Україна в 2011 році віддасть 87 мільярдів боргів

KariK_1983

Member
Прем'єр-міністр Микола Азаров оцінює необхідний обсяг виплат з обслуговування державного боргу на рівні 87,5 млрд. гривень в 2011 році.

"На жаль, 2011 рік буде напруженим, оскільки доведеться повернути 87,5 млрд. гривень боргів, зроблених у попередні роки", - сказав Азарова про це в ході представлення віце-прем'єр-міністра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка, повідомляють "Комментарии".

За словами Азарова, в окремі місяці 2011 року з бюджету доведеться повертати по 10-13 млрд. гривень боргів.

У той же час, як підкреслив прем'єр, уряду вдалося домогтися того, що в даний час ніщо не загрожує регулярної виплати зарплат, пенсій, фінансування проектів з підготовки України до проведення Євро-2012.

Нагадаємо, згідно з проектом держбюджету-2011, уряд планує залучення в 2011 році 43 млрд. гривень зовнішніх і 48,6 млрд. гривень внутрішніх позик.

Кабмін планує погасити у 2011 році 24,7 млрд. гривень зовнішніх і 37,5 млрд. гривень внутрішніх позик.

Хотя если все эти ворюги - крупные чиновники разворовывающие бюджет и бизнесмены не уплачивающие налоги скинутся, можно легко заплатить эти долги, я думаю это им в тягость не будит

zakonodatell

"Щирий"
Відповідь: Re: Україна в 2011 році віддасть 87 мільярдів боргів

Для этого они возьмут новый кредит у МВФ?
Вони візьмуть не тільки в МВФ. На цей рік в бюджеті закладено що Україна візьме Маже 90 мільярдів, тому ця тема невмируща.

M.aY

Member
Подивимось як віддадуть) Цікаво, що за минулий рік, вони збільшили державний борг якраз на 87 мільярдів)

Andy

Well-Known Member
Литва
Что я ребенок чтобы для меня это считалось проблемой? Я язык знаю. Я тебе сейчас объясню.
1. Безработица- 40% не имеют работы
2. Образование нах не нужно, с высшим люди дворы подметают или барменами работают, при очень дорогой учебе.
3. За жилье мы плотим, 2 комнаты, 49 квадратов- 880 литов, это 9000р. При зарплате 15000р
4. На каждого человека от младенца до старейшего старика повесили долг 100 000р! Типа долг Государства. Приятно?
5. Нет никаких пособий, никаких. Нет ничего, пенсии вообще мизерные! Материнского капитала нет.
6. Реставрация города. 200 000р на квартиру. Притом что я 3 года назад заменил окна на пластиковые, мне все равно их надо заменять на такие же самые! Крышу недавно сменили всем домом- опять заменять надо! Из-за этой ренавации!
7. Скоро введут налог на технику. Т.е.зайдут в квартиру, посмотрят, ага, есть телевизор, микроволновая печь, холодильник и т.д. И за каждый предмет придется тупо платить за то что он у меня есть.
Это и многое другое.

Зато они свободны от русских окупантов и в Гейропе к тому же. Им даже евро дали. Хорошо живут, просто замечательно.
Таким же способом отдавать будут?

Зверху