Викрали члена партії Луценка

Glucker

Здесь был статус
Re: Відповідь: Викрали члена партії Луценка

P.S. Враховуючи "похождєнія" пана Луценка, цей випадок - приходиш до думки, що керівництво "самооборони" підбиралося з "собутильників" начальника...
А враховуючи "ходки" нашого президента - приходиш до думки що керівництво його партії підбиралося з бандитів, зеків та малограмотних людей.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Викрали члена партії Луценка

Хм... З чого тоді підбирався БЮТ враховуючи Ляшка, Тєрьохіна та Лозинського? :lol:
 

nazar_ukr

Member
А ось версія про затримання самого Боршоша:

Лідер самооборонців Сумщини подає скаргу до прокуратури на міліцію за наклеп

24.01.11 16:11

Керівник Сумської обласної організації «Народна самооборона» Іван Боршош готується подати скаргу до прокуратури на УМВС України в Сумській області за наклеп.

Як ми повідомляли раніше, у суботу ввечері після мітингу до Дня Соборності у Сумах невідомі схопили Івана Боршоша і посадили в автомобіль. Іван встиг лише передзвонити в.о. голови партії Сергію Луценку і повідомити про те, що невідомі особи вже встигли вивезти його за межі міста Суми.

«Ми з однопартійцями поверталися із мітингу. У цей час до нас підійшли люди у чорній спецформі та звинуватили мене у порушенні Закону «Про тишу». Я попросив їх представитися, але вони робити це відмовилися, також як і показувати документи. Потім до них підійшла допомога, загалом стало 12 міліціонерів. Мене посадили у «воронок», забрали барсетку з телефоном, після чого кудись повезли, нічого не пояснюючи. У пуховику в мене був другий телефон, із якого я подзвонив партійному керівництву і повідомив, що мене викрали. Возили мене хвилин 25, але де саме - сказати не можу, тому що не було видно. Потім машина зупинилася на вулиці Першотравневій, неподалік від міськвідділу міліції, викинули барсетку і мені сказали виходити, після чого поїхали. Я негайно зателефонував керівництву обласного УВС і зажадав пояснень. На місце прибув один із заступників начальника УВС, який викликав командира, що мене затримував. Проте пояснень у зв'язку з чим мене затримували, мені так і не надали. Також не було ніяких повісток або протоколів. Наступного дня - у неділю - мені зателефонували від імені керівника обласної міліції Петра Дяченка і пропонували зустрітися, поговорити, мовляв, правоохоронні органи намагаються залагодити конфлікт. По тому я прибув до кабінету начальника Сумської міської міліції Володимира Пахомова, але розмови не відбулося: я зажадав вибачень за незаконне затримання, на що отримав відмову. Натомість, через кілька годин на офіційному сайті УМВС України в Сумській області з’явилась інформація, начебто я був напідпитку, без документів і т. д. Насправді ж я був тверезим, а особам, що мене затримували, я показав свій паспорт громадянина України. Наразі я проводжу консультації з юристами для подання скарги до прокуратури на міліцію Сумщини, яка поширила відверто брехливу інформацію, що була розтиражована ЗМІ по всій Україні. Мені також цікаво, чи не було це затримання замовним, адже на мітингу з нагоди Дня Соборності України я різко критикував діючу владу», - розповів Іван Боршош.

За його словами, заява до прокуратури буде подана вже найближчим часом.

Ми тримаємо ситуацію навколо Івана Боршоша під пильною увагою і про розвиток подій повідомлятимемо на нашому сайті.

Джерело:
 
Re: Відповідь: Викрали члена партії Луценка

Звісно, яка ще радість у народу окрім горілки? І то кляті менти випити спокійно не дають...
Так оно так и есть. Чтобы ты не делал менты всегда испорят настроение. А вот когда они действительно надо их никогда нет. Хотя без них все решается несколько быстрее...

