Оффтопики.

Terminus

where death is most alive
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія ре

Я уходил в 92 году.Тогда уволиться было очень трудно. Я целых полтора года увольнялся.

А Вы я вижу тоже от армии бегали как Фокс Малдер ( не служили )если этого не знаете. Два брата патриота, так как косили то через дурку то или как еще?
Да, по стилистике постов и общим знаниям об армии видно, что бегали. Бегали, косили от армии "бойцы".. Баландросить только гаразд о проблемах армии, жизни и смерти и защите Родины, патриоты липовые. Хехе...

Serg_T

Забанен
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Я если и гажу то на тех кто позорит Украину и прикрываются Украиной.
Тобто, сепаратисти, русофіли, українофоби, просто БАНДЮКИ по яким шибениця плаче, то є гордість України?
А чому намагання батракувати на чужих замовчили? Вгорі ж писали, що "кінці шукаєте":lol:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Как же после высшего военного можно служить прапорщиком интересно?
А ось так, прапорщик - для багатьох стан душі, так би мовити сутність, не дивлячись навіть на погони.

Я так понял что Вы в армии совсем не служили .Что по огородам прятались или в дурке косили?
Якщо Вам так цікаво, то строкову службу я служив вже своїй державі, а не колишньому СССР. І віддав її всю без будь яких пільг чи знижок - скільки мені сказала моя країна. Таких "прєлєстєй" СА, як інтернаціональна дружба між братніми народами СССР, що на практиці виливалось в "махач з чурбанами" я не бачив, слава Богу. Але всі інші паскудства, що залишились у спадок від СА - тут вже скільки завгодно... І справа навіть не в "дідівщині", "дємбєльских поездах", "сказочках" тощо... Та військова підготовка, яку отримують солдати строкової служби, абсолютно недостатня для того, щоби в скрутну хвилину захистити свою Вітчизну. Тому що більше уваги солдати приділяють збиранню "бичків" по території, фарбуванню плаца гуталіном, наданню ліжкам з доісторичними матрасами ідеально плескатої поверхні методом приплескування їх капцями, вирівнюванню табуреток, ліжок, подушок та ліній на ковдрах за ниточками, фарбуванню снігу навесні та трави восени відповідно білими та зеленими фарбами тощо... Тому і не дивно, що наші ракети або збивають ізраїльські літаки (так, що араби всього світу аплодують Кузьмуку; мабуть якийсь інженер-радіотехнік не так налаштував пускову установку) або проламують дахи в житлових українських будинках, танки на навчальних стрільбах розвертаються на 180 градусів та пуляють по казармі, замість мішені, а "українські соколи" скеровані генералами авіації кидають літаки на голови цивільних , при цьому відправляючи на той світ десятки людей. І це все не дивлячись на те, що військовим лекції читають доктори наук, а кандидати мають право лише на практичні заняття...
Та будь яка "дурка" просто дрібнота в порівнянні з таким ось становищем, з такою армією, де "круглое носят - квадратное катают, копают от командира до следующего дуба", де "вода закипает при 90 градусах" (переплутав з прямим кутом), де "стой там иди сюда", де "все должно быть покрашено подстрижено и посыпано песочком", де від служби на корі головного мозку залишається канавка, але не звивина, а слід від картуза. Про нормальну армію таких анекдотів народ складати не стане, і не буде казати: "Кто в армии служил - тот в цирке не смеётся".
Ось тому я і гадаю, що армію нашу треба перебудовувати, ось тому я і вважаю, що кращими для нас будуть стандарти боєздатних армій, стандарти НАТО...
Патриот то ВЫ наш
Ні, не Ваш.

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович

А Вы я вижу тоже от армии бегали как Фокс Малдер ( не служили )если этого не знаете. Два брата патриота, так как косили то через дурку то или как еще?
Ну, до такої риторики від Вас мені не звикати. То я не маю моральних принципів, то глумлюсь над християнськими цінностями, то Ви від мого імені йдете когось вбивати (пардон, Вам "кажется"), то ось тепер від мого імені "косите" від служби або переховуєтесь по "дуркам".
Якщо розмова набирає таких обертів, то я скажу, що очевидно та одна "псевдозвивина" (тобто слід від військового картуза) у Вас вщент заповнений агресією та хамством. Ви не образились? Ну ось і добре. Тоді і я не буду ображатись за "дурку".

