль хто влаштував?Брешуть,шо аварія,шо вибухнув.Він не вибухнув,тільки запихтів,і не випадково.30-км зону планували на всю Україну.Думали повторити «єгипетську звитягу».А як приховали?Це бог нас покарав!Це бог так хтів!Це в старовинній бібліє є на нас натяк.Такі ми старовинні і обрані їх богом.Трава чорнобильник.Біблія знала наперед.І мільйони біблій,віддрукованих а Америці на гроші Чорнобильського фонду,стали роздавать з «Ікарусів» безплатно.А ми стали прикриватися цими бібліями від радіяції.Подвійний удар називається.
Да нема там нічого такого.Повірте.Я перевірив.Я поклав на це життя.Я,головний теолог та історик планети.Валіть все на мене.
Я виконав свій обов*язок перед Родіной і Космосом.А ви?
А шахта з назвою «Україна» в місті Українську на День Незалежности України з тисячею трупів сама зірвалася?
Смачного вам.
Дивіться,тільки не вдавіться.А то жили рабами,і здохнете придурками.
Тільки іноді вони і ноді прораховувалися.
Цигани Індії зберегли нам нашу давню віру,віру буття,якою колись ми з ними поділилися.
Агні-йога-книга вогню,книга Буття українців-вогнепоклонників,хай трохи і перероблена.
Лупаті,кривоносі і темні семіти і індіанці,яких ми колись вивели з Малої Азії вмирали за українську ідею,роками сиділи в схронах і стояли до кінця в боротьбі з клонами сарів і їхніми рабами,в т.ч. з читокровними українцями з такими ясними придуркуватими радянськими очима.
Так буває.
І ці українізовані семіти і індіанці, яких ми колись врятували,підняли вщент вирізану Велику Україну.
Так буває.
Коловорот енергії.Ніщо нікуди не зникає безслідно.Релігія Буття українців.

Бо ми добрі,ми ділимось,ми не плануємо окупацій,як наш постійний ворог,ніколи українці нікого не воювали.Віра наша космічного Буття забороняє.Вона у нас в крові,на відміну від ворога нашого,який не знає чуттів,не знає душі,тільки розрахунок і знищення.
І вони не відчепляться від нас.Даю вам слово.Бо їм конче треба нас винищити,бо ми були в зв*зку з Фараонами.Вони так запрограмовані.Бо вони знають про нас щось,шо ми не знаємо.Вищі з з нас знали.Але за те їх і винищили.Ми несемо в собі якусь таємницю.Фараони нам шось передали певним чином.
Але ми вистояли.Ми вистоїмо.І коли-небуть завдамо їм нищівного удару.
Бо ми-Українці.
Ми-Козаки,діти Кози,що пожерла Мару і не дала вмерти Світу,врятувавши Сонце.
Вої Фараонів,
Тих що несуть Світло.
А вони-лишень клони та раби сарів,володарів пітьми.
Читайте,профани,може хоч перед здихом отямитеся.ю1
В.ДілоВій «Альтернативна історія»
(скорочено)
 
Останнє редагування:

Jagger

Повелитель Зерга
Вон где ростут ноги! Свобода! Я думал Фарион еврейка, а оно вон как! Это значит аристократия!
Скажите, а правда что по бабушке Тягныбок имеет украинскую фамилию Фротман?
 

Jagger

Повелитель Зерга
А Путина-Шоломов:evil:
Мне плевать как Путина. А вот есть инфо, что Фарион с идиша переводится как жулик. Ну или с польского Фарина - сахарный песок. Всегда знал, что нет большего антисимита чем выкрест.
Жду наконец статейки о том, что Иссус Христос украинец а Житомир это Вифлием в переводе
 
Зверху