Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: -= Работа форума =-
Там не про флуд был разговор а про конкретные угрозы.
з.Ы. По "мужски" вы точку в разговоре за собой ставите, забаниваючи оппонентов.
Добре, привожу частину яка видалена, разом з Вашим ( хоча, якщо це так, то згідно правил форуму доведеться і цей Ваш нік довічно забинити ) повідомлення. Стосовно флуду, я дійсно помилився, бо довелось перечитувати багато видалених повідомлень у тому числі і видалених за ознаками флуду. Це було більше схоже на оффтоп. І скажить мені, хоч один привід, чому воно не повинно було бути видалено ( тема має назву "Грузино-Осетинский конфликт" ):
Sеrg_ сказав(ла):
Зверюга сказав(ла):
вы конешно извените, но я не такой человек как товарисчи в крыму которые выкладывают адреса патриотов Украины, проживающих в крыму и призывают резать украинцев.
По таким вопросам обратитесь к товарисчу БСВ или Хедину, они с удовльствием вам помогут в этом не легком деле...
Не вижу другого метода, для борьбы с такими ублюдками. Предложите свой, такой же действенный, но "гуманистически радикальный", и я с радостью приму его.
Зверюга сказав(ла):
Sеrg_ сказав(ла):
Нам обидно то, что вонючая гэбня превратила людей в таких же вонючих ублюдков. Хоть у Лукашенка мозгов хватает туда не втягиваться, в отличии от его зомбированых соотечественников.
ПОгоди, втянется ))) Еще не время...
Sеrg_ сказав(ла):
Зверюга сказав(ла):
Sеrg_ сказав(ла):
Не вижу другого метода, для борьбы с такими ублюдками. Предложите свой, такой же действенный, но "гуманистически радикальный", и я с радостью приму его.
А с ними бороться не надо, они сами отсуда потикают, только Украина вступин в НАТО так как зайцы пошуршат, поскольку я думаю что начтется проводиться политика украинизации и никто помешать не сможет, так как это делают сейчас, и Украина очистется от этой скверны раз и навсегда.
Sеrg_ сказав(ла):
madwolfa сказав(ла):
Лёша, всё в порядке. Не кипятись.
Как раз кипятится и надо, потому что пока такому хамью малолетнему по роже не настукаешь, по людски оно себя вести не начнет.
Оффтопик! сказав(ла):
МОДЕРАТОРЫ, ВЫ ОПЯТЬ ЖДЕТЕ ПОКА ТУТ НАЧНЕТСЯ СВАЛКА, ЧТОБ ПЕРЕБАНИТЬ ВСЕХ "НЕУГОДНЫХ"????
Повідомлення madwolfa стосувалась лайки між Зверюга і hed1n.ru, яка також була видалена, і приводити її я тут не буду, саме на цій підставі. Погроза там була від Зверюгі на адресу hed1n.ru, після не зовсім ввічливого його "побажання" до madwolfa. І погроза від Sеrg_. Але Зверюга, hed1n.ru і madwolfa добре знайомі між собою, і це вже їхні там особисті стосунки, з'ясування яких повинне відбуватись за межами форуму, тому і видалені, і вони якось між собою їх з'ясують. А от Ви яким там боком, та ще й з погрозами? І що означає "МОДЕРАТОРЫ, ВЫ ОПЯТЬ ЖДЕТЕ ПОКА ТУТ НАЧНЕТСЯ СВАЛКА, ЧТОБ ПЕРЕБАНИТЬ ВСЕХ "НЕУГОДНЫХ"????" ? Вважаєте, якщо Ви там безперервно годину щось пишите, то модератори саме в цю мить там повинні сидіти і чекати, коли черговий перл хтось напише, щоб видалити його?
Якщо по часу дивитись, то повідомлення з погрозою від Зверюгі до hed1n.ru було 09.08.2008, 14:24, а Ваше до модераторів 09.08.2008, 14:35 . Виявляеться, модератори аж на 10 хвилин запізнились, щоб не отримати від Вас нагану.
Про що тут ще казати?
Останній раз для незрозумілих розжовую. Далі мабуть буду то тої самої газети відправляти.