April
из страны чудес
Ответ:  Портрет
...
								...
Вкладення
- 

142.1 КБ Перегляди: 590
- 

169.6 КБ Перегляди: 536

Останнє редагування: 

...Доречі, редагування фотки niranjan я вважаю невдалим,поясню чому : додавши кольорів та контрасту Ви зовсім забули про обличчя дівчини...Таке враження, що мене алергія засипала - така вже морда червона
...Доречі, редагування фотки niranjan я вважаю невдалим,поясню чому : додавши кольорів та контрасту Ви зовсім забули про обличчя дівчини...Таке враження, що мене алергія засипала - така вже морда червона  ...Ви або перероблюйте детальніше а не швидкоруч,або зовсім не беріться,а просто поясніть
...Ви або перероблюйте детальніше а не швидкоруч,або зовсім не беріться,а просто поясніть 
 ... хотілося чогось незвичайного, казкового
... хотілося чогось незвичайного, казкового  ... by niranjan
... by niranjan )...Щоб потім деякі форумчани не підіймали питання щодо викладання мною "не своїх" робіт...
)...Щоб потім деякі форумчани не підіймали питання щодо викладання мною "не своїх" робіт...  ...Ще, забула сказати,коли писала свої коментарі - в тебе дуже гарні портрети виходять...хотілося б побачити ще
...Ще, забула сказати,коли писала свої коментарі - в тебе дуже гарні портрети виходять...хотілося б побачити ще  ...
... )... Вершниця - само собою...якщо не секрет, де Ви її знайшли? Не думаю, що це саме хтось з Сумчан, можливо приїзджі . Дуже гарний ракурс, але можна було б обличчя дівчини трошки зробити детальнішим (це особисто моя думка)...А парубок і дівчата - ну прямо "український молодий мачо"...ідея патріотична і водночас сучасна...Приємно було дивитись Ваші роботи
 )... Вершниця - само собою...якщо не секрет, де Ви її знайшли? Не думаю, що це саме хтось з Сумчан, можливо приїзджі . Дуже гарний ракурс, але можна було б обличчя дівчини трошки зробити детальнішим (це особисто моя думка)...А парубок і дівчата - ну прямо "український молодий мачо"...ідея патріотична і водночас сучасна...Приємно було дивитись Ваші роботи :lol:
:lol: Наверно цензура не позволила ))) А еще ... ну помню я, что где-то вас видел. И даже когда-то сфотографировал. Вот фотка. Знаю.. перефотошоплена (раньше нравилось всё высвечивать очень и в сепию )
 Наверно цензура не позволила ))) А еще ... ну помню я, что где-то вас видел. И даже когда-то сфотографировал. Вот фотка. Знаю.. перефотошоплена (раньше нравилось всё высвечивать очень и в сепию )  Но мне очень нравится
 Но мне очень нравится