Баскетбол

  • Автор теми Guardian
  • Дата створення

Вы посещаете домашние матчи БК Сумыхимпром?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    17
  • Опитування закрито .

sasho

ultras
Официальный ответ БК "Политехника - Галычина" ФБУ и ФИБА

Офіційна відповідь керівництва БК "Політехніка-Галичина" Генеральному секретарю ФІБА Нару Золіну та президенту ФБУ Олександру Волкову з приводу дискваліфікації львівського клубу з Єврокубків.

Президенту Федерації баскетболу України Пану Волкову О.А.

Шановний Олександр Анатолійович !
Згідно з перепискою з ФІБА та усних переговорів, нам повідомлено, що можливість участі чи виключення Баскетбольного клубу «Політехніка – Галичина» з європейських турнірів ФІБА залежить від рішення Федерації баскетболу України.
Заради популяризації та розвитку європейського баскетболу держави Україна, яка зробила свій вибір на шляху до європейської інтеграції, просимо Вас письмово підтвердити Вашу позицію стосовно даного питання.
З повагою і надією на подальшу спвіпрацію. Почесний президент БК «Політехніка – Галичина» О.І.Лазорко

Генеральному Секретарю ФІБА Пану Нару Заноліну

Вельмишановний пане Занолін !

18.09.2008 року на моє ім*я надійшов факс щодо рішення Європейської ФІБА про виключення з європейських турнірів ФІБА Баскетбольного клубу «Політехніка – Галичина» ( м.Львів ), почесним президетом якого я є.
Таке рішення з боку вашої організації, як на мене, є дивним і незрозумілим.
Беручи до уваги те, що Федерація баскетболу України запропонувала нам, на наш погляд, надмірні і необгрунтовані фінансові внески, як учаснику турніру, в той же час не представивши звіт за вже сплачені кошти за результатами змагань в українській суперлізі сезону 2007 – 2008 року та Кубку України ( вказані внески були нами своєчасно і в повному обсязі сплачені згідно з регламентуючими документами ФБУ ), ми були змушені прийняти рішення щодо відмови брати участи в іграх суперліги сезону 2008 – 2009 років. Крім того, керівництвом ФБУ при затверджені регламенту та положень змагань сезону 2008 – 2009 років не було дотримано раніше даної мені обіцянки, як почесному президенту клубу, щодо деяких регламентуючих положень, які стосуються кількісного перебування легіонерів та українських гравців на майданчику.
Хотів би також наголосити, що наш клуб здійснює фінансову підтримку дитячим та юнацьким командам, а також дублю нашої команди, які виступають одночасно у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі під егідою Федерації Баскетболу України.
У зв*язку з наведеним, прошу пояснити, чи означає це, що ці команди також будуть усунені від змагань, що зупинить розвиток баскетболу в Західній Україні.
Також нагадуємо, що право брати участь в єврокубках 2008 – 2009 років Баскетбольний клуб «Політехніка – Галичина» завоював в чесній турнірній спортивній боротьбі серед 12 команд і потрапив в 4 - у найсильніших команд Україні за підсумками сезону 2007- 2008 років.
За результатами європейського жеребкування ФІБА, нам було визначено суперників та календар ігор.
Згідно з правилами ФІБА, нам було виставлено до оплати рахунки для участі в цих змаганнях, які були своєчасно сплачені, а також були здійснені і профінансовані усі інші організаційні заходи нашої команди для участі в даних іграх.
Тому, просимо Вас зважити на викладене і прийняти по – спортивному правильне, виважене і далекоглядно продумане рішення заради популяризації та розвитку європейського баскетболу держави Україна, яка зробила свій вибір на шляху до європейської інтеграції.

З повагою і надією на подальшу співпрацю. Почесний президент БК «Політехніка – Галичина» О.І.Лазорко

БК "Политехника-Галычина"
 

sasho

ultras
Звернення "Черкаських Мавп" до ФБУ

Сьогодні генеральний директор клубу “Черкаські Мавпи” Кирило Погостінський мав тривалу телефонну розмову з чиновниками ФІБА. В з’ясуванні та обговоренні ситуації, щодо виключення черкаської та львівської команди Погостінський спирався на розділ 2 пункт 8.1 регламенту ФІБА 2008/2009 рр.:

ІІ. Право на участь в сезоні 2008/2009
8. Клуби.

8.1. Будь-який клуб, зареєстрований в національній федерації, має право на участь в Кубку Виклику, за умови виконання наступних вимог:

а) сума в розмірі 20 000 євро має бути сплачена не пізніше крайнього терміну, згідно пункту 10 цього Регламенту;

б) зал та інші приміщення, де проходитимуть змагання, мають відповідати нормам Офіційних Правил Баскетболу та ФІБА Європа;

в) зал, де проходитимуть змагання, має вміщувати як мінімум 2000 осіб;

г) готель клубу має відповідати найвищим міжнародним стандартам;

д) гостьова команда та співробітники ФІБА Європа мають забезпечуватись якісним харчуванням в достатній кількості.

Виходячи з того, що “Мавпами” та “Політехнікою” вищеперераховані умови виконані, ФІБА постановило відновити дозвіл даним командам на участь у Єврокубку. При цьому залишається формальність, за якою Федерація також має підписати згоду.

Офіційний лист від двох клубів сьогодні вже направлено президенту ФБУ О.Волкову. Якщо він впродовж сьогоднішнього дня чи завтра зранку підпише необхідні папери, то поки що дискваліфіковані команди, реабілітуються серед учасників Кубку Виклику.
 

sasho

ultras
Турнир в Турции. "Эфес Пилсен" (Турция) - БК "Киев" 61:58

"Эфес Пилсен" (Турция) - БК "Киев" 61:58 (16:19, 13:12, 10:14, 22:13)
ЭП: Касун 14, Торнтон 13, Шумперт 13, Чарльз Смит 6, Какиузис 2, Пекер 2, Атсур 2, Вуянич, Гонлум, Аби
К: Такер 14, Салтовец 10, Райт 10, Стэк 9, Пенн 7, Пустозвонов 4, Цветкович 2, Лукашов 2

Напомним, БК "Киев" пока не может расчитывать на Кенана Байрамовича, Манучара Маркоишвили и Горана Еретина
 

S-DIMAN

Active Member
Сегодня был возле Олимпа и там в месте где анонс матчей :

26 сентября

16-00 Черк.Мавпы - Кривбассбаскет-ЛЮКС
18-00 СУМЫХИМПРОМ - Виталюр
 

RED_FAN

Smilek
А купленный билет дает возможность посетить оба матча в день, или на каждый матч отдельно?
 

sasho

ultras
"Черкаськи Мавпы" подписали Андрея Малыша
Как сообщает официальный сайт БК "Черкаськи Мавпы", клуб подписал контракт с форвардом Андреем Малышем (204, 1983). За свою карьеру Малыш успел поиграть в таких клубах как БК "Киев", "Будивельник" и "Сумыхимпром". В прошлом сезоне статистика Малыша - 6.3 очка за игру и 3.1 подбора.
 

sasho

ultras
Игорс Миглиниекс стал главным тренером БК "Донецк"

Как сообщает официальный сайт БК "Донецк" (bc.donetsk.ua), новым наставником донецкой команды стал латышский специалист Игорс Миглиниекс, ранее работавший с такими клубами, как БК "Киев", АЕЛ (Кипр), "Спартак" (С-Пб, Россия).
 
Зверху