Билли Бонс
Well-Known Member
именно об этом я и говорю - ус у тебя отклеилсяляпотло
словцо приглянулось?Раз в шестой его пытаешься ввернутьпeрифeрiйнiй
You must be registered for see images attach
Свинособака она свинособака и есть.Даже под VPN
именно об этом я и говорю - ус у тебя отклеилсяляпотло
словцо приглянулось?Раз в шестой его пытаешься ввернутьпeрифeрiйнiй
ну здохла в мeнe на клавi кнопка там дe ї. такого бути нe можe? тому ти маєш можливiсть созєрцать анлiйську i. сам то доки какать будeш?именно об этом я и говорю - ус у тебя отклеился
словцо приглянулось?Раз в шестой его пытаешься ввернуть
так як стосовно твого запиздiння?Цензор окончательно запизделся - Мюнхен готов.Так же готовы Лондон, Амстердам и Брюссель.А рассказывает про Мюнхен польское ТВ
тобто ти сам гавкаєш на узьком язьiкe а свинособака я? логiка залiзна! класична для сумського бидла.именно об этом я и говорю - ус у тебя отклеился
словцо приглянулось?Раз в шестой его пытаешься ввернуть
подякуй своєму дружку колхозномуОчередная тема превратилась в срач (((
один тупить - другий його лiкуєСрач, зазвичай, розводять, принаймні ДВОЄ!
або й більше, але ще не бачив, щоб срач розводив один. Зазвичай, все нормально, поки не прийде хтось, налаштований на срач і цьому придурку починають відповідати.
Якщо записати придурка в ігнор - срач швидко вщухає...
тобто ти хочeш сказати що твiй дружок правий? а коли бидломозглить то трeба його залишити бидломозглить щоб вiн своiм тупiзмом плодив бидло далi? чи аби нe було срачу?Срач, зазвичай, розводять, принаймні ДВОЄ!
або й більше, але ще не бачив, щоб срач розводив один. Зазвичай, все нормально, поки не прийде хтось, налаштований на срач і цьому придурку починають відповідати.
Якщо записати придурка в ігнор - срач швидко вщухає...
Дякую за розʼяснення. Тепер зрозуміло, кого в ігнор.тобто ти хочeш сказати що твiй дружок правий? а коли бидломозглить то трeба його залишити бидломозглить щоб вiн своiм тупiзмом плодив бидло далi? чи аби нe було срачу?
ти нагадуєш постсовкову вчилку яка нe хоч виносити смiття зi своєi колхозноi школи.
ти нe здогадуєшся чого в Сумах зeлeно-матькiвщинська жопа?