Украинцам угрожает тотальный медосмотр

Как вы относитесь к обязательному всеукраинскому медосмотру?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    56

Светлана Александровна

меркантильная скептичка
Модератор
Там расценки частной клиники.
А в обычной поликлинике нужно будет потратить не один день,чтобы пройти эту комиссию.И потеряется в заработке однозначно.Ещё и с работы попробуй отпросись...

mangust

патріот
Відповідь: Re: Украинцам угрожает тотальный медосмотр

А в обычной поликлинике нужно будет потратить не один день,чтобы пройти эту комиссию.И потеряется в заработке однозначно.Ещё и с работы попробуй отпросись...
Після 31 жовтня, якщо ПР прийде всюди до влади, не тільки підите на медкомісію, а й побіжете.Ще й пересуватись в громадських місцях сторєм будете.
А сплачувать за все будем з власної кишені.
З.І.Покращення вашого життя вже сьогодні.

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Украинцам угрожает тотальный медосмотр

Про сам медогляд... Взагалі то ідея непогана. Адже відомо, що хвороба, виявлена на початковій стадії лікується набагато легше.
Ви забули в якій країні ви живете? Чи ніколи не проходили медогляд? :lol:

на работу за 1000 грн не примут ?
Не знаю як на 1000, але на 900 і так не беруть. Всі держслужбовці вже давно щорічно проходять медогляди.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Украинцам угрожает тотальный медосмотр

Ви забули в якій країні ви живете? Чи ніколи не проходили медогляд? :lol:
...
Не знаю як на 1000, але на 900 і так не беруть. Всі держслужбовці вже давно щорічно проходять медогляди.
Медогляд я проходив. Слід сказати, що його проходять не лише держслужбовці, але й (якщо не помиляюся) працівники установ, що мають відомчі поліклініки (наприклад, на заводах).
На приватних фірмах медогляду немає. Гарно ще, що не буде претензій, коли людина на лікарняний піде...

-=UN=-

Инспектор GUI
Re: Відповідь: Украинцам угрожает тотальный медосмотр

Медогляд я проходив. Слід сказати, що його проходять не лише держслужбовці, але й (якщо не помиляюся) працівники установ, що мають відомчі поліклініки (наприклад, на заводах).
На заводах проходять медкомісії кожного року працівники, які працюють з певними шкідливими факторами на роботі - сильний шум, шкідливі речовини, шкідливі випромінення і т.д., для попередження профзахворювань. Які у держслужбовців можуть бути шкідливі умови, не зрозуміло.
На приватних фірмах медогляду немає.
Ну і правильно. Нічого займатися х*нею яка нікому не потрібна. В кого є якісь проблеми зі здоров'ям чи хто так вже піклується про своє здоров'я і самі будуть ходити на медогляд.
Гарно ще, що не буде претензій, коли людина на лікарняний піде...
Претензії будуть завжди, бо коли ви на лікарняному, хтось повинен за вас вашу роботу робити.

AngelicEyes

VANDAL
Я только За медосмотр, с удовольствием проверил бы свое здоровье 1-2 раза в год, пускай даже и платно

Master

Алхимик
А зачем надо тратить на него время и деньги?
Тем более, что назвать ЭТО медосмотром, все равно что нажраться шаурмы и беляшей с кошатиной (((((

Зверху