Російсько-Українськи відносини.

alfim

New Member
Модератор
Ответ: Росія-Україна,на порозі війни?

Уважаемые alfim, lord, HNIW и иже с ними: если вы такие украиноненавсники, то объясните как так можно относится к той стране, в которой родились и жили ваши деды и прадеды, которая раньше называлась Русью с матерью городов русских Киевом?
Пожалуйста, обоснуйте свой вывод, что я являюсь украиноненавистником. До этого я буду считать, что Вы просто не думаете, что говорите.

И ТАМ я бы не сидел, как не сижу и здесь. А вот Вы бы, выступив с подобными заявлениями в Великобритании или Канаде уже сидели бы. Про Сербию, Израиль или Албанию я вообще промолчу...

И в студенческой, а потом и в помаранчевой революции я учавствовал не меньше вашего, хотя теперь и раскаиваюсь в этом. Да и закинуть мне, что Вы обезвреживали непонятную жидкость в студенческом городке в то время, как я попивал пиво тоже не получится -- был я и там по молодости-дуре.

Прежде, чем продолжать, скажите, пожалуйста, сколько Вам лет, дабы все могли убедиться, что в Вас живет не юношеский максимализм, а здравый смысл.

А что касается Киевской Руси-матери, украинского языка, украинской национальности, России, братьев-славян, Православия, жидов и масонов, американской ментальности и нашего пана-Ющенко с чистейшей воды проамериканской линией -- почему бы всем вместе не встретиться и не устроить конструктивный диалог?

но ведь вы же первые вместе с теми "лоббистами" обосретесь, так что не надо "ляля" а давайте работать
Я считаю это личным оскорблением и прошу модераторов принять меры. КОСТа, Life-ua -- где справедливость?

Спасибо.

Serg_T

Забанен

Зустрітися можна.. і васти будемо хто як вміє;).
На рахунок що ви українофоб - непочув ЖОДНОГО доброго слова на адресу України, одні прокльони. Відносно обази - це була відповідь на ваш пост У ВАШОМУ Ж СТИЛІ! КОСТА вам не допоможе, блазнювати до нього н ема сенсу - він же рософоб і українофіл )))))))). А висновки я роблю з ваших постів і не більше (вас особисто можливо й бачив, але сумніваюсь що знайомий онлайн). Стосовно мого віку.... арифметика не це дасть відповідь.
Доречі, розмова була не про сам факт отруєння (тобто замаху на життя) а про методи як такі вцілому роботи ПР (а саме вони себе позіціонували як антиамериканці).

alfim

New Member
Модератор

Зустрітися можна.. і васти будемо хто як вміє;).
На рахунок що ви українофоб - непочув ЖОДНОГО доброго слова на адресу України, одні прокльони. Відносно обази - це була відповідь на ваш пост У ВАШОМУ Ж СТИЛІ! КОСТА вам не допоможе, блазнювати до нього н ема сенсу - він же рософоб і українофіл )))))))). А висновки я роблю з ваших постів і не більше (вас особисто можливо й бачив, але сумніваюсь що знайомий онлайн). Стосовно мого віку.... арифметика не це дасть відповідь.
Доречі, розмова була не про сам факт отруєння (тобто замаху на життя) а про методи як такі вцілому роботи ПР (а саме вони себе позіціонували як антиамериканці).
Будь ласка, процитуйте мої пости, де лунали прокльони на адресу України. Будь ласка, процитуйте мої пости, де лунали прокльони на адресу України. Також наведіть цитату (звісно, мою), яка примусила Вас написати "обосретесь". Факти, пане, дайте голі факти. Факти, пане, подайте голі факти.

Я люблю український народ, але чомусь недолюблюю:
1. Націоналізм. Всі пам'ятають фашизм. А він вийшов саме з надмірного націоналізму, чи не так?
2. Нашу владу. Вони не мають жодної ознаки патріотизму і демократизму. Це стосується насамперед БЮТ та НСНУ. Лише проамериканська лінія. Якщо Ви мені не вірите, час покаже. Я вже боюсь навіть уявляти що станеться з нашою країною, якщо, не дай Боже, леді Ю отримає безграничну владу (президент+кабмін).

Щоб дане повідомлення не вважали флудом, скажу, що тема "війна між Росією та Україною" являється штучною і притягнутою за вуха.

