Події у Львові 9 травня 2011 року.

lordъ

jerk it out
те кто отстреливались, нужно было стрелять в голову нацикам, и не с травмата
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Події у Львові 9 травня 2011 року.

Хайль живе Украина!
Луганский ветеран НКВД рассказал, за что «бандеровцы» мстят России и Сталину (ВИДЕО)

11 мая на сессии Луганского облсовета ветеран НКВД поделился с депутатами воспоминаниями послевоенных лет: о том, как проводились облавы в Карпатских горах и о депортации задержанных в Сибирь.

– Вы знаете, советскую власть не любили, – рассказал ветеран. – Только изберут председателя колхоза – семью повесили. Только изберут в исполком – семью повесили. Мы их дивизией с собаками в лесах оцепляли. Ловили, сажали в вагон и всех их, подлецов, в Сибирь! Поэтому они и мстят сейчас и России, и Сталину, и так дальше.

После этих слов в зале прозвучали аплодисменты.

Он также рассказал, как три года назад снова попал на западную Украину – в санаторий в городе Трускавец.

– Шо я хочу сказать? Вы очень хорошо говорите – но очень поздно говорите. Я три года назад был в Трускавце, в санатории «Батьківщина». Там было 50 процентов наших, 50 процентов националистов. Они «добрый день, доброе утро» не говорили, а только «Хай живе Украина, Хай живе Украина», – произнося последние слова, ветеран имитировал рукой приветствие гитлеровцев.

По словам выступавшего, в санатории «Батьківщина» не хотели проводить никаких торжественных мероприятий, поскольку опасались, что ветераны передерутся.

– В следующий раз ехать туда отказался, – заключил ветеран НКВД.
Ось значить яка провина - не любили Сталіна і досі мстять йому...
 
Вот не лезет ни в какие ворота.

Пусть едут в моськву на красну площадь и там лобызают ленина-сталина и сопли о свои флаги вытирают.

Зачем перется на автобусах аж из самой федерастии и юго-востока во Львов ?? Зачем ? Ведь же знали, что все закончится именно так, знали.

И все-таки попёрлись.. со свиным рылом да в калашный ряд.
 

Andys_sumy

Member
Re: Відповідь: Події у Львові 9 травня 2011 року.

Партія регіонів влаштувала провокацію з далекоосяжними наслідками-Олєжка Тягнибок на їхньому "іждєвєніі" сотоваріщи майстерно підіграв.
Дійсно, ригіоналам забезпечена чудова телекартинка і можливість відволікти людей від "погіршення вашого життя вже сьогодні".
Вчера был принят закон о списании долгов частных ПЕК структур перед Нафтогазом на 26 миллиардов...
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Події у Львові 9 травня 2011 року.

Автобус с ветеранами - едва ли не главная цель националистов.
Це уголовники Маркова - "вєтєрани"? Цікаво, а "ветерани" чого?

"На Холме Славы был кем-то поднят российский флаг, который молодчики тут же сорвали и сожгли, они не дали также отслужить молебен на солдатском мемориале", - сказал Герой Советского Союза.
А якого дива, вибачте, ми повинні дозволяти піднімати в українському місті російський прапор? Не радянський, не "прапор перемоги" - російський прапор!

Приезжие прорвались к Вечному огню и развернули флаг, националисты пошли в наступление.
Російський прапор розвернули? Та які жваві ветерани зараз пішли - їм по 80 років, а вони це у "прориви" ходять...

После этого молодежь в масках разбежалась по городу в поисках ветеранов с георгиевскими ленточками.
От одного "ветерана" знайшли:
"Избит львовский антифашист Александр Калинюк — с него сорвали ленточку и повалили на землю."
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Події у Львові 9 травня 2011 року.

Хотят лі русскіє войни, або дранґ нах Лємберг
07.05.2011

Наразі спостерігаємо шалене розширення сектору психологічної війни як у військовий, так і в мирний час. Тривають агресивні кампанії, не лише рекламні, але й пропагандистські. І якщо рекламна кампанія є війною з людьми за їхній гаманець, аби примусити їх купувати всілякий непотріб, то пропагандистська кампанія є підготовкою до війни звичайної, збройної. За території, робочу силу, промислові та господарські об'єкти.
В пропагандистській кампанії Кремля проти України йдуть у хід усі засоби інформаційно-психологічної війни: агресивно-монотонне повторювання прямої брехні, підміна понять, маніпулювання свідомістю, підтасовка фактів, поширення чуток, особливо методом нашіптування в церквах та, особливо, в допоміжних установах Московського патріархату.

