Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Оффтопики.

Вот видишь, какой я "дідусь"! Ну разве будет человек в возрасте 90 лет ещё и "підглядати"?
Нічого не зрозумів!!! Что сіє означаєт?
Ти не дідусь і тобі не 90 років? Але ж ні, бо ось ти не двозначно розказав про свій вік. Ти не підглядаєш за дівчатами, коли вони приміряють куплені в тебе колготки? Так ось ти сам в цьому ганебному вчинку зізнався. Я розумію: роки, хронічні хвороби (Паркінсона і Альцгеймера), роздвоєння особи (то буржуй, то комуніст) чи що там ще на старості приходить до людини. Але ж так теж не можна забувати все слідом. Ти краще записуй, що ти сказав раніше. А то дискредитуєш всіх разом - і комуністів і буржуїв.
Тепер щодо твоєї дружини. Ти казав, що , тобто молодша за тебе більше ніж в три рази... Як мерзотно... Навіщо ти скалічів життя молодій жінці. Тут мені нещодавно в кіоску компартії продали дуже цікаву світлину. Сказали, що то весільний портрет містера Нахрапова, виклав за нього немалу суму...
You must be registered for see images

Невже це нормально? Без сліз неможливо дивитися.!!!
Ось таке повідомлення написав для тебе, аж тут з'ясувалося, що ти псуєш життя не лише тій молодій жінці, а ще й рідному онуку... Тому з тобою розмова закінчена, побалакаю з ним....
 

Вкладення

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Оффтопики.

Товарыщи форумчани!
Я, как самый молодой з симейства Нахраповых - Нахрапов-младший (або як миня ласкаво называе дед - "джуниор")
Приємно було познайомитися.

- имею до вас прохання нэ судыть строго мого деда - Полиграфа Полиграфыча Нахрапова, бо вин уже давно, як говорят, нэсповна розуму. Хоть сам по собе мой дедуган не такый вже и паганый, як можэ кому здаецца ....
Дед мой ниякый не буржуй, а самый шо ни есть закорэнелый комуняка и бывший трэклятый партноменхалтурщик. Як и почему у него там в мозгу шось сдвинулось нэ туди, шо он возомнил себя буржуем-колготочныком, никто из псыхиатров сказать до сых пир не можэ. Можэ, кажуть, маразм, а можэ, кажуть, "шизо..." (зараз нэ помню, "...хрения" чы якось так). З тых пор он под прыстальным надзором медыцыны - то на стационаре в палате №6, то дома амбулаторно. И як выдно, результатов лечения - пока "ноль".
Так а я давно його розкусив, тобто майже розкусив. Побачив, що за повідомленнями капосного буржуя прихована душа щирого комуніста зі стажем. Але про ось такі специфічні причини не міг навіть і уявити...

Ему действительно вже за 90. Усю свою сознательную жизть дед чесно отдав делу КПСС, полвека сражался супротив буржуазии на ныве идэологического фронта. И (як сам прызнавався) будучи инструктором обкома партии, вправлял мозгы нызовым парторгам. За это деду и всей его семье полагался пайок з дэфицитнымы продуктами + куча прывилегий, шо простым смертным тода и не снилось. Про цэ всэ я узнавал в детстве от него самого, колы в него заканчивалась рэмисия и починалось обострение, то вин про все це розказував, точнёхонько так як вин сийчас гонит всим вам тут про колготкы, про палаткы и про наймытов.

Запал в мою памьять ыпизод з раннего детства: було якраз у него обострение и дедуля розказував як з товарищем Дзэржинским и товарищем Троцким оны шашками рубалы в капусту якусь там "буржуазную мразь". Колы дед про це розказував, то стояв напротив зэркала и сжавши кулаки вымовлял: "А мы их гадов давили-давили...давили-давили...давили-давили". Хто такие товарищи Троцкий и Дзэржинский, я тода конешно нэ знав. Но зато я вже тода умел щчитать и сам допетрав шо дед трохы прыбрэхав, бо з его слов выходыло шо он уже родывся з шашкою.
Ище помню з его расказов, шо якобы он з своими товаришами по партии потопили дэсь в Атлантике якыйто здоровенный корабль с огромным количеством буржуев на борту. Со слов деда, айсбэрг навстречу тому буржуйскому кораблю двигали, вроде бы, вручну. Всэ, казав, получилось так удачно, шо нихто ничего нэ заподозрил.
Розказував ещё дед про то, шо в 60-х годах он по заданию партии завалил какогото самого главного американского буржуина якогось там Кэнэдю. Кэнэдя, з слов деда, ехал в машине бэз крыши, а дед затаился на пятом этаже дома. И когда Кэнэдя проезжал мимо дедовых окон, дед его снял из своего пневмата с трех выстрелов прямо в глаз, як белку.
Пригадую, ще в дитинстві читав про таке. Але в книжці тій ще писали, що той мужній та хоробрий комуніст в грудні 1941 року подавав японським пілотам сигнали (махав власними червоними трусєлями над головою), наводив їх так на ціль, і ті відмінно виконали бомбоскидування - в результаті був потоплений цілий тихоокеанський флот клятих буржуїв-американців. А незадовго перед цим він суворо покарав клятого відступника від лінії партії Лейбу Бронштейна та трішечки зачесав його кригорубом (а всю провину списав на Рауля Меркадера). Багато ще він чого наробив, все зараз і не згадаю. Пам'ятаю лише, що "дємбєльскім акордом" в нього був збитий американський (буржуйський) космічний корабель "Челенжер".

