ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member


Впродовж минулої доби злочинці 35 разів порушили умови припинення вогню у зоні проведення АТО. З 18-ї години до опівночі бойовики 13 разів застосовували зброю.
Про це .
Зокрема, по наших позиціях у Широкиному ворог прицільно вдарив із великокаліберних кулеметів та гранатометів.
На ділянці лінії розмежування «Донецьк - Горлівка» бандити зі стрілецької зброї, зокрема ворожий снайпер, обстріляли один із наших опорних пунктів східніше н.п. Новоселівка. Згодом неподалік селища Новоселівка-2 невелика група бойовиків спробували перевірити пильність та надійність оборони українських захисників. Бандити були вчасно виявлені, в результаті півгодинного бою противник відступив. Серед нападників можливі втрати.
Окрім того, проросійські бандформування ввечері кілька разів відкривали неприцільний вогонь зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів біля Пісків, Адіївки, Новгородського та Троїцького.
Після опівночі не зафіксовано жодного випадку порушення російсько-терористичними військами режиму «повної тиші».
 

Loner

Well-Known Member


Українські підземні сховища газу заповнені на 46,60%. Найбільший обсяг газу зберігається в Більче-Волицько-Угерському сховищі.
Про це з посиланням на дані асоціації Європейських операторів підземних газових сховищ (GSE).
Так, станом на 26 грудня обсяг газу в ПСГ становить 14,421 млрд куб. м.
Найбільший обсяг газу зберігається в Більче-Волицько-Угерському сховищі - 7,218 млрд куб. м газу (ПСГ заповнено на 42,34%).

You must be registered for see images
 

Loner

Well-Known Member


Бойовика терористичної організації «ДНР» затримала Служба безпеки України під час перетину контрольного пункту «Зайцеве» на Донеччині.
Про це повідомляє .
«З листопада 2014 року зловмисник перебував у складі незаконних збройних формувань в якості навідника гаубичного дивізіону Д-30 та водія-механіка й навідника самохідної установки «Гвоздика». Брав участь у бойових діях проти українських підрозділів, захоплював будівлі, охороняв блокпости бойовиків, у складі так званих «груп швидкого реагування» виїжджав перевіряти інформацію про переміщення Збройних сил України», - йдеться у повідомленні.
Відкрито кримінальне провадження за ст. 258-3 (створення терористичної групи або участь у ній) Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії.
 

Loner

Well-Known Member


У Слов’янську Служба безпеки України затримала одного з ватажків терористів, який у 2014 році захоплював місто.
Про це прес-центр СБ України.
"Активний учасник терористичної організації "ДНР" у квітні минулого року у складі першої озброєної групи російських найманців та місцевого криміналітету штурмував Слов’янський міськвідділ міліції та інші будівлі органів влади", - йдеться у повідомленні.
Впродовж квітня - липня керував бандитами, які чинили злочини у місті.
Після звільнення Слов’янська від терористів разом з незаконними збройними угрупованнями бойовиків Гіркіна та Пономарьова втік до Донецька.
Нещодавно зловмисник таємно повернувся до міста, переховувався від правоохоронців, проте був затриманий співробітниками Управління СБ України в Донецькій області.
 

Loner

Well-Known Member




Народний депутат, лідер «Правого сектора» Дмитро Ярош оголосив про вихід із ПС і створення нового руху.
Про це він написав на сайті .
«Я вважаю, що станом на сьогодні ПС як революційна структура виконав свою місію, і виконав її по повній… Я разом зі моєю командою виходжу з Національно-визвольного руху «Правий сектор». Ми ініціюємо створення нового громадсько-політичного руху, установчий з'їзд якого планується на лютий. Працюємо зараз над його розбудовою, концепцією діяльності, програмовими засадами», - пише він.
Як наголошує Ярош, він із командою, як і раніше, не відмовляються від революційного шляху, «але категорично заперечуємо псевдореволюційну діяльність, яка загрожує існуванню держави Україна і плямує репутацію патріотів».
Що стосується Добровольчого Українського корпусу, який захищав Піски, аеропорт, Широкине, Савур-могилу, створив медичний батальйон Госпітальєри, бійці якого врятували тисячі життів, то, як зазначає нардеп, «він має рости і розвиватися далі, перейти на якісно новий рівень. Тому 5-й і 8-й батальйони ДУК і медичний батальйон "Госпітальєри" реорганізовуються у Добровольчу Українську армію. Вона буде однією зі структур створюваного нами нового руху»
 

Loner

Well-Known Member
Дочка встречает папу с войны.
You must be registered for see images
 
Зверху