Німці безповоротно перетворились на демократів. Отрута нацизму покинула їх, схоже, назавжди й натомість інфільтрувала переможців, які виявились переможцями хіба що в бойових діях. Втім, чи була Москва бодай коли-небудь нетоталітарною..?

Тож недивно, що вірус нацизму добре прижився на їхньому ґрунті. Замість червоного прапору зі свастикою – червоний із серпом і молотом, або триколор із птахом-мутантом. І нині Кремль нав'язує свою маячню, свої "фантомні болі" близькому оточенню, яке тільки-но звільнилось від імперського ярма.

Активізація неофашистської кампанії Кремля на території прилеглих держав, у тому числі й України, припадає якраз на номінальну, прийнятну в радянській міфології дату – 9 травня.

Із кіл, близьких до телевізійного каналу «АТВ», Інтернет-сторінок "Ревізор" і "Таймер", а також безпосередньо від функціонерів партії "Родина" нам стало відомо, що партія кремлівського ставленика Ігоря Маркова, депутата одеської міської ради, зацікавлена не стільки в самому марші Львовом на 9 травня, скільки у вуличних зіткненнях та заворушеннях.

Але найбільше Кремлю у Львові потрібен труп, аби розгорнути ще більш верескливу психічну кампанію проти України. Для цього озброюються як звичайні учасники очікуваного маршу, так і оператори щонайменше трьох телевізійних знімальних груп від телеканалу «АТВ». Один з варіантів розв'язати силове протистояння керівництво "Родини" бачить у провокуванні або місцевих жителів, або правоохоронців, або навіть "третіх осіб" саме "особовим складом" цих знімальних груп. Вважається, що в разі оточення "маніфестантів" щільним ланцюгом правоохоронців, "телевізійники" перебуватимуть поза межами оточення, серед львів’ян, і виступлять "жертвами нападу". Так вже було в Одесі 30 вересня 2009 року, коли спеціально найняті "нападники" інсценували конфлікт, начебто відняли телекамеру, а потім поранили руку оператору «АТВ» Дмитру Докунову.

Керівництво «Родини» також покладає велике сподівання на співдію та прикриття від прокремлівських депутатів Верховної Ради Вадима Колісніченка, Олени Бондаренко та інших, які мають здійснювати тиск на міліцію та особисто чинити провокації, користуючись депутатською недоторканністю. Очікується присутність і деяких громадян РФ, відомих своїми шовіністичними, антиукраїнськими нацистськими поглядами. Зокрема, має намір приїхати ще один Марков, Сергій – антиукраїнський лобіст російської Держдуми. Можлива присутність кількох антиукраїнськи налаштованих каналів російського телебачення, які будуть попереджені про можливі конфліктні ситуації та місця їхнього виникнення.

За даними кримських інформаційних джерел, керівником кримської масовки призначено колишнього заст. начальника політвідділу бригади морської піхоти Олександра Кочеткова, одного з представників Костянтина Затуліна в Криму, а також колишнього радянського морпеха О.Ю. Рослякова. Роль останнього, вочевидь, зводитиметься до спроб керувати "полем бою".

Ймовірно, не дивлячись на судову заборону проводити будь-які акції чи мітинги у Львові 9-го травня, керівництво "Родини" не полишило думку про "дранґ нах Лємберг". В такому разі, з одного боку розв'язані руки в міліції (і привітно відкриті двері всіх ІТТ районів області), але на боці інтервентів прикриття депутатів, прокремлівської преси та можливість міняти маршрут руху.

Щодо останнього моніторингу ситуації (чутки, бесіди між знайомими журналістами, прослуховування звичайних проросійських базікал, проглядання форумів тощо) спостерігається певний спад агресивної риторики, в першу чергу, з причини доволі невдалого рекрутингу масовки. Останній "рефрен" марківських на одеському Інтернет-форумі: "...Так, нас поїде вісімдесят чоловік, але не всі є членами партії "Родина"... Десять чоловік не є в списках партії... Але от з Криму приїде орда... І вони там усім покажуть!.." Скасувати свій вояж «Родина» вже не може, і їхати таки доведеться.

А в тому, що люди І.Маркова здатні наважитись на відкритий злочин, ніхто не сумнівається. Так вже було 2 вересня 2007 року, коли в Одесі побили учасників патріотичної акції. Тож будемо чекати на 9 травня.
 
Зверху