Коронавірус. Обговорення стану в місті.

  • Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Карантин, у виконанні нашої влади - і економіка в дупі, і люди хворіють...
 

d324co

Well-Known Member

Давайте, усі, натовпом - у кабаки, у церкви..., Може ще й расею обгонимо по захворюваності...
 

d324co

Well-Known Member
В Украине по состоянию на утро субботы зафиксирован очередной антирекорд заболевших за сутки COVID-19: 1 847 новых случаев заражения. При этом 633 человека выздоровели, 33 ранее заболевших умерли.
Об этом свидетельствуют данные, опубликованные на Системы мониторинга распространения эпидемии коронавируса Совета национальной


 

d324co

Well-Known Member
П'ятниця, 14 серпня 2020 11:18
У Сумах зайнято вже більше половини лікарняних ліжок, відведених для хворих на COVID-19
Про це сьогодні, 14 серпня, повідомила виконуюча обов’язки завідувача відділення особливо небезпечних інфекцій Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Галина ХРИСТЕНКО. За її даними заповнення ліжок хворими на коронавірусну інфекцію в області становить 21%. Водночас, в місті Суми більш напружена ситуація — на сьогодні зайнято 52% лікараняних ліжок, зарезервованих для хворих на COVID-19.
 

d324co

Well-Known Member
62-річна жінка, якій у другій половині серпня мало виповнитися 63 роки, померла в інфекційній лікарні у Сумах. Вона перебувала там п'ять тижнів.

"Вона була контактною з родичкою, яка приїхала з Італії й теж перехворіла у тяжкій формі. До нас вона була доставлена на 10 день хвороби, у тяжкому стані. Відразу була госпіталізована до відділення інтенсивної терапії. Робилося все відповідно до протоколів, була на адекватній кисневій підтримці, але так сталося, що більше, ніж через місяць після госпіталізації, жінка померла через розвиток дихальної та поліорганної недостатності. Вона також мала супутні патології", – розповіла Троцька.

Наразі, за її словами, у Сумському медцентрі інфекційних хвороб та дерматології ім. З.Й. Красовицького відсутні вільні місця. Для лікарень першої хвилі госпіталізації хворих з COVID-19 не має перевищувати 50%, наразі в лікарні заповнено 52% ліжок
 

firefox

Well-Known Member
У Сумах зайнято вже більше половини лікарняних ліжок, відведених для хворих на COVID-19
в пятницу после 16-00 в Нью-Йорк Пицце были заняты почти все столики.И не только там:wasntme:
 

d324co

Well-Known Member
У Сумах — плюс 21 випадок коронавірусу
9:22 / 17 августа 2020

На минулому тижні в Сумах коронавірусну інфекцію виявлено у 100 осіб, із них 21 випадок — лише за минулу добу. Про це сьогодні, 17 серпня, повідомила представниця відділу охорони здоров’я Сумської міськради Наталія Кіпенко.
Усього з початку тестування позитивний тест ПЛР був у 342 сумчан (у тому числі 25 дітей).
Наразі на лікуванні перебувають 207 хворих, із них 33% — на стаціонарі. 138 осіб перебувають на амбулаторному лікуванні вдома (у тому числі 7 дітей).
Нагадаємо, станом на ранок 17 серпня на Сумщині 891 випадок COVID-19, з яких 37 — лише за минулу добу.
ПОДІЛИТИСЯ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕ
 

Satori

Well-Known Member
В Сумах коронавирус побил рекорд в два раза: 45 человек за сутки...
 
Зверху