You must be registered for see links
На сцені гурт з’явився нещодавно, і це – його перший альбом. Але днями одна знайома, яка досі взагалі не цікавилася сучасною музикою, раптово почала мене питати саме про „Крихітку Цахес”. І, здається, я розумію, звідки така цікавість. Ця музика має кілька векторів руху. Зупинимося на двох, і почнемо з другого. Друге враження від прослуховування – музика починає вести за собою всередину, у свій власний внутрішній простір. Туди, де плаває прозорий гітарний звук, наспівує віолончель, де тече гнучка мелодія дівочого голосу. І саме у цьому напрямку, всередину, розкриваються тексти пісень – бо це міська, але жіноча поезія, і занадто яскраве світло тут зайве. Таким чином, маємо зворотній, реверсивний рух всередину, у м’яке та прозоре. Але реверс неможливий без аверсу, тому повертаємось до першого, зовнішнього враження. А в ньому – напружена, підгружена гітара, скретчі, чіткі, але ламані ритми і, наді всім цим, жіночий сильний голос зі сталевими нотками. Таким чином, аверс маємо більш-менш агресивний, такий, щоб одразу привернути увагу. Втім, присутній тут не тільки зворотно-поступальний рух, але навіщо ж розповідати про все?
01 - На Першому Місці (
)
02 - Деталь (
)
03 - ВНМК (Він Мене Не Кохає) (
)
04 - Ангела Як Я (
)
05 - Па-па (
)
06 - Пароль (
)
07 - Якби Ти Знав (
)
08 - Скоро Буду Поруч (
)
09 - Всі Джерела Відкриті (
)
10 - Lumipallo (
)
11 - Прима (featuring Ірена Карпа) (
)
12 - Майже Щаслива (
)
13 - Вменеємен (
)
14 - На Першому Місці (Aby MC sweden disco remix) (
)
15 - Всі Джерела Відкриті (Фактично Самі remix) (
)
В e-mule - Кріхітка Цахес - На першому Місці (ed2k://|file|kryhitka_tsahes.-.na_pershomu_mistsi(128cbr).rar|46693493|4E112BFD63FB2136E16EE6386071DEB8|/)
Ссылка на eMule ведет в Internet! У кого есть возможность слейте