Верка Сердючка на Евровидении

Может ли Верка Сердючка представлять Украину на Евровидении?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    196
Статус
Закрита.

Ultraviolet

Active Member
Только, тогда надо ее (его) эспонировать так:
- маленкий сирота трасвесвтит из Припяти шатался по електричкам и пел на гитаре песни покане допелся до уровня Казанского вокзала в г. Масква.

ЗЫ я проголосовал: может.

cem

gott mit uns
ага, такого цирка еще небыло. Долой его (её) от туда

Andys

New Member
украинцы не хомо советикус, Сердючка не наш репрезентатор

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Верка Сердючка на Евровидении

Представлять Украину Сердючка может.
Победить - нет.
А я думаю навпаки:

- той рік люди "прикольнулись" і обрали на попсовому конкурсі рокерів, цей рік також можуть прикольнутись і обрати Сердючку.

- щодо трансвеститів - нахай мене поправлять, якщо помиляюсь, але один раз Євробачення вже виграв трансвестит (точніше транссексуал) - представник Ізраїлю (здається звали його Дана Інтернешенел, він зробив операцію із зміни статі). Хтось ставиться негативно до подібного типу людей, хтось спокійно, як до хворих, але в його виступі не було дебілізму чи даунізму, і Ізраїль він (чи вона) ніяк не дискредитував (не дискредитувала), чого ніяк не скажеш про Сердючку.
Сам Данилко, без заперечень, хлопець талановитий, і його Сердючка, як комічний образ теж непогана знахідка, але надто його вже понесло, коли він поперся на естраду... Ще до того ж люди вже забули хто він насправді: хлопчик чи дівчинка?
Тому особисто я проголосував ПРОТИ.

P.S. Цікаво, а якщо цю персону "двінуть" на "Танці з зірками", як би він танцював - як Андрій Данилко чи як Вєрка Сердючка (хто б йому був би потрібен - партнерша чи партнер)?

Останнє редагування:

Andys

New Member
я вижу тут по жизни ради победы готовы раком стать?

Статус
Закрита.
Зверху