Война...

Firefly

Оптимист
Москаль: "айдарівці" захопили хлібозавод, а Генштаб не реагує

Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль заявляє, що бійці батальйону "Айдар" захопили у селі Петрівка ТОВ "УкрВереск", яке є основним хлібовиробником у Станично-Луганському районі.

Він закликає Генштаб Збройних сил України та Міністерство оборони вжити рішучі заходи для розблокування цього підприємства, повідомляється на

"Підприємство, яке є основним хлібовиробником у районі, захопили озброєні військовослужбовці батальйону "Айдар", котрі встановили тут свої правила й почали необґрунтовано піднімати ціну на хліб, що викликає соціальну напругу й нарікання на дії влади серед місцевого населення", - заявляє Москаль.

"При цьому військові "Айдару" не дозволяють іншим виробникам завозити хліб у Станично-Луганський район і зовсім не платять за енергоносії (заборгованість підприємства по газу зараз складає 700 тисяч гривень, а за електроенергію – 150 тисяч гривень)", - додає голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Москаль наголошує, що бійці привласнили готівку підприємства (280 тисяч гривень) та матеріали для виготовлення хліба на суму 740 тисяч гривень.

За даними Москаля, після захоплення підприємства випічка хліба впала на 50%, а частину обладнання вже почали розбирати на металобрухт.



"Генштаб Збройних сил України на наші попередні звернення підтвердив факт захоплення підприємства "УкрВереск" батальйоном "Айдар", але жодних дій для його звільнення не вжив. Незважаючи на те, що в Збройних силах України є Служба військового правопорядку, вона навіть не представлена в Луганській області", - йдеться у повідомленні.

Військово-цивільна адміністрація вважає, що військовослужбовці мають захищати територіальну цілісність України, а не "робити бізнес на хлібі, відкрито грабуючи область, яка й так потерпає від військових дій і поганої економічної ситуації".

"Злочинці, які у військовій формі й зі зброєю захоплюють підприємства, мають сидіти за ґратами", - заявляє Москаль.

 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор


You must be registered for see images



… 21 января… Боевики уже в новом терминале Донецкого аэропорта. Пленных киборгов построили в одну шеренгу. Начали выяснять, кто пулеметчик. Ребята попытались отшутиться, мол, все пулеметчики под завалами. Тогда принялись избивать. Зверски жестоко. По очереди, как было принято у фашистов в Великую Отечественную. Из строя добровольно вышел боец…
Когда на земле лежало уже бездыханное тело, избивать прекратили. Кто-то из боевиков сказал, что нужно-бы доктора. На что Моторола достал пистолет и со словами «сейчас я его вылечу» хладнокровно дважды выстрелил…
Так погиб пулеметчик 90-го отдельного аэромобильного батальона с позывным «Натрий»…
Так погиб настоящий патриот, просто хороший парень, Игорь Брановецкий.

В скорбный путь проводили солдата
Апрельским, весенним, солнечным днем
Небесная славная кибербригада
Пополнилась новым кибербойцом

Ты воином был, и верным был другом
Для таких честь и доблесть - святые слова
С миром спи, Игорь, земля тебе пухом
Будет помнить твой подвиг родная страна

Будет лучшей наградой ушедшим героям
Если в славной, мирной, свободной стране
Лишь только по книгам, фильмам, рассказам
Их дети и внуки будут знать о войне

Сегодня, спустя более двух месяцев, Игорь, наконец, обрел покой на Берковецком кладбище в столице.
Вечная память герою!
Слава Украине!



You must be registered for see images
 

lelja

Well-Known Member
Волонтери Дніпропетровська - Слава Україні!

Наши будни.

Alsu;29839216 сказав(ла):
Сегодня взяла и близко-близко рассмотрела пакетик Кулинарных "смаколыков" (обычно всегда не хватало времени.... быстро приехали, по коробкам раскидали.....), а тут выдалась такая возможность....
You must be registered for see images

You must be registered for see images

Я там рассмотрела и яблочки сушенные и бананчики, и апельсинчики, орешки грецкие, пастилу какую-то (видимо что-то фруктовое высушено), печеньки "Патриотические" для поднятия духа (а ведь это кто-то красил и наносил на печеньки цвета нашего флага!).... не знаю, там еще много каких-то разноцветных кубиков, видимо сухих фруктов.....

