Брижатий - проректор

nazar_ukr

Member
У вас там, у політесі, з'явився новий проректор, колишній педіковський фізкультурник Брижатий. У 2004 році він зарекомендував себе як великий прихильник об'єднання вузів і як ще більший, як на ті часи, кучміст-антиющенківець. Щоб це означало? Васильєв просто стягує в одну купу близьких йому по духу, а чи може регіонали послали, щоб потрібний результат на виборах 2012 року забезпечив?
 

YUPI

Подполье
Модератор
Студентов голосовать никто не заставляет... Во всем подвох ищите.
А может он отличный специалист..?
 

Z3RG

Забанен
YUPI, бугагашенька... если б ты в момент Оранжевой не в школу ходил, а в институте учился, ты б не говорил такого )
 

Skel

42
YUPI, бугагашенька... если б ты в момент Оранжевой не в школу ходил, а в институте учился, ты б не говорил такого )
я учился в то время в политехе, меня никто голосовать ни за кого не заставлял, да давление было но заставлять - не заставляли
 

nazar_ukr

Member
Якщо все ж таки повернутися до питання майбутніх парламентських виборів, то ми не знаємо який рівень фальсифікацій і який рівень жорсткості при проведенні цих фальсифікацій дозволить собі партія регіонів. Можемо лише сказати, що вони повинні бути достатніми для збереження партією регіонів влади над Україною.
Що ж до Брижатого, то це така людина, яка крім всього іншого ще й здатна виконувати "брудну" роботу. Те що, виконуючи вказівки регіоналів, для збереження свого іміджу не може дозволити собі Васильєв, те зробить Брижатий. Що він власне вже не раз доводив. Один приклад. Ще коли Ющенко був лише кандидатом у президенти і коли він відвідав з агітаційною метою Суми, то саме Брижатий організував під час величезного мітингу обкидання яйцями майбутнього президента. Для виконання цієї провокації у його розпорядженні була група студентів фізкультурного факультету, так званих "соколів".
 

YUPI

Подполье
Модератор
Некоторые просто сильно серьезно воспринимают все. Помню вроде прививки обязали делать в политехе. Грозились до сессии не допустить. Все побежали в медпункт. Я вроде как здоровый человек мне оно нафиг не нада, не пошол. На сессии никто и не вспомнил.

Че хочу сказать то... Народ у нас глупый всего боятся, вот эти шакалы и ганяют баранов по лугам.

Студент должен учится и ничего более.
 

nazar_ukr

Member
Я не думаю, що в політесі Брижатого вже хтось боїться. Просто там з'явилася людина, яка реально може робити брудні справи. Про багатьох ми лише думаємо, що вони здатні на бруд. Насправді більшість із них - ні. А ось Брижатий здатен. Ну, а в таких людях є потреба у будь-якої влади. Для тих, хто рулить образ чистенького ще відіграє якусь роль. Ось і наймають брижатих.
 

Пух

كنت بلهاء
Модератор
И как они будут заставлять голосовать? Как проверять будут? Так страшно стало :D
 
Зверху