Портрет

April

из страны чудес
Ответ: Портрет

...

Вкладення

Останнє редагування:

Fabiolla

New Member

Хочу відмітити фото Silenced ... ідейні... природа - краща "студія"...мінімум фотошопа - максимум бачення того, що знімається, просто гарно...

Эволюция - Ваші почуття до дівчини, що постійно на Ваших фото, робить ці роботи ніжними,романтичними...Різножанровими...Різноплановими...навіть присутність однієї моделі не робить Вас одноманітним, а навпаки - вираження почуттів наче кольори райдуги...Кожна робота - новий неповторний колір...От що робить кохання ;)

Migel - я не прихильниця ПОСТІЙНОЇ роботи в студії ... Нічого не можу сказати про Вас, незважаючи на Вашу популярність серед дівчат :)...Доречі, редагування фотки niranjan я вважаю невдалим,поясню чому : додавши кольорів та контрасту Ви зовсім забули про обличчя дівчини...Таке враження, що мене алергія засипала - така вже морда червона :)...Ви або перероблюйте детальніше а не швидкоруч,або зовсім не беріться,а просто поясніть :)

Останнє редагування:

Fabiolla

New Member

native - всі чудові фото, але отой малий з писанкою над вогнем...знаєте, я колись теж вчилася малювати пасхальні яйця... в мене гарні спогади, коли я дивлюсь на цю фотографію, наче знову мале дівчисько...дякую Вам... Якщо фото просто "бере за душу", якщо фотограф торкається найдорогоцінніших моментів тих,хто дивиться його роботу - це просто Дар...

Fabiolla

New Member

Мої перші роботи з фотошопом... :)... хотілося чогось незвичайного, казкового :)... by niranjan

Вкладення

Останнє редагування:

Fabiolla

New Member

Гадаю коментар не потрібен...by niranjan

Вкладення

Останнє редагування:

Fabiolla

New Member

Gia, дуже дякую, одразу повторюся...ми працюємо з niaranjan в парі (я в нього в підмайстрах тіпа :blush:)...Щоб потім деякі форумчани не підіймали питання щодо викладання мною "не своїх" робіт...

Дуже сподобалася остання твоя фотографія...Я навіть не поясню чому - просто сподобалася.... очі виражають загадковість, але разом з тим деяке бажання відкрити себе комусь,хто цього гідний...Отак здалося саме мені:)...Ще, забула сказати,коли писала свої коментарі - в тебе дуже гарні портрети виходять...хотілося б побачити ще ;)...

native - дуже сподобалася "дама з собачкой" (десь я її вже бачила:) )... Вершниця - само собою...якщо не секрет, де Ви її знайшли? Не думаю, що це саме хтось з Сумчан, можливо приїзджі . Дуже гарний ракурс, але можна було б обличчя дівчини трошки зробити детальнішим (це особисто моя думка)...А парубок і дівчата - ну прямо "український молодий мачо"...ідея патріотична і водночас сучасна...Приємно було дивитись Ваші роботи

JamesSH

#indie

Fabiolla, очень рад, что на форуме появился еще один здравомыслящий человек!!! Жаль, что ваше сообщение с критикой к Мигелю удалили. :( Наверно цензура не позволила ))) А еще ... ну помню я, что где-то вас видел. И даже когда-то сфотографировал. Вот фотка. Знаю.. перефотошоплена (раньше нравилось всё высвечивать очень и в сепию ) :) Но мне очень нравится :blush:

Вкладення

Зверху