Возле Лавины троллейбус переехал девушку

d324co

Well-Known Member
У справі за фактом ДТП у Сумах, що спричинило смерть дівчини під колесами тролейбуса, допитували експерта
11:08, 11 березня

10 березня 2020 року в судовому засіданні у справі за фактом ДТП, що спричинило смерть дівчини під колесами тролейбуса допитували експерта. Справа стосовно двох працівників КП «Електроавтотранс»: громадянина К., який обвинувачується у порушенні правил безпеки руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 статті 286 КК України) та відносно громадянки Н., яка обвинувачується у службовому підробленні (ч. 1 статті 366 КК України); а також стосовно співробітника Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради громадянина Щ., який обвинувачується у порушенні правил, норм і стандартів, що стосується убезпечення дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілому (статті 288 КК України).
Наступне судове засідання відбудеться 01 квітня 2020 року о 15 год. 30 хв.
Головуючий суддя Капкін Олександр Борисович.
Пошук в ЄДРСР судових рішень по вказаному провадженню можна здійснити за номером 591/5073/16-к
 

d324co

Well-Known Member
" можем повторить " ????

У Сумах дівчина, виходячи з тролейбуса, упала під колеса
10:32 / 15 января 2022

Сумчани ще пам’ятають страшну трагедію, коли шість років тому взимку дівчина загинула при виході з тролейбуса, потрапивши під його колеса. Здавалося б, такі моторошні події повинні змусити всіх уважніше й обережно поводитися поруч із транспортом.
Проте днями мало не сталося нещастя з молодою пасажиркою на Хімгородку. Тролейбус зупинився, потік людей кинувся з нього та в нього. У цей час дівчина, яка втупилася в екран телефону і в навушниках, упала, зробивши крок із салону. Усі довкола злякалися, допомогли пасажирці піднятися. Добре, що водій не рушив із місця, адже результат цього невдалого виходу міг би бути набагато сумнішим.
Дівчина обтрусила сніг і пішла своєю дорогою, навіть не вийнявши з вух навушники і не подякувавши своїм рятівникам
 

Билли Бонс

Well-Known Member
Дівчина обтрусила сніг і пішла своєю дорогою, навіть не вийнявши з вух навушники і не подякувавши своїм рятівникам
Хз,как такое и комментировать.Кроме как "да свершится воля Божья" ничего на ум не приходит.Подзаебали эти девочки с плеерами.И мальчики тоже.Кто за рулем- поймет
 

d324co

Well-Known Member
1 травня у Зарічному районному суді м. Суми оголосили вирок у справі , яка сталася у лютому 2016 року. Тоді на проспекті Михайла Лушпи навпроти ТРЦ "Лавина" під колесами тролейбуса загинула 17-річна студентка. Суд виніс рішення виправдати трьох обвинувачених у цій справі.

You must be registered for see images

Суддя Ірина Клімашевська зачитує вирок у справі смертельної аварії, 01.05.23. Фото: Суспільне Суми
Суддя Ірина Клімашевська зачитала вирок: "Визнати у зв'язку з недоведенням винуватості водія тролейбуса — невинуватим, працівника Управління капітального будівництва — невинуватим, начальницю служби руху КП "Електроавтотранс" — невинуватою, судові витрати віднести на рахунок держави, цивільний позов (900 тисяч гривень на користь потерпілих — родини загиблої дівчини) залишити без розгляду".

You must be registered for see images

Зліва — начальниця служби руху КП "Електроавтотранс", водій тролейбуса та працівник Управління капітального будівництва. Біля вікна адвокатка потерпілої Тетяна Шудренко та мати загиблої Ірина Коробець. Фото: Суспільне Суми
 
Зверху