P.S. Враховуючи "похождєнія" пана Луценка, цей випадок - приходиш до думки, що керівництво "самооборони" підбиралося з "собутильників" начальника...
Ну дорогой товарисч твоего ПОХОДЖЕННЯ мы тоже не знаем. И вообще на любого человека можно скатить бочку. К тому же, из истории Украины, казачков так и проверяли. НАливали ушат горилки и заставляли пройтись по бревну, потом кинуть камень, выстрелить из пистоля, перекреститься и спеть песню. И лишь затем его принимали в войско Запорожское)) Но начиналось то все с ГОРИЛКИ. И только бусурманам нельзя пить)) Так может ты бусурманин? ))))

з.ы. Я к тому, что у нас нация исторически и героически пьющая. И от истории и наследия отказываться негоже)) И судить надо по делам человека для общества, а не по тому кто у него начальник и как часто они бухают. Боршош не самый хреновый как и Луценко. У нас в Сумах при власти намного хуже персонажи имеются...
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Викрали члена партії Луценка

Чтобы ты не делал менты всегда испорят настроение.
І правда - не дадуть і "подєбоширіть" як слід...

К тому же, из истории Украины, казачков так и проверяли. НАливали ушат горилки и заставляли пройтись по бревну, потом кинуть камень, выстрелить из пистоля, перекреститься и спеть песню.
То що тепер? Споїти всю націю? Колись і в туалет в яму ходили, навіщо ж ви тепер користуєтесь каналізацією?
 
Re: Відповідь: Викрали члена партії Луценка

І правда - не дадуть і "подєбоширіть" як слід..
Причем здесь дебош? ))) Менты о себе говорят "У нас мало прав, но много обязанностей". Я эту фразу слышу два-три раза в неделю. А на самом деле? Милиционер вправе подойти к вам, провести осмотр личных вещей и документов и даже препроводить в отделение. И только по тому, что вы показались ему подозрительной личностью. По закону имеет право. Но при этом ваши права опускаются ниже колен. Но на самом деле, это может выглядеть и по-другому. Кто-то дал денег или попросил, чтобы менты додалбались именно к конкретному человеку (трезвеннику и язвеннику, который не пьет). И не факт что при обыске в кармане у него не найдут белый порошок, который окажется обычным пакетиком тайда. Но пока это будет доказано 3 законных часа в изоляторе, в течении которых менты могут продержать для проверки личности, уже превратятся для вас в три дня - минимум. За это время вас обработают так, что вы будете уверены в том, что вас посадят за наркоту. И заплатишь... потому что предпочтешь дом холодной хате с ДВПшной шконкой. И в итоге выпустят ибо эксперт докажет что это не наркота, а порошок. Или совсем не будет никакой экспертизы, потому что это и так порошок. Более того ни в одном протоколе не будет фигурировать что у вас нашли злополучный пакет. За то любимая в таких случаях формулировка - нарушал общественный порядок, будучи в состоянии алкогольного опьянения. Чаще это инициатива самих ментов с целью получения дохода. Я таких и подобных примеров могу тебе рассказать очень много. А ты говоришь - дебош. Ты милицейские ежедневные сводки видел? О том, какие именно преступления раскрываются... У меня складывается такое впечатление, что милиция вся превратилась в один отдел нравов. Они охотятся за алкоголиками и все преступления сваливают на алкоголь. А тот факт, что два-три раза в год МИНИМУМ милиционеры в состоянии алкогольного опьянения убивают людей, не сильно афишируют, списывая на несчастный случай и уж совсем не замешивая органы, ибо виновного увольняют задним числом. И через полгода снова берут его на прежнюю должность. Дебош… Не смеши меня. У нас случаев пьяного дебоша в центре города раз -два и обчелся. А для пацанов это даже полезно
То що тепер? Споїти всю націю? Колись і в туалет в яму ходили, навіщо ж ви тепер користуєтесь каналізацією?
))) Ну ты не перегибай) Была бы у меня своя земля с хатынкой, среди сосен или берез, я бы и в яму в туалет ходил) И еще )) Землячек, ты уже опоздал с умозаключениями. Нацию и так давно споили, не паленой водкой, так другой хренью, которая в аптеках продается и называется лекарством. Уж лучше водку пить. Восемь лет прошло, как первый раз попробовал водку, и восемь лет как не знаю что такое простуда))) И вообще, в теме идется о том, что люди пели песни на улице и за это Боршоша забрали. А вот когда ты пожалуешься на шумных соседей в милицию, то окажется что милиция даже не слышала что такое статья "о праве на тишину". А ты говоришь - дебош )))
 
Останнє редагування:

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Викрали члена партії Луценка

Милиционер вправе подойти к вам, провести осмотр личных вещей и документов
"Огляд" та "обшук" - трішки різні речі.

