ex.ua умер

vmart

PER ASPERA AD ASTRA
Команда форуму
Администратор
Гимп, кстати, очень быстро развивается.
Быстро, но не достаточно. Я как человек занимающийся фото, пока не нашол для себя в нем ничего примечательного. Да, какой-то минимум возможностей в нем конечно есть и для большинства обычных пользователей этого вполне может быть достаточно, но не для профессиональной обработки.

А насчет медиаконтента - если все сделать по уму (что у нас еще трудно) - смотреть фильмы онлайн, в удобное время, с возможностью поставить на паузу (сбегать за чайком/пивом), за плату, не слишком превышающую плату за кабельное (с его незабываемой рекламой) - это и при нынешних зарплатах вполне может быть востребовано. И все, никаких проблем с правообладателями. Заодно будет толчок к развитию широкополосных сетей.
Вот тут полностью согласен.
 

goool

Well-Known Member
Джерело: Ex.ua закрили заради кредиту МВФ
04-02-2012


Закриття Ex.ua було демонстративним жестом української влади після візиту очільника Мінфіну Валерія Хорошковського до США, метою якого є отримання кредиту від Міжнародного валютного фонду. Про це повідомляє ZN.ua із посиланням на анонімного «високопоставленого співробітника Міністерства внутрішніх справ».


«Якби міліція хотіла закрити піратські канали, то давно б це зробила, разом з ринком "Петрівка", сотнями інших інтернет-сайтів. Просто закрити саме EX.UA США вимагають уже два роки», - сказав співробітник ZN.ua.


І додав: «Але жоден генерал не зацікавлений у захисті авторських прав закордонних правовласників, оскільки це його особиста стаття доходу. У цьому разі можна сказати, що міліція душею була з народом, що протести та блокування сайтів стали зручним приводом, який дав керівництву МВС змогу послатися на суспільний резонанс і швидко відновити роботу Ex.ua».


Детальніше читайте в статті Юрія Бутусова «EХ-Фактор, або Обвалення.gov.ua» в свіжому номері «Дзеркала тижня. Україна».



За офіційною версією, міліція закрила Еx.ua через кримінальну справу щодо порушення авторських прав.



Як повідомляла «Телекритика», Ex.ua став недоступним 31 січня, після того, як реєстратор Imena.ua припинив обслуговування домену. Портал почав завантажуватися за дві доби, у ніч з 2 на 3 лютого.



Міліція проводить розслідування у кримінальній справі щодо порушення авторських прав. Приводом для порушення кримінальної справи за ч. 2 ст. 176 Кримінального кодексу України, що передбачає відповідальність за порушення авторського права і суміжних прав, послугували звернення, що надійшли на адресу Міністерства внутрішніх справ України від офіційних представників світових виробників програмного забезпечення Adobe Systems Inc., Graphisoft Inc. тощо.



«Телекритика»
 

Tom d`Cat

Кот. Просто кот.
Модератор
Чё ток нет на том ю-тубе...
Вон:
torrent
Skipe
Правда, людям, склонным к звуковым ассоциациям, не следует прислушиваться к тамошнему "немецкому"... ;)
Но отображение сторонников свободного распространения усяческого контенту симптоматично
 

ANGRYMAN

Забанен
FeelGood, нарушали, если качали пиратский контент. Если же ам был _авторский_ контент, выложеный в общий доступ, где нарушения?
 

ssv

Member
да качающий ничего не нарушает, я что справки должен наводить кто и по какому праву выложил. это про фильмы/музыку
а про софт - лицензию я нарушу только в том случае, если софт этот установлю себе на комп, а потом еще и крякну. а я может его скачал из-за триала (кряк мне не нужен, он паравозом в архиве пришел вместе с инталлом) - попользовался 30 дней, посмотрел возможности и удалил
 

Fist

Active Member
рутрекер тоже прикрыли?у меня не открывается!
 
Зверху