Сумский футбол

Bezdelnik

Я плюю на всю попсу!
Уррряяяяя!!!!Дай Бог чтоб не сливали матчи!!!Даёшь высшую лигу
!!!
 

Паwell

Member
Ну очень хочется чтобы хоть команда из области была в Высшей Лиге, держим кулаки за Нефтяник, нужно выходить с первого места !!!
 

taurus__73

New Member
Модератор
Перед матчем із «Нафтовиком-Укрнафта» навряд чи знайшлися б охочі поставити на подолян, адже у гості до них завітав один із лідерів Першої ліги. Радує те, що вболівальники красилівського клубу не відвертаються від команди – продовжують палко підтримувати свій улюблений клуб. Ось, і сьогодні, попри те, що був робочий день, красилівський стадіон «Юність» зібрав понад дві тисячі глядачів, що для 20-тисячного містечка є аншлагом.

Нагадаймо, що у цьому чемпіонаті сьогоднішні суперники ще ні разу не зустрічалися – у першому колі, через політику керівництва Поділля та «бунту» гравців, команда на гру у Охтирку не поїхала, за що отримала технічну поразку.

Перший тайм, як і мало б бути, активно розпочав «Нафтовик», красилівчани ж грали другим номером. Проте діє охтирчан були занадто примітивні – прохід по флангу та навіс у штрафний майданчик господарів полі. Подоляни ж у свою чергу також не відрізнялися особливою оригінальністю – в основному, просто виносили м’яч подалі. Рейди у карний майданчик капітана Нафтовика Богдана Єсипа також результату не приносили. Вболівальники на трибунах відверто нудьгували.

Ближче до середини першої тайму гра вирівнялася – красилівчани перевели гру у середину поля, а часом і небезпечно проривалися до воріт гостей. Проте, вміло керував захистом гостей голкіпер Сергій Величко, та й індивідуальної майстерності не вистачало господарям. За всю першу половину гри навіть важко згадати небезпечні моменти поблизу обидвох воріт, якщо вони взагалі були. Невдалі прохиди, гравці змінювали на неточні удари з-за меж штрафного майданчика. Після звітного матчу, кількість горобців у Красилові, напевне, суттєво зменшилась.

Другий тайм матчу розпочався із боротьби у центрі поля – м’яч рідко доходив до воріт господарів поля, а до Нафтовика – і поготів. Усі головні події матчу розвернулися під кінець тайму. Здавалося б банальний прохід гравця гостей, навіс і м’яч потрапляє у руку захисника подолян – Миколи Лихолата. Точніше, «смугастий» потрапив у район передпліччя та грудей Миколи, але на думку судді, передпліччя – це також частина руки. 77 хвилина, до одинадцятиметрової відмітки підходить Руслан Зейналов, несильний удар і гол.

Взагалі дії головного арбітру матчу Дердо час від часу наводили на роздуми… Спочатку у центрі поля буквально «зрубали» Грищука, потім Колесніка, а закінчилося все тим, що Андрій Головченко, який вийшов на заміну, не встиг зіграти і десяти хвилин – отримавши грубий підкат, Андрій вимушений був покинути поле. А тим часом гравцям «Нафтовика» показали лише одну жовту картку.

Але дії головного судді не звільняють від відповідальності господарів поля, а точніше голкіпера Миколу Воронюка, за другий пропущений м’яч. Перехопивши «круглого», Микола кинув його одразу ж одному із захиснику команди, проте м’яч опинився у капітана гостей Богдана Єсипа, він і закинув його за комірець усього захисту. 0:2, і красилівчани починають бронювати путівку у другу лігу.

Віктор Паламарчук, спеціально для UA-Футбол
 

taurus__73

New Member
Модератор
02.05.2007 Охтирка
18:00 вход безплатный

Нефтяник-Укрнефть - Сталь
 

Adr1AN

My Love ∞
Что там ? Неизвестно, если Нифтянник выйдет в вышку собераются ли они играть на Ювилейном ?
 
Зверху