+1ТАК ЛЕЧИТЕСЬ!
MAX! В завершение - "… любіть свою країну, і вона полюбить вас!... "
--- мне до лампочки будет меня любить страна или нет.
У меня есть кого любить и есть те кого я люблю.
Мне этого ДОСТАТОЧНО!
А любви от страны ждут чаще всего те кто нелюбим или не любит никого.
Вы попробуйте / только для себя - не для меня / разложить по пунктикам - любовь страны к вам. Что это?! Конкретно!
Только не пишите - "якщо вы не патриiот - вам цього нiколи не зрозумiти" - это будет просто лепет.
Если национализм=фашизм, то да, вы таки макак
Під столом… і ця людина мені радить відкрити енциклопедію… знаєте що таке квантова фізика і не можете розрізнити націоналізм від нацизму…Нет, Max, национализм = фашизм. Возьми в руки энциклопедию (кстати, не украинское и не старославянское слово).
Націоналізм — специфічний стан свідомості етносу і соціально-психологічних орієнтацій людей, а також сполучені з ними ідеологія, теорія і соціальна практика.
Терміни схожі… проте їх як і це речення, розділає принципова позиція, а саме відношення до інших народів!!!Націоналізм — світоглядний принцип, найбільшою мірою притаманний передовим представникам народу, що виборює своє право на розбудову власної держави, тобто прагне перетворитись на націю. Для XX ст., особливо його другої половини, це широко розповсюджене явище, зумовлене крахом світової колоніальної системи. Після розпаду СРСР у серпні 1991 р., націоналізм, як один із способів розвитку світової співдружності народів, вступив у свій черговий етап...
Фашизм— ідеологія культу сильної особистості, агресивного шовінізму та расизму; нацизм.
Нацизм (націонал-соціалізм) — політична ідеологія, доктрина, політичний режим, заснований на расизмі, шовінізмі, антигуманізмі і тоталітаризмі. Нацизм додержується ідей про зверхність «вищої», «панівної» раси над іншими, «неповноцінними» націями і расами (докртрина «надлюдини» і «недолюдини»); верховенстві нації і держави над особистістю.
самі маю надію зможете розімратись що до чого...Шовінізм— найодіозніша форма націоналізму, пропагування національної винятковості, протиставлення інтересів однієї нації інтересам іншої нації, поширення ідей національної переваги, розпалювання національної ворожнечі й ненависті.
Це взагалі незрозуміло до чого? Цитуєте одне, пишете взагалі… вибачте за слово… бред!... напевне саме ваше кредо стосовно хати с краю… я то українець! І маю певні обов’язки перед своєю державою… а ви… самі по собі… з краю…. А політиків я то взагалі не слухаю… моя позиція базується на історичних фактах, інформації з народу, а також на логічному аналізі…Согласен, морально отсталый - почти не имбецил. Ты говоришь как настоящий украинец - "моя хата з краю". Твой разум ограничен. И это ограничение касается тем, что с высоких трибун тебе говорят политики, которые к украинцам не относятся, - они относятся к чему-то другому...
Майбутнє за «підсвідомими»... і скажіть буд ласка, знаючи такий обсяг наук і мов, ви багато досягли в житті? Де працюєте?.. можливо зробили нові відкриття?... чи можливо ви непотрібні країні?... он як воно… у вас немає національності, тому і дорікати на країну немає чого… то-то і воно, що «макака» без цивілізації, навіть знаючи всі науки світу, не потрібна нікому… а точніше не знає куди свої знання застосувати….Хорошо, ты человек с национальностью, человек цивилизированный... куда уж нам, нецивилизированным "макакам" с интеллектом выше среднего, разбирающимся в квантовой физике, физ.электронике, системном/сетевом администрировании, программировании итп. За кем будущее?
Ви читали "майн камп"? І напевно в оригіналі? Можно цитату?Почитайте Гитлера "моя борьба". И сравните с национальной политикой нашего президента.Там практически вырезки из президентских размышлений.Поймете откуда ноги растут.
українська мова була є і буде, і має вона походження від старослав"янської мови. далі українську мову постійно забороняли. це загальновідомий факт. почитайте навіть шкільний курс історії.Мда... Интересная "ветка"). По-моему, украинского языка никогда не было... Я согласен, был какой-то старославянский. Так вот, русский язык намного далее "продвинулся" в совершенстве, в отличие от этого подобия, - украинского языка...
дерево без коріння це сухі дрова.Чувак, я не отношу себя ни к украинцам, ни к русским, ни к кому-то, к чему приводит твоя фантазия причислить меня... Я - человек!
Вам напевне не зрозуміти не через те що хтось патріот а хтось ні, а тому що у нас різні цінності в житті… але я докладу зусиль на прикладах повідати вам своє бачення… але спершу уточню, що любов до близької людини, аж ніяк неможна тулити до любові до країни, це зовсім інше, тим більше що остання любов умовно називаючи… і вживалося як художній троп…MAX….Только не пишите - "якщо вы не патриiот - вам цього нiколи не зрозумiти" - это будет просто лепет.
модні донецькі пацани з міста не можуть 3 слова у речення скласти без мату, "как бы" і інших звуків, які нащастя не можна передати графічно. я думаю їм байдуже на якій мові бекать.Да всю жизнь на восточной Украине селяне и кто из села говорили на суржике.А все городские на русском.
змушена відкрити вам очі на те, що більшість професорів, докторів, кандидатів наук вихідці із села. так що, уявляєтє, якщо навчались, то вас в університети вчили селюки, вихідці із суржикового середовища. як ви це переживете я навіть не уявляю.А тут вдруг сельская культура стала титульной.Сельский "интеллектуал "стал образцом::lol:
Вот именно через школьный курс истории вас и оболванивают!українська мова була є і буде, і має вона походження від старослав"янської мови. далі українську мову постійно забороняли. це загальновідомий факт. почитайте навіть шкільний курс історії.
.
змушена відкрити вам очі на те, що більшість професорів, докторів, кандидатів наук вихідці із села. так що, уявляєтє, якщо навчались, то вас в університети вчили селюки, вихідці із суржикового середовища. як ви це переживете я навіть не уявляю.