Фокс Малдер
Торговець чорним деревом
Відповідь: Re: Ліси вирубають, а люди страждають
І повторюсь, плакати за ті гроші не стану. Тим більше не буду говорити про бізнес на смертях дітей та обурюватись, що через постраждалих людей недоотримають щось інші статті бюджету.
Мало щось розумного можна було прочитати у Ваших постах, а виявляється Ви ще не маєте елементарної людяності... Тепер зрозуміло, що когось "попьорлі" навіть з армії...
Якщо і відбуваються такі заходи (перерахування добового заробітку в фонд постраждалих) то про це стає відомо ближче до зарплати. Мені зарплату ще не виплачували за цей місяць. Якщо автоматично вирахують гроші, то так навіть зручніше - не треба ходити по банкам та заповнювати квітанції... Це якщо комусь (хто прочитав дві книжки в житті - одну буквар, а другу - статут Збройних Сил) не зрозуміло...Фоксу надо что бы кто то сказал.А самому за свои убеждения поступок сделать слабо?Или только говорить горазд?
І повторюсь, плакати за ті гроші не стану. Тим більше не буду говорити про бізнес на смертях дітей та обурюватись, що через постраждалих людей недоотримають щось інші статті бюджету.
Мало щось розумного можна було прочитати у Ваших постах, а виявляється Ви ще не маєте елементарної людяності... Тепер зрозуміло, що когось "попьорлі" навіть з армії...