Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: 31 октября - День освобождения Сум от минаевщина
З приводу маршруток... Не знаю, хто кому давав вказівки підвищувати ціни, але "маршруточні війни" пам'ятаю добре. Як перевізники вимагали підвищення, як приїздили під стіни "пентагону" - показували всю серйозність своїх намірів. І як звинувачували міськраду ... на чолі з Мінаєвим в небажанні зрозуміти всіх їх проблем... Наскільки чув, тоМда, сам голосовал за Минаева, надеялся на то, что он будет реально приносить пользу городу. Но время показало, что он фуфло полное. Взять те же маршрутки - кричал, что нужно повышать стоимость проезда, чтобы маршрутчики не уходили с маршрутов рано. В итоге - цена с 1 грн повысилаьс до 2 грн, а маршрутки стали ходить только хуже. Знакомый перевозчик мне рассказал, что когда речь шла о стоимости проезда в маршрутках, была команда от Минаева "либо Вы кричите, что Вас устроит только 2 грн, либо найдут причины, чтобы конкурс Вы не прошли". - Это когда я задал вопрос: "почему нельзя найти других перевозчиков, готовых возить за 1 грн?".
You must be registered for see links
- навантаження кинути на комун. транспорт, а маршруток залишити щось близька 150 (зараз іх близько 600). Тому якось не можу співставити намір Мінаєва "порізати" кількість маршруток з лобіюванням інтересів маршрутчиків. Вибачте, але, гадаю, Ви помиляєтеся. Високу ціну на тепло і газ Ви будете платити точно не завдяки Мінаєву! Сказати Вам, хто ініціював подорожчання газу для потреб населення, яке неминуче потягне за собою і підвищення ціни на обігрів?По поводу всевозможных повышений тарифов - Геннадий Михалыч всегда "За!". - Согласен, что непопулярные меры неизбежны, но как человек, зарабатывающий например 800-1000 грн, может 300-500 платить за одно отопление?? Это, простите, плевок в лицо.