Оппозиция?

Vasya_T

New Member
УДАР, Кличко

На третій день після парламентських канікул депутати, проявили свій намір попрацювати, проголосувавши за проведення перевиборів у п’яти «проблемних» округах. Згідно з проголосованим законопроектом «Про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223», перевибори відбудуться 15 грудня 2013 року. Таким чином, буде виконана одна з вимог Євросоюзу, які Україна повинна реалізувати до саміту в Вільнюсі, де планується підписання Договору про асоціацію з Європейським союзом.
Крім зовнішньополітичних факторів, перевибори мають вплинути і на внутрішньо політичні процеси. Примарна перемога в округах буде сприяти укріпленню іміджу опозиції, але стратегічних перемог їй не принесе. Фракції «Батьківщина», «Удар» та «Свобода» нараховують в парламенті 170 мандатів і п’ять додаткових не змінять розстановку сил. Але ці перевибори в черговий раз можуть стати для опозиції своєрідним екзаменом для перевірки їх єдності, підготовку до якого не всі члени т.зв. «опозиційного консорціуму» розпочали з чесних кроків.
Відома форма т.зв. «партизанського загону» з трьох опозиційних лідерів Арсенія Яценюка, Олега Тягнибока та Віталія Кличка, як в приказці так і вжитті виявилася із зрадником.
Офіційно опозиція вирішила, що на вибори в грудні підуть єдині кандидати, які підтримуватимуться всіма опозиційними партіями. Але, лідер «УДАРу» не звик програвати і в цей раз не хоче здаватись. Незважаючи на домовленості в опозиції про підтримку Юрія Левченка, як єдиного кандидата на 223 столичному окрузі, Кличко провів перемовини з Петром Порошенком та Юрієм Луценком та дав вказівку представникам «УДАРу» про пошук своїх кандидатів, які зможуть перемогти підтримуваного «Батьківщиною» і «Свободівцями».
Така позиція Кличка в черговий раз свідчить, що в українській опозиції діють два конкуруючих фронта, кожен з яких хоче самостійно вирішувати свої питання і ніколи не буду «ділитися» з іншими.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оппозиция?



Правильно - зачем стране бюджет?
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оппозиция?

Кужель зачем выпускают в эфир? Она же уже не при памяти, она плетет невесть что, она врет и заговаривается. Отпустите ее на пенсию уже, это же просто стыдно - так издеваться над человеком.

Без шуток и злобы какой-то, без негатива - это ведь посмешище какое-то уже, нельзя так, не по-христиански это.
 

Vic_51

Миссионер
Мы должны объявить общенациональную забастовку. И 13 февраля в 13.00 на час выйти на улицу с флагами Украины - Кличко

Позже пресс-служба партии УДАР объявила о новой дате забастовки – «ориентировочно 20 февраля»

Еще 30 ноября лидер ВО «Батькивщина» Арсений Яценюк заявил, о формировании штаба национального сопротивления и начале подготовке к общенациональной забастовке.

«С сегодняшнего дня на Майдане Незалежности в Киеве начинается общенациональная забастовка», - провозгласил 1 декабря со сцены на главной площади столицы лидер ВО «Батькивщины» Олег Тягнибок.

30 декабря Арсений Яценюк сообщил о начале 24 января Всеукраинской забастовки в случае невыполнения требований Евромайдана.

Позже всех в «забастовочную» тему включился Виталий Кличко ... Впервые разговор о забастовке он начал еще 6 января, анонсировав «предупредительную забастовку, которая продлится от нескольких минут до часу».

12 января на очередном «народном вече» Виталий Кличко сообщил о подготовке Всеукраинской забастовки

17 января он пообещал лично поехать по регионам и «и поднимать людей» на забастовку.

22 января лидер УДАРа объявил предупредительную забастовку.

председатель забастовочного комитета Украины Михаил Волынец еще 3 февраля сообщил, о начале общенациональной предупредительной забастовки, которая, правда, намечена на 25 февраля, в то время, как оппозиционные партии призывают бастовать 13.
Стабильность налицо
You must be registered for see images attach
 
Зверху