Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту

ВПУ-11 і таємна кімната!

Нашим дослідникам нарешті вдалося знайти таємну кімнату ВПУ-11!

Два учні ВПУ-11 після місяців пошуків віднайшли стіну, яка дозволяє проникнути в таємну кімнату – місце, де виконуються бажання! Ми пропонуємо вам переглянути фоторепортаж, як відбулося відкриття порталу!

Існувала думка, що необхідно стрибнути в стіну з усмішкою на обличчі та під певним кутом… На жаль, це виявилося неправдою, тому перший учень постраждав. Другий вихованець зробив усе із точністю навпаки: він зарядився злістю від невдачі товариша, а також використав силу різних імен, щоб обманути стіну. І йому вдалося! Звичайно, ми не можемо сказати напевно, чи відповідає зображення таємної кімнати тому, що побачив учень насправді (бо у нас тільки власна версія розвитку подій через редактор Photoshop), але момент проходу через портал був успішно зафіксований!
 

Вкладення

  • 161.9 КБ Перегляди: 256
  • 157.5 КБ Перегляди: 250
  • 137 КБ Перегляди: 276
  • 174.3 КБ Перегляди: 231
  • 66.5 КБ Перегляди: 233
Майстриня ВПУ-11

Анастасія Ткаченко – гордість Сумського ВПУ будівництва та автотранспорту (ВПУ-11). Вона не тільки є головою самоврядування училища та людиною, яка цікавиться світом, вихованиця ВПУ-11 ще й має приховані таланти, про один із яких нам стало відомо. Безумовно, про це не варто мовчати, саме тому було організовано спеціальний майстер-клас, на якому Анастасія продемонтсрувала свої найкращі вміння.

Учениця говорить, що вперше побачила виріб із бісеру у своєї подруги. Сталося це майже 8 років тому. Саме тоді майстриня стала відвідувати гурток “Намистинка”, де отримала основу своїх знань. “Думала, що буде складно. Спочатку, звісно, дуже нервувала, коли не виходило, але навчилась“. І справді навчилась! У цьому ви можете переконатись, переглянувши роботи нашої вихованиці.

Ми вдячні Анастасії Ткаченко за бездоганний майстер-клас і бажаємо успіхів у всіх проявах життя!
 

Вкладення

Сумське ВПУ-11 відкрило фонтан!


Учням і працівникам Сумського ВПУ-11 випала змога відвідати місто фонтанів – Вінницю.
Спочатку ми відвідали столицю України – Київ. Майже цілий день гуляли по місту, були на майдані Незалежності, завітали до розважальних центрів, фірмового магазину «Roshen», музею «Київ у мініатюрі», каталися в метро. А вже під вечір електричкою відправилися до Вінниці.

Ми пробули в ній аж два дні: гуляли центром міста, побували в музеях М.Коцюбинського й Пирогова (та його склепі), у башті, присвяченій війні в Афганістані; були в розважальному парку, де любителі екстриму змогли покататися на екстремальних каруселях, ходили до різних кафе та піцерій.

Звісно, головною метою подорожі було відкриття фонтанів. Мабуть, це було найзахопленіше дійство усієї поїздки, адже красу водної стихії не можна передати, це потрібно бачити в живу. На відкритті були присутні деякі зірки (наприклад, Тоня Матвієнко) та дружина президента України пані Порошенко.

До Сум ми поверталися через Київ, де й відвідали найбільший акваріум в Україні. Усі добре розуміли, що наша казкова подорож закінчується, але ніхто цього не хотів, адже від неї, я впевнена, всі отримали масу задоволення, екстриму та нових знайомств.

Автор – Ткаченко Анастасія, учениця Сумського ВПУ-11
 

Вкладення

Прямуємо до коледжу!

Сумське ВПУ будівництва та автотранспорту продовжує торувати шлях до коледжу з посиленою фізичною та військовою підготовкою. Заступник міського голови Степан Пак і військовий комісар Сумського об’єднаного міського військового комісаріату Олександр Сергєєв відвідали ВПУ-11 та ознайомилися з програмою «Молодий воїн».

Гості відвідали музей АТО, активну участь у створенні якого взяли волонтери, переглянули наявну матеріальну базу та ознайомились із перспективами розвитку навчального закладу.

Відеоролики про день здоров’я, який традиційно проводиться в Сумському ВПУ-11 восени, та профорієнтацію, що робить акцент на вихованні спеціалістів, які розуміють значення слова «патріотизм», викликали схвальні відгуки від Степана Пака та Олександра Сергєєва.

Також гості переглянули місце, що зовсім скоро може стати навчальним тиром. А це ще один важливий крок на шляху до становлення коледжу з посиленою військовою та фізичною підготовкою.
 

Вкладення

Налагоджуємо зв’язки!


Учні Сумського ВПУ будівництва та автотранспорту (ВПУ-11) відвідали Київський національний університет культури та мистецтв.

Співпраця між навчальними закладами – запорука успішної кар’єри молодого покоління. Дуже зручно, якщо є можливість плавно переходити з одного місця на інше, отримуючи нові знання, досвід і перспективи.

Візит до Києва ознаменувався для учнів ВПУ-11 відвідинами Києво-Печерської лаври, ряду визначних пам’ятних місць і Київського національного університету культури та мистецтв. Духовні місця допомогли краще сконцентруватися на особливостях ВНЗ і тих можливостях, які відкриваються перед абітурієнтами.

Сумське ВПУ-11 продовжує роботу з пошуку найкращого для своїх випускників, розвиваючи як українські, так і європейські напрямки. Ми щиро вдячні за організацію поїздки! Віримо у довготривалу та корисну співпрацю!
 

Вкладення

Зверху