Некоторые украинцы прямо не могут что бы не записаться в западные шестерки...
Напевне ви не достатньо знайомі з історією України, а якщо і щось чули то з підручників про КПРС… Ваш аргумент що до ставлення європейців до українців, просто надуманий, на фоні російського шовінізму, тисячі українців працюють в Європі… ваші слова не мають підтвердження, знаю десятки людей які без перешкодо долають кордон… звісно щоб поїхати працювати в західні держави, вас можуть і не пустити… бо рівень життя більш високий, і якщо відкрити кордон, Європа захлинеться в емігрантах… так само і Україна не всіх азіатських емігрантів пропускає… я не думаю що цим ми висловлюємо неповагу…
А от про Російську «дружелюбність» можна довго говорити…
Дзюба у своїх роботах пише про давній російський шовінізм і колоніалізм стосовно України… цитую: «Колоніалізм - може виступати не лише у формі відкритої дискримінації, але й також у формі «братерства», що дуже характерно для російського колоніалізму»…
Досить багато росіян так і не можуть заспокоїтись, й досі шовіністично налаштовані…
На проросійському сайті знайшов дві карти України, точніше якою вони її бачать, і сперечаються яка ж з них точніше, я виклав третій варіант, справжній, за що був забанений… ось ці дві карти…
You must be registered for see images
You must be registered for see images
Напевне вони погано знають, що ще до Б. Хмельницького Україною називали землі Київської, чернігівської, житомирської обл..… центральну частину України…
Також чомусь я не зустрічав, на проамериканських и пронатовських сайтах, поділ України, або ж карту розміщення своїх баз…
Ви скажете, що це лише частина російських націоналістів так вважає? Чому ж українські націоналісти не ставлять під сумнів цілісність росії? Російський шовінізм набирає загрозливих обертів… Тому я лише за поіменне голосування на референдумі, і якщо ми не вступимо в НАТО, а росія, почне військові дії проти нас, всіх хто був проти, «на передовую, вместо пушечного мяса!»
Про Афган краще не згадуйте... всі знають хто там кашу заварив, і скільки загинуло українців…
Чомусь коли, Україна була в складі СССР українці «пушочним м’ясом» завжди були , це не лише дві світові війни….