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Вот таким образом выглядит гораздо лучше.Вы даже умнее кажетесь.
І це все, що Ви можете сказати на
Допис від Фокс Малдер
Ви бажаете фактів? "Их есть у меня!" Нехай хто захоче, той реально оцінить, наскільки слова вирвані з контесту:
- про те, що вся якісна продукція лише російськомовна, а українська - лише жлобское наречие;
- про те, як українська культура є для Вас чужою та імпортованою із Західної України;
- а це про розподіл України на справжню та несправжню.
Як кажуть, той хто має очі - побачить.
Як на мене - тут все чудово зрозуміло, ніякого подвійного сенсу немає. Весь "партіотізм наліцо" !
Тоді, використовуючі Вашу риторику, скажу, що від цього "Вы умнее не кажетесь". Вибачте, що порушив авторське право без Вашого дозволу.

Terminus

where death is most alive
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія ре

А ось так, прапорщик - для багатьох стан душі, так би мовити сутність, не дивлячись навіть на погони.

Якщо Вам так цікаво, то строкову службу я служив вже своїй державі, а не колишньому СССР. І віддав її всю без будь яких пільг чи знижок - скільки мені сказала моя країна. Таких "прєлєстєй" СА, як інтернаціональна дружба між братніми народами СССР, що на практиці виливалось в "махач з чурбанами" я не бачив, слава Богу. Але всі інші паскудства, що залишились у спадок від СА - тут вже скільки завгодно... І справа навіть не в "дідівщині", "дємбєльских поездах", "сказочках" тощо... Та військова підготовка, яку отримують солдати строкової служби, абсолютно недостатня для того, щоби в скрутну хвилину захистити свою Вітчизну. Тому що більше уваги солдати приділяють збиранню "бичків" по території, фарбуванню плаца гуталіном, наданню ліжкам з доісторичними матрасами ідеально плескатої поверхні методом приплескування їх капцями, вирівнюванню табуреток, ліжок, подушок та ліній на ковдрах за ниточками, фарбуванню снігу навесні та трави восени відповідно білими та зеленими фарбами тощо... Тому і не дивно, що наші ракети або збивають ізраїльські літаки (так, що араби всього світу аплодують Кузьмуку; мабуть якийсь інженер-радіотехнік не так налаштував пускову установку) або проламують дахи в житлових українських будинках, танки на навчальних стрільбах розвертаються на 180 градусів та пуляють по казармі, замість мішені, а "українські соколи" скеровані генералами авіації кидають літаки на голови цивільних , при цьому відправляючи на той світ десятки людей. І це все не дивлячись на те, що військовим лекції читають доктори наук, а кандидати мають право лише на практичні заняття...
Та будь яка "дурка" просто дрібнота в порівнянні з таким ось становищем, з такою армією, де "круглое носят - квадратное катают, копают от командира до следующего дуба", де "вода закипает при 90 градусах" (переплутав з прямим кутом), де "стой там иди сюда", де "все должно быть покрашено подстрижено и посыпано песочком", де від служби на корі головного мозку залишається канавка, але не звивина, а слід від картуза. Про нормальну армію таких анекдотів народ складати не стане, і не буде казати: "Кто в армии служил - тот в цирке не смеётся".
Ось тому я і гадаю, що армію нашу треба перебудовувати, ось тому я і вважаю, що кращими для нас будуть стандарти боєздатних армій, стандарти НАТО...

Ні, не Ваш.
Согласен с Вами. Проблем в украинской армии много. Но не в наследство от СА доставшихся, а порожденных расхлябанностью, начавшейся в "буремних" 90-х и продолжающийся сейчас. Всегда удивляло желание спихнуть ответственность с больной головы на здоровую. Что плохого в порядке, который появляется после после правильной застилки кроватей и установки тумбочек с табуретами в казарме? Порядок и дисциплина в армии обязательные составляющие. Ничего страшного в службе в армии в СССР не было. Просто туда шли мальчики, а приходили мужчины. То, что в "вже своїй державі" всё в украинской армии пустили под откос и стали возможны все перечисленные Вами случаи и многие неперечисленные, так при чем тут Советская Армия? Все от Ваших фобий. А правильно было бы - не разрушать то, что есть, а на основе этого построить эффективную армию; не закабалять себя обязательствами перед военным блоком, а взять лучшее от беспособных армий. Вообще, наемный солдат - хорошо, как бы не нужно самому воевать. Но, во-первых, все равно этот наемник будет украинец и погибать он будет украинцем, но не за Украину и ее интересы, а за нефтяной интерес компании Shell, например, в Ираке или Иране. И во-вторых, наемнику нужно платить. Американский налогоплательщик уже заплатил за войну в Ираке ок 500 млрд. долларов. Сумма более чем внушительная.

