Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Оффтопики.

Или ты не веришь педагогам-профессорам, которые его там рекламируют?
В світлі останніх нововведень вірити слід лише проФФесорам, бо просто професори вже не котють, пардон, не канають. Пон'яв?

Поживём - увидим. Главное, шо он не оранжевый. По мне - так лучше пусть будет весь серый, чем оранжевый
Так в тому ж і проблема, що він не сірий, а "голубой". Дивися, діду! Вже давно за тобою спостерігаю, не подобається це мені. Ось таких підтримуєш (під такими специфічними кольорами), ще й слова до чоловіків вживаєш на кшталт "дорогенький", "солоденький", а з жінками навпаки конфліктуєш... Я розумію, йдемо в Європу, тобто йшли, з її специфічними парадами, статтю з кодексу прибрали... Але ментальність в народу залишилася консервативною, не люблять у нас цього :mrgreen:. Не всі могли коментарі твого онука прочитати, не всі знають, чим викликаний твій стан - запросто можуть за задні ноги підвісити. Пон'яв?
 
Останнє редагування:
Омг.Говенделилики і тут засвітилися.У мене під балконом скандують пісеньки про нахрапова.Вам вже час мабуть оформлюватись ніби рух я рабовласник відхожу кожного а кого не відхожу того доцураемось.
 

Stein

Well-Known Member
Відповідь: Оффтопики.

Ацтавіть!!! Корчинський не говорив про підробляння, він говорив про 100%-ву зайнятість в даних галузях.
Я молитимусь за прощення моїх гріхів.

Доречи, а підробляєте чим: грабуванням чи жебрацтвом?
Усім потрошку. ;)

Тепер не знаю, що Вам і сказати. Якщо судити, що споконвіку всі в роду були хрещеними (завезли нам таку традицію в 988 році ), то виходить, що так. А якщо судити, що живу я не з грабування та не з жебрацтва, то виходить, що ні.
Значить ні. Тоді виникає питання: а може шановний пан таки був правий? Ви часом не з юдеїв-вихрестів? Бо так, як ви говорите про християнство - не належить говорити навіть просто хрещеному і не досить віруючому.
 

Nahrapov

Буржуй и учёный
Нормально. Спасибо. Я тут на форуме нашёл блудного внука, у меня появился песональный лечащий врач. Меня тут стали толкать на мэра. А теперь ещё и первая любовница появилась. Придётся раскошелиться на бесплатные колготки... Нормально.
 

mangust

патріот
Відповідь: Оффтопики.

Zenith, ви колись писали,що являєтесь держслужбовцем,а тут про якісь податки
Знаете мадам, я плочу налогов в шестеро больше чем ваш единник, и при этом моя оранизация отплачивает за меня процентов шесдесят еще сверху, так что кто тут больше налогов дает государству - вопрос риторический;)
Ви,якщо брешете,то повертайтесь і перечитуйте що сп'яну раніше написали,щоб не ставити себе в ідіотське становище.
 

Zenith

Хронограф
Re: Відповідь: Оффтопики.

Zenith, ви колись писали,що являєтесь держслужбовцем,а тут про якісь податки
Ви,якщо брешете,то повертайтесь і перечитуйте що сп'яну раніше написали,щоб не ставити себе в ідіотське становище.
Это вы идиот! Я не чиновник а бюджетник и плачу налоги! Не надо тут струю пускать!
 
Зверху