Сгорел винт, реквестирую помощь.

-=UN=-

Инспектор GUI
В сервисе его перепрошиили но заверили что сделать это в домашних условиях было бы не возможно.
Ну звичайно, приєднати/припаяти пару-трійку дротиків і натиснути з десяток клавіш - це ж дуже складна робота :D. Ну сказали б просто:"Ну чого тобі морочитись, ми тобі за 80 грн. зробимо, і всі залишаться задоволеними", так ні, треба ж показати які вони "суперпуперспеціалісти".

Шкода, якось не помітив цієї теми рашіне. Але може кому стануть у пригоді методики відновлення для гвинтів серії Seagate 7200.11:

Як полагодити гвинт після 0 LBA error та BSY error
(англійською, але гадаю з розумінням проблем не виникне)

Як полагодити після так званої "Мухи CC"
(російською)

Звичайно, дані методи відновлення НЕ ДЛЯ КОЖНОГО і потребують певних навичок, і не кожен ризикне це робити, бо можна не тільки не відновити гвинт, але й щось додатково вивести з ладу :). Але у будь-якому випадку, читання методів відновлення, допоможе пролити світло на проблему і унікнути "локшини" на вухах від "суперпуперспеціалістів".

До речі, деякі гвинти Seagate 7200.11 мали глючну прошивку, оновлення якої можна було скачати з оффсайту Seagate. В кого ще й досі працюють дані гвинти - майте на увазі.
 

setty

Граф
приєднати/припаяти пару-трійку дротиків і натиснути з десяток клавіш
надо ж знать куда шо паять, надо уметь паять, надо иметь возможность паять, надо иметь то к чему припаивать... уже не все так просто для обычного обывателя, да может и ничего нереального но денек угрохать на это пришлось бы, а время же деньги...
 
Зверху