Юлія Тимошенко

Проголосували б Ви за Тимошенко на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    256
Статус
Закрита.

sooka

New Member
Багато можна говорити, цей список можна продовжувати й продовжувати...Ясно одне: заради грошей і достатку правління готове на багато...
 

Tropic

New Member
Для начала вспомнить лозунги тех кто при власти сегодня.Ну начнём?Про Дэсять крокив назустрич людям, про украинский нарыв, про мильёны робочих мисць, про эвропейский рывень життя. Наверное не одну страницу вспоминать придёЦо?
 

Tropic

New Member
Кстати "Газову угоду" невозможно с чем-то сопоставить, т.к. она носит конфиденциальный характер - ее не показали даже министрам из Кабмина, предложив проголосовать за "черный ящик". Но договоренности Тимошенко, изложенные в контракте и заявления Тимошенко СМИ - различны, и это неудивительно. Надо же ей теперь отстоять свои интересы перед украинским народом.
 

Trast

Забанен
"Газову угоду" можно сопоставить со снятием боевых ракет с дежурства и продажей их третей стране.( Кстати в бюджет деньги не поступали). О судне с вооружением, взятых в заложники сомалийскими пиратами форумские боты-пэтриоты тоже молчат.
 

mangust

патріот
Відповідь: Re: Юлія Тимошенко

"Газову угоду" можно сопоставить со снятием боевых ракет с дежурства и продажей их третей стране.
Вам ще не надоїло робити наголос на нібито знятих з БОЙОВОГО чергування і проданих Грузії(ви ж її маєте на увазі) ракетах,чи навіть ракетних комплексів.Не розповсюджуйте неправду конавалюкив-ФСБешників.

Тепер по суті:
Прем"єр-міністр пояснила, що підвищення зарплат не може призвести до інфляції, оскільки ціни в нас і так світові. Отже, виходить, що закон попиту і пропозиції в Україні більше не існує, оскільки у всіх державах при тій незмінній пропозиції товару збільшення грошової маси призводить до зростання попиту, а, отже, до зротання цін.

До речі, пояснювати, чому ціни, які "в нас і так світові", все ж таки зростають, вона не стала, скромно промовчавши про це. А може Юлія Володимирівна просто погано проінформована і не знає, що ціни весь час її урядування зростали і ростуть навіть зараз?
 
Останнє редагування:

Tropic

New Member
Юля просто обанкротила Украину! По некоторым данным, счета клана Тимошенков за 2008 год (кризисный и тяжелый для нашей экономики!) удвоились и теперь составляют 90 миллионов евро!
 

AKULA GRANDIS

критикант
Юля просто обанкротила Украину! По некоторым данным, счета клана Тимошенков за 2008 год (кризисный и тяжелый для нашей экономики!) удвоились и теперь составляют 90 миллионов евро!
АААА ржунимагупацталом!!!!:lol: 90 миллионов???? ничего не перепутали???? может 900 - я поверю!!! 90 лимонов они на выборы тратят, а после выборов что лапу сосут или еще чего там придется???
А откуда такие "некоторые" данные??? ссылочку в студию плиз!!!
 

mangust

патріот
Відповідь: Юлія Тимошенко

Хорошковський: У Тимошенко специфічне сприйняття свободи слова


Голова Державної митної служби, власник U.A. Inter Media Group Валерій Хорошковський заявляє про спроби прем’єра Юлії Тимошенко диктувати інформаційну політику телекомпанії «Інтер». Про це він сказав в інтерв'ю виданню «Українська правда».

«Знаєте, у Юлії Володимирівни специфічне сприйняття свободи слова. Вона вважає, що свобода слова повинна бути розвинена рівно настільки й доти, поки вона підтримує її особисто. Спершу між нами була просто величезна кількість суперечностей щодо того, що показує канал «Інтер», як він це показує», – зазначив Хорошковський.

За його словами, прем'єр навіть давала вказівки, кого з журналістів варто звільнити.

Валерій Хорошковський стверджує, Тимошенко проводила з ним переговори про купівлю «Інтера» буквально з моменту його призначення головою Митниці.

«Я відповів Юлії Володимирівні: «У мене як бізнесмена немає перешкод для продажу. Єдине – питання ціни. І одна умова – всі гроші повинні бути легальні. Це не повинні бути гроші незрозумілого походження, з офшорних зон». Це внесло певний дискомфорт у розмову», – сказав він. Хорошковський зазначив, що саме після такої розмови прем'єр почала говорити про необхідність придбання телекомпанії іноземним інвестором.

Керівник Митниці також сказав, що останнім часом посилилися нападки прем'єра на його адресу.

«Насправді, всі люди для неї є ресурсом для споживання. Поки ти потрібний – тебе будуть обціловувати. У ту ж секунду, коли ти став заважати, – тебе готові затоптати», – заявив Хорошковський.
 
Статус
Закрита.
Зверху