Информационная война

rfvgy

Ukrainian
1) Самим не брехать, а говорить только правду
You must be registered for see images


2) Сделать грамотную передачу, в которой регулярно разоблачать российские фейки
Створено сайт : Стоп-фейк , але вата завжди повертається до пункту першого .
 

arnisumy

Well-Known Member
Канал «Россия 1» показав псевдопотерпілу з обстріляного автобусу під Волновахою
15 січня 2015
У новинах російського телеканалу «Россия 1» вийшов сюжет про нібито потерпілу внаслідок обстрілу пасажирського автобусу під Волновахою 13 січня.
Про це повідомляє .
You must be registered for see medias
У матеріалі, який вийшов 14 січня, показано жінку з перев’язаною рукою та головою, яка показує паспорт на ім’я Сніжани Карпеки. Однак у внаслідок обстрілу людини з таким прізвищем немає.

Жінка розповіла журналістам, що не чула обстрілу, а лише різкий вибух, а це нібито може свідчити про вибух міни. Водночас обстріл автобусу з системи залпового вогню в спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ.

Про нібито вибух міни журналістам каналу «Россия 1», також, розповіли одразу декілька представників бойовиків. Однак територію, де трапилася трагедія контролюють українські війська. А отже бойовики не могли його оглянути. Водночас заяви представників українських військ у сюжеті немає.
 

goool

Well-Known Member
толсто:rofl:

Судя по дебильному выражению рожи он не русский а укроп!! Его специально послали на "" подвиг "" во имя фашизма!! Не мог русский солдат убить семью -этим занимаются только укропы!!
 

arnisumy

Well-Known Member
глянул профиль той бабульки:tmi: пздц...
хутен-настояшчиймужиг/славяне/блокировка запрещенных сайтов/армянская народная республика... при этом существо обитает в Анталии:tmi:
и я понял, вот оно - настоящий гузькаймир и скрепы:rofl:
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
You must be registered for see medias
 
Зверху