Мени кажецца шо ота "шиза" пробила деда изза его хронической дыпресии. А дыпресия у нього началась коли грянула пэрэстройка и почалось кооперативное движение. Дед и два его друга-обкомовца втихаря пэрэпрофилировали государствену чулочноносочну фабрику в свой собственый кооператив и вознамэрились, вопрэки Марксу, качать бабло с трудового народа шо называецца "на пустом месте". У свого знакомого товарища из ЦК КПСС (шо к тому времени заделался банкиром-капиталистом) взяли нэвхрэненный крэдит на халяву. В 1991-ом писля розпада Союза эти два дедовых компанйона слиняли с узятым кредитом в Австралию, а дед остался с несколькими тонами советских никому ненужных синих чулков и розовых колготок. Дед после этого выпал на дэпрэсняк. Оте колготочулки пролежали на складах до 2007 года, бо дед про них из-за болезни мозга забыл.
Тепер зрозуміло, чому саме колготки так міцно засіли в його голові... :(

А я у том же роце взял крупный кредит в банке под залог нескольких тон дедовых колготок, бильшисть з которых була вжэ попорчена мышами, и слынял с кредитом куда нада. Прокэшене кредитнэ бабло я частично спустил у казино ще до того, як их Тыгрюля позакрывала, частично израсходовал на сибя, а частично оставил деду на личэние. Потому я щас временно и нахожусь у бегах.
Як там деда переклинило, шо он считает себя буржуем а когото - своими наймытами, а также за кым вин там пидглядуе по чужих палатках и кого кормэ килькою - у мэнэ и в голови не вкладуеця. Не судить его строго. Я скоро прыеду - сам з ним розберусь.
Та ніхто тут про нього і слова поганого не скаже, не переживайте. Хіба ми нелюди? Невже не розуміємо? Старість не в радість!
Щодо Ваших переховувань. Мабуть ми вчинимо так: складемо колективний лист, і всі форумчани, кому не байдужа доля Нахрапова-старшого (а таких тут переважна більшість) підпишуться під ним. В ньому листі попросимо Ющенка (поки він ще Президент) амністувати Вас, бо, мовляв, за дідусем доглядати більше нікому. Він, гадаю, погодиться, бо Ваш дідусь виявив себе самим затятим агітатором за "Земелю". А коли приїдете додому, Ви вже дуже діда не лайте. Він і так багато пережив за таке довге життя...

Дед!
Обращаюсь к тебе як к хоч и ограничено, но всэ ж таки - вминяемому. Харош вже тоби народ своими комуняцькими постами донимать. Яки колготки, яки палатки, яки наймыты, дедуля??!! Нэма в тэбэ ничого и никода нэ було. Ты галопередол пьеш чи ни? И за кым ты там по палаткам пасёшь? Ты шо опьять в стацыонар к Филипычу загреметь хочешь? Прыкращай это дело. Шо доктор говорил помниш? По три пылюли утром, днем и вэчэром. Запываеш все цэ какао з чаем и на боковую. И так сутки через двое. Если нэ спыться - почитай свои любыми ленинськи брошюры "Пролетарская революция и ренегат Каутский" або "Как нам реорганизовать РабКрИн". А як там почуваецца твой компартийный друг Джугашвили? Шось його на форуми нэ выдно. Дед, я скоро буду. Скоро срок давности по моему делу пройдет - и я пулей додому. Як поёцца: не пройдет и полгода. Прыеду - разговор буде с тобою сирьезный. ПОНЯЛ???
Невеличка порада... Коли галапередол в таблетках не допомагає, то можна у вену... Так ефект кращий. Коли не допоможе - є ще гарний народний рецепт: одрізати від побутового приладу електричний шнур, зняти ізоляцію з кінців. Нульовий провід дати в руки, а фазний - під язик. Але там побічні ефекти невеликі ... Вже коли зовсім не допомагає, то кажуть французький препарат "гільйотина", але там побічні ефекти вже дуже важкі. Сподіваюся, що до нього не дійде черга...
Одним словом вертайтеся додому, бо, самі бачите, справи з дідом вже виходять з під контролю...
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Оффтопики.

Фокс

Любви все возрасты покорны,
Её порывы благотворны.
Согласись.
"Нет!!! На это я пойтить не могу" (с). Коли тебе кохання покорило, то й закохуйся в свою однолітку, а не в праонуку.
Щодо викладеного: так це ти був на весіллі, чи не ти? Чи може мене твої колишні колеги-комуністи надурили?
І що ти можеш сказати на своє виправдання після такої рзгромної промови твого онука?
 
