Лесь Подеревлянський

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Ответ: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

В принципі, твори Леся мені подобаються, погляд на наше життя альтернативний відносно Каті Пушкарьової. Все ж, дещо мене шокує. Так, в "Король Літр", забагато інцесту і педофілії.
Може я помиляюсь? Підскажіть.
 

Skilur

Тарапиццо ненада
Ответ: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

WIVERN сказав(ла):
Вот вылажую альбомы Леся в формате Mp3
Обновите ссылочку, пожалуйста, а то не качает.
 

Zingelshtutser

Чемпион по гляделкам
Ответ: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

Не могу понять смысла его рассказов, ничего смешного в них не нахожу. По-моему гораздо прикольней читать Хроники лаборатории или диверсионного подразделения. Или дневники Штирлица.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Ответ: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

Для мене Подеревянський - чудова альтернатива до бульварного чтива з напіводягнутими дівчатами на обгортках (так само, як гурт "Ленинград" альтернатива "голубоватой попсе" типу "Руки вверх").
 

Богдана

Послідовниця іншого
Відповідь: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

А мені було смішно, особливо сподобалось про масло. Я згодна, що слухати і тим більше сміятися можна вибірково, а деякі п"єси абсолютно не цікаві. Інколи я думала: може забато ненормативної лексики, просто не дуже хочеться, щоб це насправді була НАША народна традиція.
 

WIVERN

ЗЫЗер =)
Re: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

Так что люди нима ни у кого "Дохторов" нормального качества?
 

Merime

New Member
Re: Відповідь: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

може забато ненормативної лексики, просто не дуже хочеться, щоб це насправді була НАША народна традиція.
Наша нова література пішла від "Енеїди" Котляревського, де теж багато солоних слів та виразів. Ну щоправда без т.зв. "ненормативної" лексики. Але вона є абсолютно нормативною в окремих фольклорних жанрах - напр. весільних піснях (епізоди "комори" і "понеділкування"). До того ж багато українських діячів записували український фольклор з "ненормативною" лексикою (Шевченко, Гоголь, Франко). А щодо того, що "ці слова" неукраїнські, можна посперечатися, оскільки їх виникнення та розвиток супроводжував українські мову протягом багатьох століть або й тисячоліть.
 

DMITRIY

ИГРОК...с жизнью
Re: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

долго слушать нельзя, хотя у него есть очень философские пьесы. а долго слушать устаешь от обилия матов.
 

MixaLyCH

New Member
Ответ: ЛЕСЬ ПОДЕРЕВЛЯНСЬКИЙ

Народ ищу расказ Леся Рассказ о Сумах во время помаранчевоъ революции озвучивания по ходу не было но расказ я читал. И в инете он был кода то а теперь нету. :( Может у когото есть? пишите в личку!
 
Зверху