Крихiтка Цахес

неужели никому не нравицца эта клевая группа?
такой офигенный вокал
тока альбома нигде не найти,но у мя есть клип и 4 песни
:much:

хм...ну может оставишь ссылку, мы послушаем, скажем, - нравится или нет...

Shifty

oink - oink
Группа супер! А особенно песня "вменеємен"
А вот вам и
Оставьте еще ссылочки на другие песни, т.к. у меня пока есть только одна песня!

ruslan

Member
Складывается такое впечатление, что вокалистке кушать не дают уже очень долго. Какая то она замученная, зачуханая

слушать можно...но ничего особенного...
у меня есть их пару песен :icon_razz

Shifty сказав(ла):
Группа супер! А особенно песня "вменеємен"
А вот вам и
Оставьте еще ссылочки на другие песни, т.к. у меня пока есть только одна песня!
ну в менеємен это лучшая её песня

sama_po_sebe

богини курят в сторонке:)
хе .........суперская группа! у меня у подружки есть альбом в кивеве и на юге Украины групаа ситановиться популярной можна купить албом.
но вот пока в наших грешных сумах большинство даже не слышало о ней а жаль .
кстати вменеэмен не самая лучшая песня есть и по лучше )) но это мое мнгение .
супер мне нравиться!

ну что...
послушала я эту песенку....
вроде ниче так... нормальный текст, музыка кажется подходит, поет девушка неплохо... но одно что мне не нравится - это украинский язык.
я его вообще в жизни не воспринимаю (ну понимаю его, но не люблю говорить на нем и слушать его)
Мне кажется, если б девушке немного повыше петь и позвонче - будет просто класс.

Shifty

oink - oink

На сцені гурт з’явився нещодавно, і це – його перший альбом. Але днями одна знайома, яка досі взагалі не цікавилася сучасною музикою, раптово почала мене питати саме про „Крихітку Цахес”. І, здається, я розумію, звідки така цікавість. Ця музика має кілька векторів руху. Зупинимося на двох, і почнемо з другого. Друге враження від прослуховування – музика починає вести за собою всередину, у свій власний внутрішній простір. Туди, де плаває прозорий гітарний звук, наспівує віолончель, де тече гнучка мелодія дівочого голосу. І саме у цьому напрямку, всередину, розкриваються тексти пісень – бо це міська, але жіноча поезія, і занадто яскраве світло тут зайве. Таким чином, маємо зворотній, реверсивний рух всередину, у м’яке та прозоре. Але реверс неможливий без аверсу, тому повертаємось до першого, зовнішнього враження. А в ньому – напружена, підгружена гітара, скретчі, чіткі, але ламані ритми і, наді всім цим, жіночий сильний голос зі сталевими нотками. Таким чином, аверс маємо більш-менш агресивний, такий, щоб одразу привернути увагу. Втім, присутній тут не тільки зворотно-поступальний рух, але навіщо ж розповідати про все?

01 - На Першому Місці ( )
02 - Деталь ( )
03 - ВНМК (Він Мене Не Кохає) ( )
04 - Ангела Як Я ( )
05 - Па-па ( )
06 - Пароль ( )
07 - Якби Ти Знав ( )
08 - Скоро Буду Поруч ( )
09 - Всі Джерела Відкриті ( )
10 - Lumipallo ( )
11 - Прима (featuring Ірена Карпа) ( )
12 - Майже Щаслива ( )
13 - Вменеємен ( )
14 - На Першому Місці (Aby MC sweden disco remix) ( )
15 - Всі Джерела Відкриті (Фактично Самі remix) ( )

В e-mule - Кріхітка Цахес - На першому Місці (ed2k://|file|kryhitka_tsahes.-.na_pershomu_mistsi(128cbr).rar|46693493|4E112BFD63FB2136E16EE6386071DEB8|/)
Ссылка на eMule ведет в Internet! У кого есть возможность слейте

Останнє редагування:
Зверху