Откуда бред о махаче с чурбанами, поделитесь.:)

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович

Согласен с Вами. Проблем в украинской армии много. Но не в наследство от СА доставшихся, а порожденных расхлябанностью, начавшейся в "буремних" 90-х и продолжающийся сейчас. Всегда удивляло желание спихнуть ответственность с больной головы на здоровую. Что плохого в порядке, который появляется после после правильной застилки кроватей и установки тумбочек с табуретами в казарме? Порядок и дисциплина в армии обязательные составляющие. Ничего страшного в службе в армии в СССР не было. Просто туда шли мальчики, а приходили мужчины. То, что в "вже своїй державі" всё в украинской армии пустили под откос и стали возможны все перечисленные Вами случаи и многие неперечисленные, так при чем тут Советская Армия? Все от Ваших фобий. А правильно было бы - не разрушать то, что есть, а на основе этого построить эффективную армию; не закабалять себя обязательствами перед военным блоком, а взять лучшее от беспособных армий. Вообще, наемный солдат - хорошо, как бы не нужно самому воевать. Но, во-первых, все равно этот наемник будет украинец и погибать он будет украинцем, но не за Украину и ее интересы, а за нефтяной интерес компании Shell, например, в Ираке или Иране. И во-вторых, наемнику нужно платить. Американский налогоплательщик уже заплатил за войну в Ираке ок 500 млрд. долларов. Сумма более чем внушительная.

Откуда бред о махаче с чурбанами, поделитесь.:)
Спочатку про
Откуда бред о махаче с чурбанами, поделитесь
.
Можете називати як Вам заманеться, навіть "маревом". Особисто я чув про такі випадки від своїх колишніх однокласників, колег-одноліток, які пішли служити одразу після школи, тому ще застали СА, ну і звичайно тих знайомих, хто повноцінно служив "при союзі", а не вцілив "на злам епох". Від них же чув про такі явища, як позастатутні відносини, фарбування плацу, снігу та трави тощо... Я вже пішов служити після "вишу", тому не застав лише "міжнаціонального махача", а все інше - будь ласка. Тому я і говорю, що всі проблеми наша армія успадкувала від СССР, принаймні їх переважну більшість.
Щодо всього іншого... Це як в тому анекдоті - один роздушив блощицю і сказав, що пахтить коньяком, а інший понюхав коньяк та сказав, що смердить блощицями. Якщо Ви кажете, що за допомогою своєї армії СССР був наддержавою, впливав на події міжнародної арени (Угорщина 56, Чехословаччина 70, Афганістан 79-89, не кажучі про багаточисельні військові консультації, "воєнспеців" а то і просто державні заколоти в країнах третього світу) - так я не сперечаюсь. Але і паскудства було більше ніж багато. Тут вже кожен бачить те, що йому більше подобається. Вас приваблюють досягнення, а я не можу миритись з негативом.
І якщо казати, що дисціпліна це гарно, робити з хлопчаків чоловіків це гарно, а порядок понад усе - то тут заперечень немає, ось тільки...
Від того, що людей наче отару (вибачте, строєм) женуть в їдальню, баню,
та будь куди - це не школа життя, це просто ламання особистості для того, щоби подалі було зручніше керувати. І коли в туалет відпускають за принципом "або всі, або ніхто", при цьому всі пересування або бігом, або строєвим кроком - то так не стають чоловіками.
І гарно, коли ліжко заправлене. Але є аксиома: "Хочеш дискредитувати ідею - доведи її до абсурду". А Ви знаєте, що доводилось бачити, та й приймати участь в тому, коли подушки, чи ліжка, чи смуги на ковдрах відходили від натягнутої нитки на 10 міліметрів, а у сержанта був поганий настрій? Відбувався "взрыв"! Якщо матимете бажання - я розкажу що таке "взрыв". І це не вигадали за останні 16 років (за роки незалежності), це саме спадок тих часів. І справа тут зовсім не в моїх фобіях.
Щодо НАТО, то про це багато сказано на інших темах. Просто, як зауважували інші форумчани, не треба винаходити велосипед. Можна утримувати величезну свою армію, а можна, утримувати не таку чисельну, але за найкращими стандартами, яка буде робити свій внесок в систему колективної безпеки, і знати при цьому, що в разі загрози партнери допоможуть. НАТО базується на такому принципі.
Ну і коли Ви знову згадали Америку і Ірак, то я також нагадю, що в Ірак поліз не НАТО, а саме Америка та швидкостворена каоліція. А ось такі гранди НАТО, якНімеччина та Франція, висловлювлись і зараз висловлюються категорично проти.

Pupkins

New Member
Ответ: Вступление Украины в НАТО

матроскен с удаф.кома жжет

CHGrey

Rzzevskiy

І це все, що Ви можете сказати на
Тоді, використовуючі Вашу риторику, скажу, що від цього "Вы умнее не кажетесь". Вибачте, що порушив авторське право без Вашого дозволу.
А Вы не нарушайте.
Выдергивание слов из контекста это прежде всего характеризует Вас .
Это чем то напоминает манеру инет мусора.Это довольно таки низкопробно.
И не волнуйтесь я на Вас не обижаюсь.

Зверху