Вопросы

• Автор теми SexyMan
  • Дата створення
М

Мефистофель.doc

Guest
Да понял я о чем речь еще раньше, но почитал для общего развития. Спасибо.
Тогда следующий вопрос: где узнать ТАКОЙ свой ИП, который удовлетворит администрацию данного форума, если в инете нашел кучу ресурсов которые выдали одну и ту же *****, которая описана в посте 1346 во второй картинке?
Я думаю что админимтрацию форума вполне удовлетворит если ваш ИП будет начинаться на 10.0.*.* :)

Sеrg_

Забанен
Re: -= Работа форума =-

Соизвольте ка уведомить модераторов раздела "Политика", дабы они выполнили свои прямые обязанности!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: -= Работа форума =-

Соизвольте ка уведомить модераторов раздела "Политика", дабы они выполнили свои прямые обязанности!
Забанити вас? Це питання вирішується, як і всіх інших палких форумчан, будьте спокійні.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: -= Работа форума =-

Шантаж? Или угроза? Ваш пост был от имени всех модераторов (или старшинства)?
Всього лиш попередження. Спочатку потрібно перетворити тему за кілька годин в особисті розмови і флуд, а потім жалітись, що модератори не реагують.

Sеrg_

Забанен
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: -= Работа форума =-

Всього лиш попередження. Спочатку потрібно перетворити тему за кілька годин в особисті розмови і флуд, а потім жалітись, що модератори не реагують.
Спочатку треба прочитати тему, потім устав форуму, потів знову подивитися у початок теми, і побачити, що я закликав припинити там бедлам! Але біда, те повідомлення, що було на самому початку, і після якого я відписав вже СЮДИ, зникло(прояви російських хацкерів:mrgreen:, чи що?). Мабуть, воно когось ображало особисто або загально, чи спонукало до сепаратиських настроїв?
З.І. Не "Ітак, 72..." а "Отже".
З.І.І.Ви так і не відповіли, ви від себе мене "попереджуєте" чи від "усіх" ?

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Спочатку треба прочитати тему, потім устав форуму, потів знову подивитися у початок теми, і побачити, що я закликав припинити там бедлам! Але біда, те повідомлення, що було на самому початку, і після якого я відписав вже СЮДИ, зникло(прояви російських хацкерів:mrgreen:, чи що?). Мабуть, воно когось ображало особисто або загально, чи спонукало до сепаратиських настроїв?
З.І. Не "Ітак, 72..." а "Отже".
З.І.І.Ви так і не відповіли, ви від себе мене "попереджуєте" чи від "усіх" ?
Від усіх. Крім усього іншого, якщо флуд особливо не карається, а лише потроху видаляється, це не означає, що після його чистки потрібно підіймати галас.
І ще. Форум постмодеріруємий. Це означає, що модератор витрачає свій час на читання перлів деяких діячив, коли завважає за потрібне. Відповідно і зреагувати на написане зможе лише коли прочитає.

Serg_aka_m0rPh

Забанен

Від усіх. Крім усього іншого, якщо флуд особливо не карається, а лише потроху видаляється, це не означає, що після його чистки потрібно підіймати галас.
І ще. Форум постмодеріруємий. Це означає, що модератор витрачає свій час на читання перлів деяких діячив, коли завважає за потрібне. Відповідно і зреагувати на написане зможе лише коли прочитає.
Там не про флуд был разговор а про конкретные угрозы.
з.Ы. По "мужски" вы точку в разговоре за собой ставите, забаниваючи оппонентов.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Там не про флуд был разговор а про конкретные угрозы.
з.Ы. По "мужски" вы точку в разговоре за собой ставите, забаниваючи оппонентов.
Добре, привожу частину яка видалена, разом з Вашим ( хоча, якщо це так, то згідно правил форуму доведеться і цей Ваш нік довічно забинити ) повідомлення. Стосовно флуду, я дійсно помилився, бо довелось перечитувати багато видалених повідомлень у тому числі і видалених за ознаками флуду. Це було більше схоже на оффтоп. І скажить мені, хоч один привід, чому воно не повинно було бути видалено ( тема має назву "Грузино-Осетинский конфликт" ):

Sеrg_ сказав(ла):
Зверюга сказав(ла):
вы конешно извените, но я не такой человек как товарисчи в крыму которые выкладывают адреса патриотов Украины, проживающих в крыму и призывают резать украинцев.
По таким вопросам обратитесь к товарисчу БСВ или Хедину, они с удовльствием вам помогут в этом не легком деле...
Не вижу другого метода, для борьбы с такими ублюдками. Предложите свой, такой же действенный, но "гуманистически радикальный", и я с радостью приму его.
Зверюга сказав(ла):
Sеrg_ сказав(ла):
Нам обидно то, что вонючая гэбня превратила людей в таких же вонючих ублюдков. Хоть у Лукашенка мозгов хватает туда не втягиваться, в отличии от его зомбированых соотечественников.
ПОгоди, втянется ))) Еще не время...
Sеrg_ сказав(ла):
Неужели он такой дурак?
Зверюга сказав(ла):
Sеrg_ сказав(ла):
Не вижу другого метода, для борьбы с такими ублюдками. Предложите свой, такой же действенный, но "гуманистически радикальный", и я с радостью приму его.
А с ними бороться не надо, они сами отсуда потикают, только Украина вступин в НАТО так как зайцы пошуршат, поскольку я думаю что начтется проводиться политика украинизации и никто помешать не сможет, так как это делают сейчас, и Украина очистется от этой скверны раз и навсегда.
Sеrg_ сказав(ла):
madwolfa сказав(ла):
Лёша, всё в порядке. Не кипятись.
Как раз кипятится и надо, потому что пока такому хамью малолетнему по роже не настукаешь, по людски оно себя вести не начнет.
Оффтопик! сказав(ла):
МОДЕРАТОРЫ, ВЫ ОПЯТЬ ЖДЕТЕ ПОКА ТУТ НАЧНЕТСЯ СВАЛКА, ЧТОБ ПЕРЕБАНИТЬ ВСЕХ "НЕУГОДНЫХ"????
Повідомлення madwolfa стосувалась лайки між Зверюга і hed1n.ru, яка також була видалена, і приводити її я тут не буду, саме на цій підставі. Погроза там була від Зверюгі на адресу hed1n.ru, після не зовсім ввічливого його "побажання" до madwolfa. І погроза від Sеrg_. Але Зверюга, hed1n.ru і madwolfa добре знайомі між собою, і це вже їхні там особисті стосунки, з'ясування яких повинне відбуватись за межами форуму, тому і видалені, і вони якось між собою їх з'ясують. А от Ви яким там боком, та ще й з погрозами? І що означає "МОДЕРАТОРЫ, ВЫ ОПЯТЬ ЖДЕТЕ ПОКА ТУТ НАЧНЕТСЯ СВАЛКА, ЧТОБ ПЕРЕБАНИТЬ ВСЕХ "НЕУГОДНЫХ"????" ? Вважаєте, якщо Ви там безперервно годину щось пишите, то модератори саме в цю мить там повинні сидіти і чекати, коли черговий перл хтось напише, щоб видалити його?
Якщо по часу дивитись, то повідомлення з погрозою від Зверюгі до hed1n.ru було 09.08.2008, 14:24, а Ваше до модераторів 09.08.2008, 14:35 . Виявляеться, модератори аж на 10 хвилин запізнились, щоб не отримати від Вас нагану.
Про що тут ще казати?
Останній раз для незрозумілих розжовую. Далі мабуть буду то тої самої газети відправляти.

Зверху