Еврокубки 2008/2009

Статус
Закрита.

ARISTOCRAT

модератор
Модератор
еще один интересный результат: Левски - Батэ 0-1. похоже белоруссы пробьются в гр этап

dds

Active Member
а че б и нет ?) наши десят лет подряд пробиваются, а толку?

Crassus

Доверие рождает доверие
"Спартак" (Росія) - "Динамо" (Україна) 1:4 (1:2)

Голи: 1:0 - Баженов (4), 1:1 - Бангура (27), 1:2 - Мілевський (44), 1:3 - Бангура (47), 1:4 - Мілевський (86)

Попереджені: Несмачний (22), Нінковіч (30), Ковач (63), Бангура (71)

"Спартак": Плетікоса, Паршивлюк (Майдана, 60), Штранцль (Філіпенко, 49), Іранек, Фаті, Ковач, Шишкін, Моцарт, Баженов, Бистров, Павлюченко (Дзюба, 73).

"Динамо": Шовковський, Бетао, Михалик, Діакате, Несмачний, Вукоєвич, Каддурі, Нінковіч, Алієв (Гіоане, 75), Мілевський (Морозюк, 90), Бангура (Кравець, 88).

Crassus

Доверие рождает доверие
Бистров: Ми просто обісрались…

Півзахисник московського "Спартака" Володимир Бистров після розгромної поразки від київського "Динамо" (1:4) у жорсткій формі оцінив гру своєї команди.
"Мені нічого сказати. Я б хотів вибачитися перед уболівальниками за таку гру, що ми показали. Ми просто обісрались".

Crassus

Доверие рождает доверие
Сьомін: Не треба нас принижувати і говорити, що ми виграли в слабкої команди

Після гри третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів з московським "Спартаком" (4:1) головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін з'явився на післяматчевій прес-конференції під овації журналістів.

- Ви втомилися?

- Почуваю себе легко і добре. Футбол у виконанні нашої команди був дуже гарний. У плані тактики ми зіграли так, як і розраховували. Після першого гола команда могла "поплисти", але ми продовжили працювати в тім же ключі і досягли успіху. Вважаю, що виграли заслужено. Нас анітрошки не засмутив перший гол. Гравці продовжували діяти, як ми і домовлялися. До того ж у нас була дуже гарна реалізація. Цілком контролювали хід матчу.

- Вас здивував "Спартак"? (сміх у залі)

- Не треба нас принижувати і говорити, що ми виграли в слабкої команди. Ми обіграли серйозного суперника.

- Хотілося б зіграти ще раз у Росії, у Лізі чемпіонів. Наприклад, проти "Зеніта"?

- Думаю, це було б чудово. Ми вже грали цього року з ними на зборах. Це був гарний матч, що закінчився внічию.

Про можлвий реванш "Спартака" у матчі-відповідь Стьомін сказав: "Ще нічого не вирішено. Це футбол. У цей раз були сильніше ми. Але наступна гра через два тижні, і усе може змінитися".

&

koba

Tipp man
..................................................................................................................мда
Такой результат я даже (и) не мог спрогнозировать...................!!!!!!!!!
Пока слов больше -НЕТ!
Спасибо за футбол............!

zvonko

fire
Модератор
люди, я смотрел москву с киевом, а шахту ждал на соларе, так никто и не выложил, результат не знаю, и хочу посмотреть. поделитесь, кто записывал, пожалуйста!

gonchar

Best of the best
Только ненужно совсем раслобляться ато снова звездочку поймаем в ЛЧ 1 очко.

gonchar

Best of the best
Некто незнает покажут завтра Днепр,и Металлист??

Статус
Закрита.
Зверху