Я не хочу жити на смітнику!!!

cem

gott mit uns
Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

ну так давайте збиратися
 
S

[stella_alpina]

Guest
Если данная акция будет повторятся, сообщите, пожалуйста в ЛС дату, время и место, где будете собираться. Печально смотреть на город, утопающий в мусоре :(
 

Merime

New Member
Ідея залишається актуальною (на жаль). Особливо зараз, коли всі масово стали виходити-виїжджати на природу. Можно призначити нову дату. А тим часом можна робити це індивідуально - ідеш з пляжу, вкинь в пакет пару пластикових пляшок чи кульків, якими засмічений берег, і донеси їх до найближчого баку.
 

Богдана

Послідовниця іншого
Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

Давайте не будемо сперечатися, це вже тут було колись. Якщо є бажання взяти участь у прибиранні, пропоную писати щось подібне:
присоединяюсь.в лс прошу)))
Назбираємо людей, тоді буде видно.
 
Останнє редагування:

Merime

New Member
Є пропозиція на понеділок 29 травня десь зібратися. Якщо будуть бажаючі. Тому прошу повідомити, хто може.
 

yasilda

Member
Я теж до вас приєднуюсь! Богдана, визначайте час і місце. А ще краще - нехай це стане регулярною акцією.
 

yasilda

Member
Ну ось... Бачу, що Богдана трохи розчарувалась (або, може, не трохи - шкода). Тому беру ініціативу в сої руки. Пропоную наступного тижня. Прошу до понеділка (2.07) вносити пропозиції стосовно часу і місця. Якщо пропозицій не буде, внесу сама.
 

Богдана

Послідовниця іншого
Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

Я дуже рада, що є люди, яким це не байдуже. Ну що ж, призначайте час і день, хто коли зможе, а я приєднаюся до вас і приведу своїх людей, але що стосовно фонтану...може, варто б прибрати там, де відпочивають, біля річки, бруду дуже багато скрізь, але в місцях стихійного відпочинку просто гори сміття. У понеділок і вівторок я не зможу, тим більше, обіцяють дощі, тому, можливо на 6-7, але також дощі обіцяють...пропонуйте свої варіанти.
 

yasilda

Member
Давайте в пятницю, на 18.00, зустрічаємось біля альтанки і там вирішимо, що точно будемо прибирати.
Дякую за відгуки.
 
Зверху