Останнє редагування:

Nahrapov

Буржуй и учёный
Фокс
І що ти можеш сказати на своє виправдання після такої рзгромної промови твого онука?
За меня говорит мой твёрдый навар, шо имею с колготок импортных дамских.
А за "онука" говорит то, шо он "в бегах", а фактически - СИДИТ, окаянный.
Завтра пойду в ЗАГС оформлять отречение от этого негодника. Говорят, достаточно подать заявление - и отрекают автоматически.
 
Останнє редагування:

Vlad_S

Скептик
А я то грешным делом думал, что Нахрапов бот, а он оказывается не бот, а вирус т.к. еще и размножается :)
 

skarabey

внук Нахрапова
Наконец-то донял я тебя, "онука" чортов!!! Ну теперь дело техники - найти тебя. Шарику я уже дал понюхать твой левый носок, который хранил в сундуке. Хоть в неволе ты зараз, но бабло я с тебя стребую, окаянный! А то, шо ты поместил меня в заведение, наплёл на меня всякую ересь, папрошу кого надо добавить тебе срок. Будешь сидеть столько, сколько добавил мне лет. А значит - пожизненно будешь расплачиваться за кредит. Понял?
Дед, в тэбэ шо галопередол закончывся? Ты шо мэнэ не узнаёшь? Это ж я, твой "онука" Nahrapov-junior!!! Ёксель-моксель...Ну ты й прогнал на меня. Всьо, буду звоныть Филипычу на мобилу - хай тэбэ опьять у стацыонар опрыдиляе.
Я тут тэби подаркив наготовыв, а ты мэни отак зразу срок добавыть... И прычом тут Шарик? Хиба у нього був колы нюх? А писля того шо ты (як сам про цэ напысав) з ным зробыв, мени его вобще жалко. Якийсь вин в тебе там стал многоцэлевой пёс: и нюхач, и трюкач, и дрюкач.
Отак и бывае: я ему гостынцив прыкупыв - редкую работу Ленина "Лучше меньше, да лучше" з авторскым прэдсмертным автографом и ыксклюзивную смырительную рубашку от Луи Витона, а он миня - на пожизненный срок запроторить готов. ЗА ШО? За пару тон твоих ныкому нэнужных дырявых совецьких колготок, которые я прэдусмотрительно оформил как залог за крэдит и втюхал банку по поддельным накладным шо они якобы "производства Гаити" (хай тэпэр поедуть и проверят) и з которымы банк теперь нэ знае шо робыть? Дед, так сбылась жэж твоя мэчта - я наказал за жадность ище одних нэнавистных тоби буржуинив. Денежки-то их тю-тю. Я ж тэпэр могу купыть тоби хоч цэлу тонннну галопэрэдола и вдобавок импортный мозговой элэктрошокэр (з набором насадок) для личэния тибя прямо надому. А куды девать гору протрухшего сыньо-розового нейлонокапрона впэрэмешку з мышиным помётом хай тэпэр у банкирив голова болыть. Ты ж ничого нэ потиряв.

И какую это я ерэсь на тибя наплёл? Хиба ты того корабля с буржуями у окэани нэ топыв або того Кэнэдя на той свет не оприходовал? А шо ж ты мэни тода по юности загружал?
И нэ пойму ище, про какую цэ нэволю ты пышеш? Я ж на воли, живу прыпеваючи на чэсно заработаный крэдит, ем черную и красную икру, як у детстви з твого партийного пайка. Скоро збиратимусь додому.
Ты пэрэплутав, дедуля. Это ты можэш вмиг оказацца в нэволе, если я дзвякну Филипычу. Тоди прыидуть оти два санитары (Лёлик и Анаболик) и одвэзуть тэбэ у палату до Наполеона и Тутанхамона. И будэш з ними абщацца аж до мого прыезда. Понял?
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Оффтопики.

Не только маразмы, но и миазмы.
Кстати, "онука", отрёкся я от тебя сегодня у знакомого юриста на дому. Теперь я тебя не знаю и знать не хочу. Понял?
Ну ти і ... Вибач, цензура не пропустить. Мало того, що ти зрікся ідей і вчення колишнього свого ідола КПСС, так ти ще й зрікаєшся рідного онука? Нема хреста на тобі, хоча який на комуністові може бути хрест? ;)
А чув ти, що
не отрекаются любя
Він до тебе з усією душою, ліків тобі накупив, ще й гарну цяцьку (електрошокер) з насадками, а ти...
І ще одне. Наскільки я знаю, то юрист має зважати на стан клієнта. А коли твій онук не бреше (а я йому вірю, бо "джентельменам вірять наслово") і ти справді перебиваєшся зі стаціонара на амбулаторне, а улюблені ласощі - галоперидол, то всі юристи мають тікати від тебе, як чорт від ладану. Тож і юрист твій липовий, або корупціонер...
 
Зверху