Чекаю на відповідь :)

Serg_T

Забанен

В чому проявляється та сама проамериканська лінія ?

alfim

New Member
Модератор

В чому проявляється та сама проамериканська лінія ?
Хоча б в налаштовуванні українського народу проти Росії. До речі, я Вам рекомендую відредагувати свої повідомлення :), не дуже приємно читати...

Serg_T

Забанен

Будь ласка, процитуйте мої пости, де лунали прокльони на адресу України. Будь ласка, процитуйте мої пости, де лунали прокльони на адресу України. Також наведіть цитату (звісно, мою), яка примусила Вас написати "обосретесь". Факти, пане, дайте голі факти. Факти, пане, подайте голі факти.

Я люблю український народ, але чомусь недолюблюю:
1. Націоналізм. Всі пам'ятають фашизм. А він вийшов саме з надмірного націоналізму, чи не так?
2. Нашу владу. Вони не мають жодної ознаки патріотизму і демократизму. Це стосується насамперед БЮТ та НСНУ. Лише проамериканська лінія. Якщо Ви мені не вірите, час покаже. Я вже боюсь навіть уявляти що станеться з нашою країною, якщо, не дай Боже, леді Ю отримає безграничну владу (президент+кабмін).

Щоб дане повідомлення не вважали флудом, скажу, що тема "війна між Росією та Україною" являється штучною і притягнутою за вуха.

Чекаю на відповідь :)
А хіба не ви сказали що КОСТА (ну і я звісно) - РУСОФОБИ, чи по вашому русофоби - це людяна позиція, здається ви заплутались.

Serg_T

Забанен

Хоча б в налаштовуванні українського народу проти Росії. До речі, я Вам рекомендую відредагувати свої повідомлення :), не дуже приємно читати...
А в чому проявляються ці заклики (чи налаштування)???? Мабуть у конфлікті на косі Тузла (звісно це ми почали, ане росіяни ;) ), потім ПЕРСОНАЛЬНО Ющенко профінансував "гастролі" Лужкова до Криму, вандальский вчинок ЄСМовців на Говерлі. Далі продовжуіати? Якщо вамхочеться бачти провду токою, що українці - русофоби, ваше паво, але я з цим незгоден, і писати таке, що вам буде приємне я не збираюсь, таксамо як і не збираюсь писати таке , що буде приємне КОСТі, та іншим (бо я намагаюсь писати правду, якою я її бачу - можете переконати мене в зворотньому, матюкати небуду, якщо не буде аххінеї :)).

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Росія-Україна,на порозі війни?

Почитайте російські інтернетвидання і російськізасоби масової інформації стосовно України.Ви зрозумієте,що висловлювання українців про Росію,це тільки захист від нападок великодержавних зазіхань тієї що з півночи.

alfim

New Member
Модератор

А хіба не ви сказали що КОСТА (ну і я звісно) - РУСОФОБИ, чи по вашому русофоби - це людяна позиція, здається ви заплутались.
Нет, не говорил. Перечитайте внимательнее мое сообщение.

На самом деле, ребята, я считаю, что у нас всех конечная цель одинакова -- дабы не было стыдно за наше правительство и за наш народ. Вот только иногда средства наши не совпадают, не так ли?

Serg_T

Забанен

Нет, не говорил. Перечитайте внимательнее мое сообщение.
А оце ЩО?
Всем украинофилам и русофобам посвящается:
Цитата:
Спрашивает внучек Вуйко: - Деда, а чем отличаются евреи от жидов? Вуйко отвечает: - Евреи это хорошие люди. Живут в Израиле, защищают свою страну, воюют с арабами. А жиды живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и строят национальное украинское государство. - Деда, а чем отличается русский от москаля? - Русские хорошие люди. Живут в России, любят свою Родину, воюют с чеченцами, дают нам нефть и газ. А москали живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и строят национальное украинское государство. - Деда, а чем отличаются украинцы от хохлов? - Украинцы хорошие люди. Живут в США и Канаде, не нарушают законов, любят Украину и занимаются бизнесом. А хохлы живут в Украине, жрут сало, пьют горилку и мешают жидам и москалям строить национальное украинское государство
Уважаемые Life-ua, КОСТа и иже с ними: скажите, Вы патриоты своего народа Украины или правительства Украины?
Доречі, анегдот перекручений (що не робить вам шани).
На самом деле, ребята, я считаю, что у нас всех конечная цель одинакова -- дабы не было стыдно за наше правительство и за наш народ. Вот только иногда средства наши не совпадают, не так ли?
А я думав методи ;))

Зверху