Обласний форум «Енергоефективні гуртожитки»

student22

New Member
25 жовтня 2011 року у СумДУ відбувся обласний форум «Енергоефективні гуртожитки» серед вищих навчальних закладів 4 рівня акредитації Сумської області.
Було запрошено поважних гостей,яким важлива тема «Енергозбереження» та екологічний стан міста Суми .
Ректор СумДУ Васильєв Анатолій Васильович зазначив:Люди багаті ті,які вміють не заробляти,а вміють заощаджувати» . Справді,нашій нації ще потрібно виховати в собі навики правильного ставлення з енергетикою .
Координатор ГО «Greencubator» Роман Зінченко проінформував аудиторію слухачів про енергоефективність та технології збереження енергії. Повідомив: «Університети як точка росту:зелені паростки на доброму ґрунті».
Галина Пересадько - куратор програми «Чисте місто» у рамках проекту «Живи чисто» представила презентаційну роботу про ефективність екології в житті міста. У планах проекту планується здійснити низку суботників,флеш-мобів ,акцій,прес-конференцій та багато інших заходів щодо збереження екології та виховання у містян культури «чистоти» та правильного ставлення зі сміттям.
Головний інженер СумДУ Звягінцев Володимир Леонідович займається розробкою та впровадженням у життя енергетичних систем . Він підкреслив:« Енергоефективність – пік усіх досягнень».
У СНАУ відкрито цілу систему енергозбереження.
Яким чином працює впроваджена система енергозбереження?
Вона працює завдяки автоматичному регулюванню температури у приміщеннях закладів в залежності від температури повітря ззовні. З однієї сторони інженери вжили заходів щодо утримання тепла у приміщенні – ущільнили вікна, щоб запобігти витоку тепла через рами, встановили рефлектори за радіаторами, щоб спрямувати тепловий потік від радіаторів в приміщення. З іншої сторони – завдяки встановленню сучасного енергоефективного обладнання, оснащеного системами автоматики, організатори можуть регулювати надходження теплоносія до окремо взятої будівлі, а завдяки встановленим приладам – вести облік теплоспоживання.
Дякуємо організаторам та учасникам обласного форуму «Енергоефективні гуртожитки» серед вищих навчальних закладів 4 рівня акредитації Сумської області . Маємо надію,що енергетика у Сумській області буде й надалі розвиватися великими темпами для сьогодення та майбутнього!
Щоб подивитися відеоролик перейдіть по ссилці :
 
Останнє редагування:
Зверху