Я просто в одном пакетике увидела целую Украину!
Ведь каждый ингредиент сушил и изготавливал отдельный человек! А на каждый ингредиент кидали деньги еще другие люди..... плюс, кто-то перевозил, собирал, кто-то упаковывал, кто-то организовывал!!!!
Ну, как нас можно победить??? И это только один пакетик "Смаколыков".... А сети, а носочки, а трусики и балаклавы, a печки-буржуйки ...........
Это даже не возможно себе представить какое количество людей задействовано в этих процессах!!!!!

Низкий поклон Вам Люди!!! Дай, Бог, всем крепкого здоровья и семейного счастья!!!
Все у нас будет ХОРОШО!!!
 

arnisumy

Well-Known Member
5-я танковая бригда ВС РФ в боях за Дебальцево
Запись подготовлена в дополнение к уже опубликованным материалам, доказывающим участие в боевых действиях на Донбассе подразделений 5-й отдельной танковой бригады ВС РФ (Улан-Удэ, военная часть № 46108):
- ;
- ;
- ;
- .

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

You must be registered for see images

само расследование и фото по ссылке (все не вмещается):
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Не буду сюди текст тягнути, великі статті. Даю так посилання:



 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор


07.04.2015 | 09:38


You must be registered for see images


Согласно данным перехвата донесений, которые публиковал блоггер Олег Ярчук, под Новоазовском, а точнее в прибрежном поселке Седово, неизвестная диверсионная группа атаковала подразделение разведки ВС РФ, передает Joinfo.ua.

Согласно данным, как минимум трое бойцов ВС РФ были уничтожены.

Так же Ярчук опубликовал и данные о , база которых так же атакована неизвестными диверсантами.

You must be registered for see images
 

goool

Well-Known Member
Из России прибыла очередная партия военной техники для боевиков - ДонОГА 7 апреля в 20:15 В Украину вошли колонны российских танков, БТР, БМД и "КамАЗов" с личным составом Техника прошла через КПП "Изварино" и КПП "Дмитровка" 3-6 апреля из России на оккупированную территорию прибыло 3 больших колонны военной техники. Об этом сообщил заместитель командующего АТО полковник Валентин Федичев, цитирует его пресс-служба Донецкой ОГА. Согласно информации, через КПП "Изварино" в направлении на Луганск отправилось 12 танков Т-72, через КПП "Дмитровка" - 10 БТР и 10 БМД, снова же через Дмитровку в направлении на Степановку (Шахтерский район) - 20 БМД и 25 грузовых автомобилей "КамАЗ" с личным составом. Кроме того, по словам Федичева, в Луганск на территорию бывшей воинской части 3035 прибыло 15 топливозаправщиков, а также 3 САУ "Гвоздика". Читайте также: Оккупированный Донецк, съемка с беспилотника: нетронутая Донбасс-Арена и скопление военной техники "Мы знаем о движении колонны российской военной техники в количестве до 20 танков Т-72 и 30 грузовых автомобилей "КамАЗ" в направление к Острой Могиле (улица Оборонная). Сообщили нам и о перемещении из Луганска в Алчевск 12 танков Т-72Б, 2 БМП-2, 4 БТР-80 и 2 топливозаправщиков", - сообщил он.
Больше читайте здесь:
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

+

06 квітня, 2015
Громадська спілка «Слава Україні» заявляє про свою розробку спеціального костюма-«невидимки» для бійців АТО. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив голова цієї спілки Андрій Верлатий, презентуючи проекти допомоги військовим в АТО, напрацьовані спілкою за підтримки українських науковців. За словами Верлатого, костюм буде представленим найближчим часом широкій громадськості відразу після того, як експериментальний зразок пройде польові випробування. «Зараз цей костюм поїхав на передову. Ми провели лабораторні випробування – він їх повністю пройшов. Найближчим часом ми надамо громадськості результати лабораторних іспитів, сам костюм і випробування його в польових умовах. Людина сьогодні вночі вже вийде в ньому і пройде кілька блокпостів, сфотографується на фоні Горлівки і повернеться додому… Я думаю, протягом тижня триватимуть випробування. Планую, що в середу, після Великодня, цей костюм буде представлено разом з людиною, яка в ньому пройде блокпости», – запевнив голова спілки «Слава Україні».

