Скаржитись профспі'лкі "Прямій Дії"

тов.Черный

анархист
Університет порушує твої права? Підвищують плату за навчання? Ущільнюють гуртожитки? Тиснуть через вашу критичну позицію?

Профспілка “Пряма дія” відкриває гарячу лінію прийому скарг. Тепер усе, що вас турбує, ви можете викласти у простій за формою анкеті. Ми гарантуємо цілковиту анонімність усім скаржникам.

Чому це важливо? Найбільше чого боїться начальство вашого університету — це публічність. Вони бояться розголосу. Вони сподіваються, що порушення студентських прав має залишитись “вашою маленькою таємницею”. Досить! Досить обговорювати проблеми на курилці. Так було раніше, тепер не так. Відтепер ми даємо зелене світло на виніс сміття з хати.
Ми не обіцяємо, що допоможемо усім без винятку. Профспілка — це не добра фея і не Мати Тереза. Ми не збираємось вирішувати ваші проблеми за вас. Адже без участі самих студентів у відстоюванні власних прав не зміниться рівно нічого.

Єдине, що ми пропонуємо — спільно боротись за кращий Університет. Разом вирішувати спільні проблеми. Лише в солідарності і боротьбі ми зможемо досягти результатів.

Пам'ятайте найважливіше: покидьки користуються вашим мовчанням. Доки ви мовчите, вони заробляють гроші. І не дарма одним із наших гасел є слова “Не мовчи, (проф)спілкуйся”. Пишіть про свої проблеми. Скаржтеся!

 

тов.Черный

анархист
Очень хорошая идея от студенческого профсоюза "Прямое действие". Именно активное влияние студенчества, сможет сделать образование лучше, качественнее, гуманнее!
 
Зверху