даже препроводить в отделение. И только по тому, что вы показались ему подозрительной личностью. По закону имеет право.
Ні, не має.

И не факт что при обыске в кармане у него не найдут белый порошок, который окажется обычным пакетиком тайда.
Для проведення обшуку є чітко визначені законом підстави та процедура.

Восемь лет прошло, как первый раз попробовал водку, и восемь лет как не знаю что такое простуда
...і пєчєнь тоже...

И вообще, в теме идется о том, что люди пели песни на улице и за это Боршоша забрали. А вот когда ты пожалуешься на шумных соседей в милицию, то окажется что милиция даже не слышала что такое статья "о праве на тишину".
Питання "права на тишу" навіть на сесію міської ради виносяться.
А знаходитись у громадському місці в нетверезому стані та ще й співати пісні порушуючи тим самим громадський порядок - це є злочином і за це треба карати.
 
Глава первая «По теме»

Слова, слова...А в действительности? Закон как дышло + мифический "довідник міліціянта" коим руководствуется милиция. Так что, могут отвести в отделение даже при наличии паспорта, если добровольно не выложишь вещи, вымут при свидетелях еще и как. Будешь сопротивляться и громко заявлять о правах, еще лучше – дашь законный повод тебя прикрыть. Формулировки и основания "Нарушал порядок", "Не подчинился сотруднику УМВД" и т.д. встречаются чуть ли не в половине протоколов задержаний нарушителей общественного порядка. Поверьте, найти за что отвести в отделение и подержать там три часа … как два пальца… А ты потом доказывай, кто прав и ищи свидетелей, которые подтвердят, что милиция говорит не правду. А затем, снова-таки по-закону, скажут "Просим прощения, ошибочка вышла. Не согласны - жалуйтесь" и ничего не докажешь. Есть хоть один пример, когда после заявления о нарушении прав в подобных ситуациях в отношении сотрудника МВД были применены санкции? Сомневаюсь. Если они и есть, то только в том случае, если обидели человека с большими связями. И нигде не афишируется это. Зато историй, о которых рассказал я, прудом пруди. Что же касается печени.. )) Хочешь, проведем эксперимент. Сходим на обследование, и посмотрим, чья печень здоровее) 50 грамм в день под мясные закуски еще никого не убили.

Глава вторая «ЛС»

З.ы. Шановний пан Stein, я у жодному випадку не збираюся з вами сперечатися, тому що, думки бувають різні і висловлювати їх можна до безкінечності. В результаті, тема стане звичайнісеньким флудом, який не несе під собою смислового навантаження. Тим ні менш, в своїх виводах і аргументах, я керувався особистим досвідом, придбаним за останні 7 років. Вивчав масу подібних історій і навіть брав участь в судових розглядах та і випробовував на собі особисто роботу міліції))) Закони міняються, змінюються, приходить нове керівництво міліції, але ситуація залишається без змін. І все зводиться до одного, якщо у людини немає зв'язків або грошей, його, навіть якщо він святий, все одно можна зробити винуватим. І навпаки. Будь-кого за ким тягнеться низка злочинів, за які вас або мене закрили б на термін від 5 до 7 років, можна обілити і виправдати, покаравши, так, для вигляду, за дрібні правопорушення. І керуватись при цьому – законом!!! В результаті 120 годин громадських робіт і все. А останнім часом все частіше стикаюся з тим (різні історії та ситуації з різними людьми), що вже навіть гроші і зв'язки не допомагають. Ну, хіба що великі гроші. Якщо треба когось посадити – він сяде. І навіть якщо його виправдають і відпустять через два-три роки ніхто відповідати за те, що невинна людина потрапила за грати не буде. Тому що більш ніж половина судових справ отримує зовсім інше рішення у апеляційному суді. Хто з суддів першої інстанції був покараний за некомпетентність? Одиниці з сотен. І то, це тільки припущення. Необхідна приналежність до влади, що діє на той час, коли сталася ситуація.. Тоді можна відчувати себе більш менш захищеним. Так що, бажаю вам ніколи не стикатися з міліцією. Миру вам, та здорової печінки))
 
как по мне, не надо столько ему внимания, город наш полон бухариков, и он, к сожалению, один из тысяч. это его выбор.
 
Зверху