За його словами, цей костюм-«невидимка» набагато кращий за існуючі аналоги, які виробляються в Сполучених Штатах, Німеччині і Росії. «Росія робить такий костюм з імпортної тканини, ми ж тканину виготовляємо тут, в Україні, зовсім не використовуючи імпортних складників», – заявив Верлатий. Він запевняє, що створена для костюма тканина не помітна для засобів спостереження – ні космічних, ні наземних. «Якщо навіть техніку накрити цією тканиною, супутник не покаже, що тут є техніка – він бачитиме чисте поле», – сказав Верлатий. Він додав, що спілка планує запустити костюми-«невидимки» в «широку серію» спочатку за рахунок волонтерських коштів. «Ми цей костюм почнемо шити тут, в Україні. І давати його нашим розвідникам, які служать в усіх діючих об’єднаннях української армії», – розповів Верлатий про плани, додавши, що наразі про розробку вже поінформовано Міністерство оборони.

Крім того, голова Київської самооборони, яка входить до спілки «Слава Україні», Володимир Давидюк повідомив про розробку агрегату з очистки води, який живиться від звичайного акумулятора і може очищати 50 літрів води на годину. «Установка бере будь-яку воду, з будь-якої калюжі очищує… Пропустивши воду через цю установку, вода стає придатною для пиття навіть без кип’ятіння. Ці установки зараз стоять вже в трьох батальйонах на експлуатації і люди вдячні нам», – розповів він. Також Давидюк повідомив про розробку ще одного очисного механізму, який зараз випробовується. Це прилад, за його поясненням, зручний для розвідників і являє собою трубку, що нагадує звичайний олівець, що також забезпечує очистку води, яка взята навіть з калюжі. «Зараз вона буде сертифікована і після цього представлена для ЗМІ та громадськості», – сказав він.

За словами голови спілки, зусилля організації і надалі будуть спрямовуватись на нові розробки для української армії. «Але це повинна буди державна програма. Ми самі не витягнемо як волонтери. Хоч ми й робимо все що можемо, але держава має допомагати в серійному виробництві розробок», – додав Давидюк. Верлатий наголосив, що мета створення спілки «Слава Україні», до якої наразі входить 10 громадських організацій, – це, в першу чергу, можливість допомоги діючій владі і сприяти в покращенні ситуації з обороною держави.

Він повідомив, що серед інших напрямків роботи спілки – надання допомоги всім учасникам АТО, які звертатимуться на телефони їхньої

«гарячої лінії»: 044-594-55-77 та 044-247-42-92.

Допомога надаватиметься з юридичних питань, медичних та соціальних.



Крім того, за інформацією Верлатого, в рамках проекту організовано підготовку бійців у вишкільних центрам. Так, лише в одному Центрі вишкілу, що в Київські області, за його словами, підготовлено вже понад 1 тис. вояків. Серед інших запланованих заходів на цей рік – організація оздоровлення за кордоном дітей учасників АТО, дітей з сімей загиблих в АТО та дітей з сімей, що вимушені були через бойові дії залишити свої домівки на сході держави.

Як зазначив Верлатий, ця програма стала можливою завдяки підтримки Світового Конгресу Українців та угорських доброчинців. «Спілка не є черговим партійно-олігархічним проектом. Це дійсно відкрита спілка патріотично налаштованих громадян, які поставили собі за мету захищати кордони нашої держави, боротися з корупцією і захищати цей народ», – запевнив Верлатий.


===========
За ще відео.
 
Останнє редагування:
Зверху