Оффтопики.

arnisumy

Well-Known Member
You must be registered for see images attach
от чого прАстому наріту не вистачало для щастя! А ви кажете війна, оккупація, корупція, відсутність медецини, освіти, можливості самореалізації та й взагалі будь яких перспектив ...

Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member

·
Лютый, адский трешак.
В реанимации вследствие болезни умирает пациент. Сотрудник мед учреждения по традиции(!!!!!!) ставит в палате, где работает 5 кислородных концентраторов, поминальную свечу. Взрыв. Погибает трое человек.
Нет слов... Если срочно что-то не подправить в системе среднего образования, двоечники угробят нас всех.
You must be registered for see images

Билли Бонс

Well-Known Member
я просто оставлю это здесь (с)Если кто-то решил потратить "Володькину тысячу" на книги,ни в коем случае не связывайтесь с .
Как заказал 28.12.21 так и концы в воду.Самые настоящие гандоны - на почту не отвечают,в ФБ не отвечают,телефоны все-все-все заняты.Думал,что я один такой фартовый,а вот

Останнє редагування:
я просто оставлю это здесь (с)Если кто-то решил потратить "Володькину тысячу" на книги,ни в коем случае не связывайтесь с .
Как заказал 28.12.21 так и концы в воду.Самые настоящие гандоны - на почту не отвечают,в ФБ не отвечают,телефоны все-все-все заняты.Думал,что я один такой фартовый,а вот
сходи на сотню в фiлiал.
можe iх завалили замовлннями. а так як культури обслуговування нeмає то мовчать. на свята пiйшли.

arnisumy

Well-Known Member
художній твір на тему ЗЕ-жижиталізації:

Те ж саме і з переводом Трудових книжок у жижиталізацію і повна відмова від паперових аналогів.
Приходиш ти у свої 85 років (думаю, що моє покоління саме тоді буде виходити на пенсію) у Пенсійний фонд:
- А дайте мені мою чесно зароблену пенсію!
- Вибачте, але в результаті хакерських атак дані про вашу трудову діяльність зникли з Трудового реєстру.
- І давно?
- Рік тому, але троян в системі сидів ще з часів другої каденції Зеленського.
- Так може запит в податкову зробити?
- Податкову базу теж хакнули. Ще за другої каденції Юзіка.
- То може якісь дані є у Фонді соцстраху?
- А нєеее… Їх серваки згоріли за каденції Комаровського. Просто гроші, які були виділені на систему протипожежного захисту були переведені на програму "Велике будівництво-8"

d324co

Well-Known Member
український блогер і публіцист Катерина Золотарьова написала пост про нібито смерть Людмили Янукович.

“Кажуть, не стало Людмили Янукович. Не знаю точно, чи правда це, але якщо так, то особисто мені її шкода. Проста українська жінка, донеччанка, мати і дружина. “Батя, я стараюсь” – ось в цьому вся вона. Нехитра і беззлобна. Поховала зовсім ще молодого і сильно улюбленого сина. Нещасна і змучена. Відкинута і віддана своїм невірним чоловіком і стала на рівному місці ворогом для своєї ж країни по його дурості і безглуздості. Нехай знайде там такий довгоочікуваний спокій”, – написала Золотарьова

Зверху