А в обычной поликлинике нужно будет потратить не один день,чтобы пройти эту комиссию.И потеряется в заработке однозначно.Ещё и с работы попробуй отпросись...Там расценки частной клиники.
А в обычной поликлинике нужно будет потратить не один день,чтобы пройти эту комиссию.И потеряется в заработке однозначно.Ещё и с работы попробуй отпросись...Там расценки частной клиники.
Після 31 жовтня, якщо ПР прийде всюди до влади, не тільки підите на медкомісію, а й побіжете.Ще й пересуватись в громадських місцях сторєм будете.А в обычной поликлинике нужно будет потратить не один день,чтобы пройти эту комиссию.И потеряется в заработке однозначно.Ещё и с работы попробуй отпросись...
Ви забули в якій країні ви живете? Чи ніколи не проходили медогляд? :lol:Про сам медогляд... Взагалі то ідея непогана. Адже відомо, що хвороба, виявлена на початковій стадії лікується набагато легше.
Не знаю як на 1000, але на 900 і так не беруть. Всі держслужбовці вже давно щорічно проходять медогляди.на работу за 1000 грн не примут ?
Медогляд я проходив. Слід сказати, що його проходять не лише держслужбовці, але й (якщо не помиляюся) працівники установ, що мають відомчі поліклініки (наприклад, на заводах).Ви забули в якій країні ви живете? Чи ніколи не проходили медогляд? :lol:
...
Не знаю як на 1000, але на 900 і так не беруть. Всі держслужбовці вже давно щорічно проходять медогляди.
На заводах проходять медкомісії кожного року працівники, які працюють з певними шкідливими факторами на роботі - сильний шум, шкідливі речовини, шкідливі випромінення і т.д., для попередження профзахворювань. Які у держслужбовців можуть бути шкідливі умови, не зрозуміло.Медогляд я проходив. Слід сказати, що його проходять не лише держслужбовці, але й (якщо не помиляюся) працівники установ, що мають відомчі поліклініки (наприклад, на заводах).
Ну і правильно. Нічого займатися х*нею яка нікому не потрібна. В кого є якісь проблеми зі здоров'ям чи хто так вже піклується про своє здоров'я і самі будуть ходити на медогляд.На приватних фірмах медогляду немає.
Претензії будуть завжди, бо коли ви на лікарняному, хтось повинен за вас вашу роботу робити.Гарно ще, що не буде претензій, коли людина на лікарняний піде...
медосмотр за мзду проходится достаточно быстро.А в обычной поликлинике нужно будет потратить не один день,чтобы пройти эту комиссию.И потеряется в заработке однозначно.Ещё и с работы попробуй отпросись...